Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 29.12.2008, 00:38   #541
GuNaY
Gast

Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
murteza geçerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam benim eleştirim örneğin uygulamaya yönelik,mehmet gitmek istiyorsa zorla tutamayız.

Mehmet için bülent hocam geçen hafta sözleşmesini uzattık diye açıklama yaptı kendi kulaklarımla duydum şimdi basın sözcümüz yok öyle bir şey diyor siz sezon sonu bitecek diyorsun.

Gene eger sözleşme uzattıysa satmak son derece mantıksız çünkü yerine kimi alırsan al kısa vadede tutma şansı yüzde 50 dünyada bu böyle devre arası gelen oyuncuların katkısı hep sınırlıdır,birde sen sistemindeki en önemli parçayı gene en büyük rakibine veriyorsun ben fenerin filan yarışta olacağına inanmıyorum balla geldiler buraya en büyük rakibine vermek buda stratejik hatadır,imzaladıysa oynasın sezon sonuna kadar sonra helalleşelim dualarımız onunla gururlanalım.

Birde başkanın her yaptığı doğru olacak diye kaide yok mecnun başkanda yoksa aziz yıldırım yolundamı ilerliyor ben yaptıysam doğru mantığı ama yok öyle bir şey.

Ancak benim başkanım gs başkanının ayağına gidip benim futbolcumu pazarlamak için gazete gazete dolaşmasın.
Hocam tff.org'daki bilgiye göre mayıs 2009'da bitiyor sözleşme. Eğer imzaladılarsa federasyona bildirmemişler demekki.

Alıntı:
Lisans No : 670517
Kulüp : SİVASSPOR
Sözleşme Başlangıç T. : 1 Haziran 2008
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2009
Başkanımızın her yaptığı doğru mantığı gütmüyorum, ancak bu transferde eğer söylenildiği şekilde imza atılırsa başarılı olduğunu düşünüyorum.

Başkanımızı savunmak için söylemiyorum, ama şunu biliyorum ki başkanımız İstanbul'da yaşıyor. İşyeri ofisi İstanbul'da. Haliyle gs yönetimi ilede burada görüşmelerinde tezat bir taraf görünmüyor.

Asıl eleştirmemis gereken bu transferin olması için her maçtan sonra Mehmet hakkında açıklama yapan Bülent Hoca. Mehmeti her platformda pazarlamaya çalışarak kıymetine kıymet katma, herkesin gözünde büyütme çabası vardı. Bence başarılı olduda. İyikida başarılı olmuş Eğer haftalarca söylediklerinin sonucunda Mehmet bu şartlarda transfer oluyorsa buda ayrı bir başarıdır bence.

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.12.2008, 00:54   #542
murteza geçerli
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 murteza geçerli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam tff.org'daki bilgiye göre mayıs 2009'da bitiyor sözleşme. Eğer imzaladılarsa federasyona bildirmemişler demekki.

Başkanımızın her yaptığı doğru mantığı gütmüyorum, ancak bu transferde eğer söylenildiği şekilde imza atılırsa başarılı olduğunu düşünüyorum.

Başkanımızı savunmak için söylemiyorum, ama şunu biliyorum ki başkanımız İstanbul'da yaşıyor. İşyeri ofisi İstanbul'da. Haliyle gs yönetimi ilede burada görüşmelerinde tezat bir taraf görünmüyor.

Asıl eleştirmemis gereken bu transferin olması için her maçtan sonra Mehmet hakkında açıklama yapan Bülent Hoca. Mehmeti her platformda pazarlamaya çalışarak kıymetine kıymet katma, herkesin gözünde büyütme çabası vardı. Bence başarılı olduda. İyikida başarılı olmuş Eğer haftalarca söylediklerinin sonucunda Mehmet bu şartlarda transfer oluyorsa buda ayrı bir başarıdır bence.
Hocam şahit oldunuzmu bilmiyorum ama ben tvde bülent hocamın telefonla bağlanıp aynen mehmetle sözleşme uzattık dediğini kendi kulaklarımla duydum.

05.01 den önce tff.org da görememeniz normal diye düşünüyorum yada ortada ciddi bir kominikasyon sorunu var.

Babası kapı komşum başkanın durumunu gayet iyi biliyorum ama bu şekil klubun ciddiyetine bence zarar veriyor.Sivasspor için istanbula geldiği günde polata randevu veriri oturup konuşurlar profesyonel yöneticilik bunu gerektirir.Hepimiz iş güç sahibiyiz eldeki değer nasıl alınır satılır az çok tecürbe ile sabittir bu işler.

Şimdi ben kiralık futbolcu fikrine soğuk bakıyorum ayrıca takasada gs benim futbolcuma talipse basar parayı alır bende paramla tespit ettiğim uygun isimleri alırım neden gs nin oyuncusunu yetiştireyim veya onların verdiklerine razı olayım.

Ümiti karakter olarak sivasa yakıştırmam keza necatiyide,başka golcü kim var özgür can,aydın filan bunlar 2. yarıda takıma monte olup direkt katkı yapacak adamlar değiller ileriye dönük işler,bugun benim yıldızın yerine aldığım adamın takım adaptasyonu 1 ay bile sürse bu süreçte kaybedilecek puanlar bize şampiyonluğa maal olur ki dünyada bir takıma 2 haftada adapte olup yüzde yüz verim veren futbolcu yok.

İlk maç gs ile belki tam kadro gs yi yenebilsek biz onları sıkıntı içine iticez ama şu durumda yıldızı veriri ve yenilirsek biz sıkıntı içine gireriz futbolcuların morali ve takım sistemi bir kez bozulursa toplaması haftalar sürer o aradada 10. luğa kadar iniveririz allah korusun.

Ben hocaların bu işlere karışm taraftarı değilim açıkçası bülent hocam programını yapsın yeter.
murteza geçerli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda murteza geçerli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.12.2008, 01:01   #543
levent87
Acemi Yiğido

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 levent87 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal Futbolig'e Bağlandı Ve Açıklamalarda Bulundu Mehmet Yıldız İçin 3 Büyükler Ve Real Betis'ten Teklif Var Dedi Şu Ana kadar En Ciddi Teklifi Real Betis Vermiş
levent87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 01:05   #544
utaka123
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 utaka123 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
levent87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal Futbolig'e Bağlandı Ve Açıklamalarda Bulundu Mehmet Yıldız İçin 3 Büyükler Ve Real Betis'ten Teklif Var Dedi Şu Ana kadar En Ciddi Teklifi Real Betis Vermiş
ben basın sözcüsüne asla inanmıyorum.daha düne kadar teklif yok biz mehmeti satmıyoruz diyen adam şimdi ne diyo.

sivassporda 2 yetkili isim var.bülent uygun ve mecnun odyakmaz gerisi boş
utaka123 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 01:07   #545
utaka123
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 utaka123 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

nasıl oluyo en ciddi teklifi real betis veriyo.daha dün başkan ve bülent hoca en yüksek teklifi gs verdi dedi.bu adam külliyen yalan söylüyo

2-3 gün daha sabır herşey netleşecek
utaka123 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 01:12   #546
skynet
Acemi Yiğido

skynet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 skynet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar, undan bir sene oncesi kasasinda bes kurus bulunmayan GS ye hatirlarsiniz dilenci diyorlardi hatta FB liler karukaturlerle bunun dalgasini geciyorlardi.

Bugun GS de zamanin FB si gibi kendisine rakip olabilecek takimlarin en guclu silahlarini alarak devre disi yapmayi planliyorki bu cok eski ucuz bir plan. Hatirlarsiniz o kadar oyuncu alip kulubede curuttuler FB liler.

Simdi Mehmet ardindan Musayi almayi planliyorlar. Arkadaslar ok verelim 5 milyon Euro olsun 8 milyon Euro olsun, bir dusunun arkadaslar bu GS kendi borclarini odemiyor birakin 5 milyon Euroyu, 1 milyon Euro odeyecek durumlari yok.

Acikcasi biz ouyuncumuzu veririz paramizi alamayiz, yerine verdikleri iki oyuncuyla avunuruz. Bu arada Necatide ikinci lig ispanya takimindan sivasa gelmem demis. Bir yaziklar olsunda ona; Sivas spor senin ulkenin birinci linginde sampiyonluga oynayan bir takim sen gitmis ikinci lig ispanyanin bri takiminda ikinci vatandas sitatusunde oynarsin iste.

Yolumuz acik olsun, sivas spor ve butun yiyidolara Kanada dan selamlar.
skynet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 01:15   #547
AleminKralli
Yeni Yiğido

AleminKralli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 602 AleminKralli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu nedir ya anlamdim bülent uygun diyorki en ciddi teklif Gs den diyor
basın sözcüsüne real betis diyor hergün agsindan baska laf cikiyor
ben bisey anladiysam Arab olayim bence bunlar fiyat artdirmak icin böyle oyunlar oynuyorlar
AleminKralli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 01:18   #548
mev58lüt
Yiğido

mev58lüt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

267 Mesajına 314 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 mev58lüt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet yildiz yapma be büyük kaptan seni orda harcarlar.
mev58lüt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mev58lüt'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.12.2008, 01:23   #549
murteza geçerli
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 murteza geçerli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
skynet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar, undan bir sene oncesi kasasinda bes kurus bulunmayan GS ye hatirlarsiniz dilenci diyorlardi hatta FB liler karukaturlerle bunun dalgasini geciyorlardi.

Bugun GS de zamanin FB si gibi kendisine rakip olabilecek takimlarin en guclu silahlarini alarak devre disi yapmayi planliyorki bu cok eski ucuz bir plan. Hatirlarsiniz o kadar oyuncu alip kulubede curuttuler FB liler.

Simdi Mehmet ardindan Musayi almayi planliyorlar. Arkadaslar ok verelim 5 milyon Euro olsun 8 milyon Euro olsun, bir dusunun arkadaslar bu GS kendi borclarini odemiyor birakin 5 milyon Euroyu, 1 milyon Euro odeyecek durumlari yok.

Acikcasi biz ouyuncumuzu veririz paramizi alamayiz, yerine verdikleri iki oyuncuyla avunuruz. Bu arada Necatide ikinci lig ispanya takimindan sivasa gelmem demis. Bir yaziklar olsunda ona; Sivas spor senin ulkenin birinci linginde sampiyonluga oynayan bir takim sen gitmis ikinci lig ispanyanin bri takiminda ikinci vatandas sitatusunde oynarsin iste.

Yolumuz acik olsun, sivas spor ve butun yiyidolara Kanada dan selamlar.
gs de para olmadığı doğru sponsor ve önümüzdeki 6-7 senenin yayın haklarını ucuza satıp parayı nakit alıp harcadılar.Gs nin parası olsa futbolcudan önce hisselerini geri alacak.

Fenerde para imkan var başkanlarında iş yok annem kadar futboldan anlamıyor.

Mehmeti aldılarda musa yı almaları kusur kalsın gs nin ikisiide alacağını düşünmüyorum sadece gündem oluşturuyorlar benim kızdığım bizimkilerin buna alet olması.Bugün programda gs li yazar söyledi 3 aydır futbolculara para ödenmiyor diye nasıl 3,5 verecekler bize.

Ayrıca bende bir bilgi yazayım başkanın babası kaynaklı sorun takas değil gs parayı 2011 e kadar vadelendirmek istiyormuş o yüzden başkan kabul etmiyor.
murteza geçerli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 01:25   #550
levent87
Acemi Yiğido

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 levent87 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu Arada Fenerbahçe Mehmet Yıldız'ın Transferinden Vazgeçti Çünkü Fenerbahçe Bursasporlu Sercan'la Anlaştı
levent87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan