Cevap: Eneramo'da sona gelindi
Onu bunu bilmem ama benim içime doğan hisler bizim takımın bu sezon rahat bir nefes alacağı seneye ise çok canlar yakacağı yönünde... Ayrıca diğer arkadaşların telaffuz ettikleri fiyatlar sadece kulaktan dolma farazi rakamlar. En iyisini yönetim biliyor elbette ama Kıbrıslı arkadaşımızın dediği mesele (Tunustaki karışıklık) bu transferde çok etkili oldu mutlaka. Ayrıca Futbolcu menajeri çok doğaldırki para kazanma yönünde kulüp kulüp dolaşacak. Ama bu süreç esnasında çizginizi ve politikanızı sağlam tutarsanız vede alıcı durumunuz belli ise mutlaka fiyat kırma durumları oluşmuştur. Gerçi eğer transfer gerçekleşirse durum mutlaka bundan ibaretir. Ben zannetmiyorumki bu kadar büyük paralar verilsin ama eder be kardeşim. Adam kaliteli, koşuyor fuleli, hem nokta santrafor hem sprinter forvet arkası bile oynar. Ayrıca kontra atak futbolunada yatkın iç sahada baskın futbolada. Üstüne üstlük daha yaşı 25. Tek sıkıntım bize gelen zenci futbolcular gibi (Keita hariç) adaptasyon süreleri biraz uzun sürmesi. Ayrıca bir kaç arkadaşımız hazır değil yada antremansız gibi bir profil çizdiler. Ben Tunus ligini biraz inceledim. Tek devreli bir lig maratonları var (Arjantin gibi açılış ve kapanış ligi mevcut) ve bu lig biteli yaklaşık 2 hafta oldu. Belki antreman sıkıntısı yoktur lakin takımla kaynaşması bakımından sorun olabilir. Oda bir kaç hafta içinde giderilir diye düşünüyorum.
Hadi bakalım bitirelim şu transfer işinide biz de rahat edelim yönetimde...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|