Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 04.10.2005, 16:34   #41
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
EL FENERİ CUMHURİYETİ
KARDEŞİM FORVET DEDİĞİN GOLÜ ELİYLEDE ATAR GÖTÜYLEDE ÖNEMLİ OLAN ATMASI.HAAA HAKEM VERİR VEYA VERMEZ O BİZİ İLGİLENDİRMEZ.SİZ AĞLAMAYA DEVAM EDİN BİZ 100.YILINIZDA OLDUĞU GİBİ YİNE ŞAMPİYONLUĞU ELİNİZDEN ALCAZ.
Alt 04.10.2005, 16:54   #42
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 958 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart biraz gerçekci olalaım

Alıntı:
yusuf_07 Nickli Üyeden Alıntı
KARDEŞİM FORVET DEDİĞİN GOLÜ ELİYLEDE ATAR GÖTÜYLEDE ÖNEMLİ OLAN ATMASI.HAAA HAKEM VERİR VEYA VERMEZ O BİZİ İLGİLENDİRMEZ.SİZ AĞLAMAYA DEVAM EDİN BİZ 100.YILINIZDA OLDUĞU GİBİ YİNE ŞAMPİYONLUĞU ELİNİZDEN ALCAZ.
Burada kimin şampiyon olacağı değil ortada göz göre göre yapılan bir haksızlık var. Biz bunun karşısında duruyoruz. Eğer Sivassporda elle gol atarak onun bunun alınterini çalarak şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi. Herşeyi hakkıyla ve dürüstçe eğer buna uyulmuyorsa işte biz bunun karşısındayız.
a-takım b-takım olması hiç önemli değil. Ne hikmetse hep o takım elle gol attığında hakem birtürlü göremiyor. Birde karşı takım atsada onuda göremese.
Herkesi dürüst olmaya ve emeğe saygı duymaya davet ediyorum.
saygılar
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.10.2005, 17:06   #43
eren1
Gast

[QUOTE=arifcoskun]Burada kimin şampiyon olacağı değil ortada göz göre göre yapılan bir haksızlık var. Biz bunun karşısında duruyoruz. Eğer Sivassporda elle gol atarak onun bunun alınterini çalarak şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi. Herşeyi hakkıyla ve dürüstçe eğer buna uyulmuyorsa işte biz bunun karşısındayız.
a-takım b-takım olması hiç önemli değil. Ne hikmetse hep o takım elle gol attığında hakem birtürlü göremiyor. Birde karşı takım atsada onuda göremese.
Herkesi dürüst olmaya ve emeğe saygı duymaya davet ediyorum.

AYNEN ABİCİM +İMZA

Alt 04.10.2005, 17:50   #44
Fighter
Acemi Yiğido

Fighter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fighter ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

eren1 nickli arkadas benim yerim beLLi yurdum beLLi yigitsen geL neyse derdin dermanını vereyim sana bir güzeL.. Beni arıyorsan airport net cafeye geL SpeeD + dersen herkes tanır oK ¿ burdan bana klawye erkekliği yapma..

Ayrıca Forum Yönetiminden bu topic'in kapatıLmasını rica ediyorum.. Cünkü bazıLarı Sivasspor'lu gecinerek asıL rengini beLLi etmeye basLadı..

Gerçek SivassporLuLara ve FenerbahçeLi kardesLerime seLamLar, saygıLar..

Sivas GFB

by Fighter
Alt 04.10.2005, 18:00   #45
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

tamam hakem faulü görmemiş olabilir ama durum 2-1 iken niye maçı bıraktılar ki konyalılar pozisyonları da vardı ben yine söylüyorum konya da 3 tane o şovmenler olmasa idi yine kazanacaklardı ( Ceyhun Erhan Özden) bunların işi gücü şovmenlik o kadarmı zoruna gitti bunların içinden ikiside istanbul takımından gelmeler o zaman niye biri çıkıp bi şey söylemiyorlardı akıllı olsalardı da yenelerdi burdan bir yere gelecem SİVASSPOR umuzun ne kadar iyi bir takım olduğu ortaya çıkıyor 90 dakika disiplinli oyundan kopmadan oynuyor anadolu takımlarına bir örnek takım duruyo BKZ. SİVASSPOR
Alt 04.10.2005, 18:15   #46
eren1
Gast

Alıntı:
GFB_Fighter Nickli Üyeden Alıntı
eren1 nickli arkadas benim yerim beLLi yurdum beLLi yigitsen geL neyse derdin dermanını vereyim sana bir güzeL.. Beni arıyorsan airport net cafeye geL SpeeD + dersen herkes tanır oK ¿ burdan bana klawye erkekliği yapma..

Ayrıca Forum Yönetiminden bu topic'in kapatıLmasını rica ediyorum.. Cünkü bazıLarı Sivasspor'lu gecinerek asıL rengini beLLi etmeye basLadı..

Gerçek SivassporLuLara ve FenerbahçeLi kardesLerime seLamLar, saygıLar..

Sivas GFB

by Fighter
AIRPORT CAFE NERDEEEEE ONUDA YAZ

Alt 04.10.2005, 18:27   #47
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaslar su basligi site mudavimi olmayan bir misafir okusa neler dusunur dersiniz? Bu site Sivasspor mu yoksa BJK, GS, ya da FB taraftar sitesi mi diye tereddutte kalmaz mi? Lutfen kendimizi daha fazla kucuk duruma dusurmeyelim, tartisma yapacagiz derken baska takimlara sahip cikmaya ya da baska takimlara saldirmaya calismayalim. Sivasspor bize yeter !

Sivasspor'lu gecinen fakat her olayda 3 buyukleri agzindan dusurmeyenler sitemize Sivasspor taraftari diye gelmesin lutfen. Nicklerini 3 buyuk takim taraftari olarak degistirebilirler, kapimiz herkese acik, yeter ki kimin bizimle oldugunu bilelim.

Konu haddini astigi icin kilitlenmistir..
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır