Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
Hocam tff.org'daki bilgiye göre mayıs 2009'da bitiyor sözleşme. Eğer imzaladılarsa federasyona bildirmemişler demekki.
Başkanımızın her yaptığı doğru mantığı gütmüyorum, ancak bu transferde eğer söylenildiği şekilde imza atılırsa başarılı olduğunu düşünüyorum.
Başkanımızı savunmak için söylemiyorum, ama şunu biliyorum ki başkanımız İstanbul'da yaşıyor. İşyeri ofisi İstanbul'da. Haliyle gs yönetimi ilede burada görüşmelerinde tezat bir taraf görünmüyor.
Asıl eleştirmemis gereken bu transferin olması için her maçtan sonra Mehmet hakkında açıklama yapan Bülent Hoca. Mehmeti her platformda pazarlamaya çalışarak kıymetine kıymet katma, herkesin gözünde büyütme çabası vardı. Bence başarılı olduda. İyikida başarılı olmuş Eğer haftalarca söylediklerinin sonucunda Mehmet bu şartlarda transfer oluyorsa buda ayrı bir başarıdır bence.
|
Hocam şahit oldunuzmu bilmiyorum ama ben tvde bülent hocamın telefonla bağlanıp aynen mehmetle sözleşme uzattık dediğini kendi kulaklarımla duydum.
05.01 den önce tff.org da görememeniz normal diye düşünüyorum yada ortada ciddi bir kominikasyon sorunu var.
Babası kapı komşum başkanın durumunu gayet iyi biliyorum ama bu şekil klubun ciddiyetine bence zarar veriyor.Sivasspor için istanbula geldiği günde polata randevu veriri oturup konuşurlar profesyonel yöneticilik bunu gerektirir.Hepimiz iş güç sahibiyiz eldeki değer nasıl alınır satılır az çok tecürbe ile sabittir bu işler.
Şimdi ben kiralık futbolcu fikrine soğuk bakıyorum ayrıca takasada gs benim futbolcuma talipse basar parayı alır bende paramla tespit ettiğim uygun isimleri alırım neden gs nin oyuncusunu yetiştireyim veya onların verdiklerine razı olayım.
Ümiti karakter olarak sivasa yakıştırmam keza necatiyide,başka golcü kim var özgür can,aydın filan bunlar 2. yarıda takıma monte olup direkt katkı yapacak adamlar değiller ileriye dönük işler,bugun benim yıldızın yerine aldığım adamın takım adaptasyonu 1 ay bile sürse bu süreçte kaybedilecek puanlar bize şampiyonluğa maal olur ki dünyada bir takıma 2 haftada adapte olup yüzde yüz verim veren futbolcu yok.
İlk maç gs ile belki tam kadro gs yi yenebilsek biz onları sıkıntı içine iticez ama şu durumda yıldızı veriri ve yenilirsek biz sıkıntı içine gireriz futbolcuların morali ve takım sistemi bir kez bozulursa toplaması haftalar sürer o aradada 10. luğa kadar iniveririz allah korusun.
Ben hocaların bu işlere karışm taraftarı değilim açıkçası bülent hocam programını yapsın yeter.