Cevap: Bir Düşüş Öyküsü
ben Bülent'i Hoca'yı hep savundum...gitmesinden yanada değilim...ama bugünlere gelmemizin sebebi bugüne kadar kimsenin hocaya hesap sormayışıdır...ettiği boyundan büyük laflar, garip transfer politikaları, hiç sahaya adım atmadan bir anda gelip kayolan futbolcular,alt yapılarda ve takımın içerisinde Sivaslı'lara öncelik tanınmaması (aşçısına kadar sakaryalı, Sivas'ta aşçı kalmadıya!!!), herkesin sempati duyduğu mütavazi bir anadolu kulübünün en antipatik kulüp haline getirilmesi (bütün Türkiye yediğimiz her golde, avrupa maçları dahil bayram yapıyor...hepsimi hain bu insanların!!!!bir düşünün!!! )
şimdi birileri çıkıyor siz Bülent Hocaya ve Sivasspor'a ihanet ediyorsunuz,siz taraftar değilsiniz diyorlar diğer arkadaşlara....evet hiç kimse Bülent Hoca'nın kişiliğine saldırı da bulunamaz ve başarılarını inkar edemez...bu takım küme düşse dahi onun bu takımda devam etmesine yetecek kredisi her zaman vardır bizde....
amaaaaa, hiç kimsenin Sivas'ı ve Sivaslıyı küçük düşürecek, bizi antipatik hale getirecek söz ve davranışlarda bulunmaya hakkı yoktur...bu yüzden hesap sorulmalıdır!!!! bu yüzden Bülent Hoca Sivasspor'un asıl sahibinin taraftarlar olduğunu anlamalıdır....burayı kimse deneme tahtası ve egolarının bütünleyici bir parçası olarak kullanamaz....tamam her zaman yanındayız...başarıda da, başarısızlıkta da.....
ama sende artık davranışlarına ve tavırlarına çeki düzen vermek zorundasın....nerden geldiğini sakın unutma Bülent Hoca !!!!!!!!!
|