Cevap: Herkesten biraz daha sabır bekliyorum
Hocam bakın biz sabırsız bir taraftar değiliz. Geçen sene geldiniz, 1 puan 1 puandır dedik, takım moralli değil sıkıntıda, rahat oynayamıyor dedik.Dolayısıyla her şeyi sineye çektik ve takım Allah'ın yardımı , rakiplerin de desteğiyle ligde kaldı ve çok şükür dedik. Şimdi hocamız gerekeni yapar deyip beklemeye başladık. Nihayetinde lige de güzel başladık umutlandık. Bu umudumuz bir anda korku ve paniğe bıraktı yerini zira lig başındaki takım bizim gerçek takımımız değilmiş onun farkına vardık.
Biz yine sabretmeye hazırız ama gözümüzün önündeki takım-ki kurulmasındaki sorumluluğu tamamen size ait olan takım- tel tel dökülüyor. Rakibin ceza sahasına giremiyor, pres yapamıyor, top yapamıyor, sanki ilk defa birarada oynuyorlarmış gibi acaip bir durumda ne yaptığını bilmez bir halde top davranıyor, hem de kendi saha ve seyircisi önünde.
Sonra da biraz sabredelim istiyorsunuz. Siz bu ligin tecrübeli hocalarındansınız ama şu yorumlarınıza hiç mi hiç katılmıyorum. Hep bardağın dolu tarafını görmemizi istiyorsunuz ama bu bardağın yarısından çoğu boş hocam. Hani nerde sisteminiz? Ne oyunu oynatıyorsunuz? Hücum mu? Savunma mı? Şişirme toplarla orta sahayı geçmek mi? Pas yaparak, topa hakim olarak geçmek mi? Cidden ben anlayamıyorum. Oyuncunun birisi sürekli şişiriyor, diğeri sürekli pasla geçmeye çalışıyor. Adamlarda kondüsyon yok. Toplu pres ne demek bilmiyorlar. Hani altyapıdan gençler çıkarıyordunuz onlara ne oldu.
Başlar başlamaz gene ligde kalma derdiyle boğuşur duruma düştük.
Hocam söyleyecek çok söz var ama en son şunu söyleyip bitirmek istiyorum;
Bu takımı adam edemediniz hocam elinizde kaldı.
Allah bize sabır versin, bu sene de çok eziyet çekeceğiz öyle görünüyor.
Yada Allah'ım sen şu takımın başına takımı adam edecek birini getir.Amin...
|