Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Nankör Balili!
Alt 09.09.2011, 20:09   #41
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Nankör Balili!

AYIP BU BAŞLIĞI ATANA ADAM SIVASA GELDI HIZMETT ETTI RUYALARIMIZDA GOREMIYCEMIZ SEYLER YASATTI GOL ATTI ASKER SELAMI VERDI SIMDI NANKOR OLDU OYLE ASIL NANKOR BU BAŞLIGI ATAN
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dogan5880'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.09.2011, 20:13   #42
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

ey Balili, biz sivasspor taraftarları herzaman seni savunmadık mı, neden şimdi böyle bir yorum? yahudiden başka bir yorum beklemek yanlış olurdu zaten.
Alt 09.09.2011, 21:16   #43
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

ulan ne d....a haber açıklamalarında ne var adam görüşlerini dile getirmiş
nankörlük etmeyin Balilinin bize çok emegi geçmiştir Ayıp Ayıp
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2011, 23:28   #44
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

balili şurada söylenen şeylerin hiç birini hak etmiyor...toptancı bakış açıları her zaman yanlıştır..o nedenle buradaki yorumların çoğunu okurken inanın mideme bulantı geldi....israili bende sevmiyorum...içimde israil devletine nefret besliyorum..ama bunu israil toplumuna genellyemem.balili bir sıaradn vatandaş...onun bizim nefretimiz kazanan olaylarla hiç ilgisi yok...şunu da demek istemiyorum onu desteklemeliyiz demiyorum...şu başlığın açılması belki bütün olumsuz yorumların sebebi...bence bu konuyu açan arkadaş biraz daha insaflı davranabilirdi....ben 18 mayıs da zaten fener maçı öncesi karşı çıkşlarım nedeniyle yasaklanmıştım...ilk defa şimdi giriş yaptım...buarad sevdiğim saygı duyduğum bir çok taraftar gibi kişinin de feneri savun kişiler olduğunu görmekten o zamanlar çok kahrolmuştum...ben sivas bu sene zaten o fener bayrağı asan esnafın yüzünü görmek istemdim...ne alak diye soracak olursanız münasebetsiz yorumlar o zamanda vardı...şimdi de balili konusnda nerden nereye çekilmiş konular....
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda güneşyurdu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.09.2011, 23:33   #45
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

geride kalan süre içerisnde fener maçı konusnda keskşe haklı çıkmaz olaydım...bu baili konusnda da arkadaşlar o zaman ki fener maçında tribünlerin satılması konusna külün çıkarları bunu gerektiriyor diye parasal bir duruşla karşı çıklmıştı...halbu ki ben bucanın yaptığını yapmayı kişilik bir kulüp olma yolunda ilerleyen sivasspotruma yakıştıramamıştım...bradaki bali ile iligili başlıkta o zamanki baitliği andırıyor olması beni çok üzdü....yani bizim klüp vefamız yok.hiç olmadık şeyleri söz konusu yapar saydırırız tıpkı buradaki vefasızlık örneği gibi...
Alt 09.09.2011, 23:33   #46
SaYa
YASAKLI ÜYE

12 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SaYa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sarfettigi her kelimenin altina imzami atarim, az bile soylemis, sirf baska bir dine mensup diye akla gelmedik tacizlere maruz kaldi bu cocuk. haber yaparken kullandigi kelimelere editorun dikkat etmesi gerek, nankor olan bizim basarimiz icin terini akitan bu cocuga iftira atandir, trabzonun aymani tam bir fasisttir, trabzondada balilinin ortasahadan butun defansi boncuga dizer gibi attigi golun acisi vardi zaten.
SaYa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2011, 23:40   #47
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

babapitan ALLAH aşkına damaın sivasspor için söyeldiği ne var?sen neden en acımasız konu başlığını açıp onu yahudi kiliğinden dolayı buarada aşağılaıtıyorsun?yani şimdi sevap mı buarad ona lanet okumak..ki bir çok kişi bu hakaretleri burada ona sevp kazanıyorum düşüncesi ile yapıyor...

Cenab-ı ALLAH'ın israil oğullarını lanetlemsinin sebebi ırkçılıktır...bütün ırkçılar o statüdedir....ne ırkçısı olursa olsun israil oğullarının uğradığı lanete uğarayacaktır...çünkü onlar son peygamberi arap olduğu için ırçılık duyguları nedeniyle bile bile red ettiler...bu son pragraf burradaki ırçılık düzyinde yorum yapanlara kısa bir ayrıntı olsun...ayrıca şunuda unutmayınız ki israiloğullarında da müslümalığı kabul edenler vardır....
Alt 09.09.2011, 23:43   #48
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
babapitan ALLAH aşkına damaın sivasspor için söyeldiği ne var?sen neden en acımasız konu başlığını açıp onu yahudi kiliğinden dolayı buarada aşağılaıtıyorsun?yani şimdi sevap mı buarad ona lanet okumak..ki bir çok kişi bu hakaretleri burada ona sevp kazanıyorum düşüncesi ile yapıyor...

Cenab-ı ALLAH'ın israil oğullarını lanetlemsinin sebebi ırkçılıktır...bütün ırkçılar o statüdedir....ne ırkçısı olursa olsun israil oğullarının uğradığı lanete uğarayacaktır...çünkü onlar son peygamberi arap olduğu için ırçılık duyguları nedeniyle bile bile red ettiler...bu son pragraf burradaki ırçılık düzyinde yorum yapanlara kısa bir ayrıntı olsun...ayrıca şunuda unutmayınız ki israiloğullarında da müslümalığı kabul edenler vardır....

kardes babapitonun ne sucu var butun gazeteler haykira haykira soyledi o sadece bizim ile haberi paylasti
Alt 10.09.2011, 02:10   #49
kendalli
Yiğido

kendalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kendalli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sağ duyu sahibi yorum yazan bütün hemşehrilerime çok teşekkür ederim, kuranın 1 ayetini alıp ırkçılık yapmak iyi birşey değil, baliliye burdan atıp tutan arkadaşlar balili gol attığında bizden çok gür sesle bağırıyordunuz belkide ama balili o zamanda yahudiydi bunu bilmiyor olamazsınız heralde...arkadaşlar böyle insanlara lütfen elimizden geldiği kadar hiç fırsat vermeyelim, onları kendi bildikleri yanlış doğrularıyla başbaşa bırakalımki kendilerine taraftar bulamasınlar...
kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2011, 04:19   #50
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Kahrolsun israil yaşasın balili asker selamı verdi türk bayragı ile tur attı o bizden biri gibiydi ben şahsen özledim kendisini onun yerini dolduramadık giden futbolcularımızn hiç birinin yerini dolduramadık ilerde takımımızda görev almasını isterim ben
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
balili, nankör