Cevap: Maçı değerlendirelim
ANTALYASPOR: 2 - SİVASSPOR: 2
STAT: Mardan
HAKEM: Özgür Yankaya, Orkun Aktaş, Gökan Memişoğlu
ANTALYASPOR: Ömer, Minev, Musa Nizam, İbrahim Dağaşan, Ali Tandoğan, Ali Turan, Uğur İnceman(Dk. 40 Sedat), Musa Aydın(Dk. 60 Kenan), Emrah, Tita, Necati
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
SİVASSPOR: Atilla, Uğur, Navratil, Hayrettin, Ziya, Mehmet Nas(Dk. 75 Cihan Özkara), Kadir, Pawel, Erman(Dk. 75 Milan Cerny), Eneramo, Rasmussen(Dk. 53 Cihan Yılmaz)
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
SARI KARTLAR: İbrahim, Ali Turan (Antalyaspor)
GOLLER: Dk. 29, Dk. 60 Necati Ateş (MedicalPark Antalyaspor), Dk. 8 Pawel, Dk. 80 Eneramo (Sivasspor)
Ben Antalya Deplasmanindan 2 Puanin iyi oldugunu düsünüyorum cünkü Kadroya bakdigimiz zaman cok esksiklerimiz var en cok eksiklerimizde Stoper mekkisinde örnek verirsek ilk önce Diallo , sonra Faty,Mahmut Boz ve ardindan Murat Akca sakatlandi,Riza Hocamiz da elindeki Kadroyla bir ilk 11 kurdu.
Yani uzun yoruma gerek yok Sivassporumuz kötü oynadi ama yinede bu futbola karsin 1 Puan almayi basardi tebrik etmek gerekir.
Ben Sivassporumuzun bu Mili Takim arasini iyi degerlendirecegini ve Sakat OYuncularimizin düzelmesiyle birlikte Antep macina Galibiyetle yine cikisa gecegini düsünüyorum ve inaniyorum.
Riza Hocayi elestirmek bence sacma olur dogrulara bakdimiz zaman.
Anlayan anlar!
|