Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ankara`da kampa girdiler
Alt 12.05.2009, 00:19   #41
ErkanMx
Acemi Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 574 ErkanMx FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ankara`da kampa girdiler

sivas şu 2 maçı alsın son maça 1. ve rahat gider diyorum iddaaya giren varmı?
ErkanMx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 00:26   #42
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch Cevap: Ankara`da kampa girdiler

Alıntı:
ErkanMx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivas şu 2 maçı alsın son maça 1. ve rahat gider diyorum iddaaya giren varmı?
varim gardas sivasspor sampiyon olsun bende kendi durumuma gore 20 kombine bilet alip stadyumun girisinde dagitmazsam adam degilim...INSALLAH BEN KAYBEDERIM SIVASSPOR SAMPIYON OLUR...varmi daha otesi
Alt 12.05.2009, 00:45   #43
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sevgili kardeşlerim hangimiz hayatta kötü günler görmedik ki. ticari hayatın kötü gider herkes konuşur bir dost eli uzanır beraber ağlarsın...
deli gibi aşıksındır o seni anlamaz gelir bir dost sarılır beraber ağlarsın...
allah korusun ölüm olur hastalık olur geri getirmek mümkün olmaz bir dost gelir sarılır ağlarsın....
sonra bir gün gelir güneş doğar yeniden en deli kahkaların kaplar gökyüzünü hepsi güler sarılıp ağladığın dostun yürekten içten tebessüm eder..
hadi gelin sarılalım ağlıyalım ağlıyalım ağlıyaaalıımmm...
sarılalım ki yine güneş kırmızı ay yıldız beyaz olsun...
dost olalım takımımıza gardaş olalım bir yiğido bayrağı alıp sarılalım ağlıyalım ağlıyalııımmm....
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 00:47   #44
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Son iki mactaki gibi ortasaha dogru yer tutmaz aciklar verir .yadimlasmazsa hacettepenin oyununu bozmaz bos alanlar yaratirsa defansimizda uyanik olmazsa inanin hacettepe bizi ibb den beter yapar. Ortasahalari alan buldugunda derinliklere aralara cok iyi top cikaran bir takim. adamlarin forvetleri cabuk ve is yapabilecek kapasitede özellikle Ümüt,patyo ve zoko tehlikeli adamlari türkiyenin en az gol atan ve en az galibiyet alan takimi ama besiktasa 3-2 yenilselerde attigi 2 gol ve kacirdiklari gollerle besiktasa ecel terleri döktürdüler.Yine 2-0 kazandiklari Gs galibiyeti attiklari 2 gol ve bu maclardaki performaslari büyük takimlar karsisinda öyle kolay lokma olmadiklarini gösteriyorlar. Ligin alt sirasinda nasilsa düsmüs deyip kücümsenirse bizi UEFA danda ederler. orta sahamizi Bülent hoca tatil yaptirir. nasilsa defans memede doldur bosalt yapiyor ortasahanin önemi yok Abdullah da girse fark etmez derse. Yine memet nasil olsa ya kendi atar yada baskasina attirir tarzi ile oynanirsa bu Bizim memet de ayni oyununu oynarsa toplari ezerse asit yapmazsa kendine atilmyan toplarda sagi solu ortayi fircalarsa arkasinda saginda solunda oynayani kendiyle beraber oyundan düsürürse. kisaca Adam gibi top oynamazsa mactan malibiyet süpriz olmaz.

Umarim Bu macta tavsani Vurdurmazsin bülent hoca
peyniri Kargaya kaptirdin. Yani Hacette macinda kendimizi tekrar edersek kolay olmayacak.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 02:05   #45
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SAYIN BÜLENT HOCAM ,BIZ SIVASLILAR OLARAK SENI COK SEVDIK , BAZEN CANIMIZ COK YANDI SENI ACIMASIZCA ELESTIRDIK, AMA SUNU BILKI , SENI SEVDIMIZ ICIN SENIN VE SIVASSPORUN BASARISI ICIN BU ELESTIRILERI YAPTIK,BAZEN YORUMLARIMIZIN DOZUNU KACIRDIK , AMA SEN BU YORUMLARIN BIZIM ÜZÜNTÜMÜZDEN DOLAY YAZDIGIMIZI BILMENI ISTERIZ , HOCAM , HAKKETTEN SEN , COK BASARILI HOCASIN , INSALLAH KALAN MACLARIMIZI KAZASIZ BELASIZ GECERIZ, HOCAM SENDEN RICAM RAKIPLERIMIZI IYI ANALIZ ETMEN VE OYUNCU DEGISIKLIKLERINI DAHA DIKKATLI YAPMAN , BIDE YEDEKTEKI OYUNCULARIN DAHA HAZIR BIR SEKILDE OLMALARI SAYGILARIMIZLA , INSALLAH SIVAS SAMPIYON OLUR
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda vedat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.05.2009, 02:19   #46
yigidogurbettee
Acemi Yiğido

yigidogurbettee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 yigidogurbettee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

-1997 yılıda 3. ligde mücadele ederken neredeydınız. Takım süperlige çıktı yıne gelen yok gelenler sadece forma ve arma aşıgı insanlardı. sizler hiç bir zaman güvenemediniz takım şampiyonluk yarısına gırdı sızler stada geldınız yendıgımız zaman deli gibi sevindiniz çekirdek çitleyip maç izlediniz ayağa kalkıp tezahürat yapanları göremiyoruz otur yerıne deyip oturtunuz. soguk kış gunlerınde bu gün maça mı gidilir üşütür hasta olurum dediniz gelmediniz. ramazan ayında stadda oruç mu açılır dedınız gelmedınız. biletlerde indirim oldugunda koşuşturdunuz. takım liderlikten olunca demedıgınız laf kalmadı. Yapmanız gereken şeyleri yapın sonra seviyeli bir şekilde takımı eleştirebilirsiniz yoksa ne haddinize.!!!
yigidogurbettee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidogurbettee'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.05.2009, 11:45   #47
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hemserim kusura bakma belki sende dikkatlice okursan ben siddete sevketmiyom veya siddete tesvikde etmiyom istememde bir sampiyonluk icin bir sivaslinin veya baska taraftarin burnu kanayacaksa cani cehenneme istemem kalsin ben bunu baska yazilarimda yorumlarimdada vurguladim benimkisi bi ozelestirydi demek istedigim hep taraftardan biseyler istendi bizde sivasin icinde yetistik varligiyla yokluguyla acisiyla tatlisiyla insanimizin yasam tarzini ne turlu sorluklar icinde yasadigini gayet iyi bilirz benim hemserilerim sigara parasindan ne bilim harcligindan odun verip o imkansizliklar icinde belki cok para degil amma olmayana cok para biletini alip maclara gidip bir an olsun gercek dunyanin verdigi stresten bikkinlikdan uzak kalip hayallere dalmasini saglamisti sivasspor gayette iyi oldu lakin bu keske olmasa daha iyiydi be gardas bukadar basarili olmasaydikda sampiyonluk iki senedir kacti diye yanmasaydik orta sira takimi olup sampiyonluk hayali kurmadan sezonlari tamamlasaydik bukadar koymazdi bunda bizim stemimize bahane sebeb dogurmak icinde buyuk imkan olustu uzanmisiz daldan salkimlari kopartacaz birden merdiven ayagimizin altindan kayiyo ve yere dusuyoz degelde canin yanmasin egelde bu iste ciddiyetsizlik arama degelde kizma ha unutmadan ben trabzonlularin takim ustundeki baskisindan soz ettim katilmadigimida belirttim ama bzende gerekli oldugunu solemek istedim insanlari kin ve nefrete tesvik etme gibi dusuncemde yok cunku ben TRABZONLULARIN ENISTESIYIM gerci olmasamda farketmezdi ama nereli olursa olsun futbol icin insanlarin incinmesi kavga etmesi taraftari degilim tabiki biraz fazla hayale kapilmis olmamizin verdigi bi vesvese ile bazi asiri yorumlarimiz oldu bundan sonrada olur cunku aliskanlik kotu bisey gardas iki yildir sampiyonluga oynuyoz asina olduk tepeye asagilara inmek kolay degil adama koyuyo heleki bukadar sivasi sivassporu istemeyen sahte sivas silahsorlerinin oldugu bi ortamda sampiyonluk gercekten butun bi sivasa ilac gibi gelecekti moralmen insanimizin kendine guveni artacakti bunun sadece sporla alakasi yok sosyal hayatta insanimiz uzerindeki yilginligi isteksizligi atacakti aman bosver bizden bisey olmaz havasindan kurtulacakti cunku bizi boyle alistirdilar kabugumuzu kirmak icin bi kivilcim olacakti sivassporun sampiyonlugu INSALLAH oluruz ve ozaman herkes gorecek gercekten ne oldugunu ben neymisim biz neymisiz demek insana bi guven verir bizim isyanimizda elimizden kacan sampiyonlukla nelerden mahsun kalacagimizin bilincinde olmamizin isyanidir....... VE bu isyan belki dikkate alinirda birilerinin yuregi sizlar daha dikkatli olur ihtimalleri uzerine ...
doğrusun canım hemşerim bende cumartesi günü antalyada tatildeydim inan bütün tatil bana cehennem gibi geldi nasıl alıştırmış bizi sivassporumuz galibiyetlere dediğin gibi salkımları tutmaya parmak ucu kalmışken birden yere çakılmak bizleri çok üzüyor ama napalım sağlık olsun bu iş daha bitmedi ben senin karamsarlığına üzüldüm tabiki senin gibi aklı başında adam kendi takım ve ya rakip takım farketmez fili darpte bulunacağını ima etmedim benim izah etmek istediğim olay ya kendini bilmez biri çıkarsa hemşehrim biran önce şu kara bulutları kafandan dağıt inan senin kadar karamsar yok bu sitede ve her zamanki gibi şiddetli desteğine ve şampiyonluk söylevlerine devam et sana yakışanda budur sevgiyle kal
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 12:35   #48
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ßoRDoM MaViM61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu sene kaçarsaki öyle gözüküyor bundan sonra kesinlikle ve kesinlikle kesinlikle isterse ilerleyen dönemlerde ligin bitimine 5 hafta kalsın sivassporda 9 puan önde olsun lider olsun kimseler daha asla ama asla inanmaz şampiyon yapmazlar diye bakıyorumda sivaslı arkadaşlar çıoğu şanpiyon yapmazlar demiş bizi siz inanmazsanız bizler asla inanmayızhaksızmıyım ayrıca sn uygun çok antipatik geliyor çok uçuyor çok ama çok iner işte böyle
arkadaşım daha lig bitmedi sevinmek için acele etme ha olduki şampiyon olamadık ben bunu zayıf ihtimal olarak görüyorum o zaman sana kına yollarım sen nerene yakacağını iyi bilirsin işte ben bunu izah etmeye çalışıyorum sevgili hemşehrilerime bizi kendi içimizde kavgalı ve inançsız görmek en çok bu laz kafalıları sevindiriyo baksanıza nerdeyse zil takıp oynayacaklar herhalde 3 0 acısı kolay geçmiş hiç endişe etmeyin seneyede 5 çekeriz bakalım onun acısını kolay unuta bilecekmisiniz
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 19:43   #49
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bir turku tutturdum agzimda yuvarlayip duruyom varmi otesi

"sampiyonlugun on para etmez su bendeki askin olmasa gollerin rakipleri titretmez su bendeki sevdan olmasa "

eytttttttttttttttttttttttttt breee varmi otesi .....
Alt 13.05.2009, 16:45   #50
bayrak*61
Yeni Yiğido

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 bayrak*61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

asıl şimdi dört elle takıma sahip çıkma zamanı. kimseyi sevindirmeyin herkes tırnaklarını çıkarmış.kurdu ,kuzusu ankaradan çıkacak sonucu beklıyor.bilmiyorlarki ancak kendilerini kandırıyolar busene ne yaparsa yapsınlar şampiyon anadoludan.
bayrak*61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ankara`da, girdiler, kampa