Cevap: Hakeme Sert Eleştiri
maçın sonucunu sadece hakeme bağlamak yanlış olur, doğrudur ilk golü hakemin yüzünden yedik,maç içinde insiyatifi hep fb lilerden yana kullandı fb li ortasaha oyuncusu bizim oyuncuyu durdurmak için beline sarıldı sarı kartını gösteremedi ,gollük 2 pozizyon olacak ataklarımızı şeref trübünün öündeki yan hakem kesti,maç içinde 2.yada 3.golden önce sanırım top çizgiyi geçti trübünden gördüm ben, lehimize taç vermedi o pozizyon kontra atak olup gol oldu belki bazılarına önemsiz gelebilir ancak önemli .bundan önceki sezonlarda diğer büyütülmüş it takımlarının ve ts maçlarındada böyle pozisyonlar oldu faulü vermiyor hakem, o pozisyon gidip gol oluyordu,bu fb maçının sonucunu sadece hakeme yıkmak hem sivassporlu oyuncuların hatalarını örtmek olur,hemde sahada müthiş mücadele eden fb li oyunculara haksızlık olur, Hiçbirini sevmesem bile ,sivasspor bu maçtan ders çıkartmalı, eksikliğini görmeli , çok kötü oynamadık sadece fb çok iyi oynadığı için kötü oynuyormuş gibi göründük,sabaha kadar oynasak yine berabere bile kalamazdık farklı yenilgi canımı sıktı oyuncularımız vatanı kurtaran aSlan gibi kendine oynadıkları için bölgeler arası mesafe uzak tutulduğu için ,rakipte holmenin ortasahaya dinamizm getirdiği için,kanat oyuncuları ileri geri iyi çalıştıkları için ,bizim ortasaha oyuncularımız top ayaklarına gelince oynayıp defanslarına yardım etmedikleri ,müsait pozisyonlarda doğru pası veremedikleri için,sağ ve sol beklerin ileri gidip geri gelemedikleri için yenildik kaçdefa emenikeyi ümit kovaladı ,erken yenen gol takımın dengesini böyle bozmamalıydı neticede hakem kötü olsa bile kendi yumuşak ,baskısız ,pressiz,vurdum duymaz oyuncuların yüzünden yenildik
|