Cevap: SS Yönetiminden Ne Bekliyoruz..?
Bugün 4Eylül stadyumunda yasanan sorunlar Sivasspor deplasmanlara ciktiginda oradada ayni olaylarla karsilasiliyormu ,yoksa bu 4 Eylül´e has olaylarmi?Bu sadece 4 Eylül´de oluyorsa neden seyirci gelmiyorun cevabi burada yatiyor.Seyirci yönetime kahrediyor ve maclara gelmiyor.Ayda iki ic ,iki deplasman maci var.Iki ic saha macina vercegi tutar,10-20 TL .Bir insan bu kadar cüzzi bir tutari ayda kendi tuttugu takimi görmek icin veremiyorsa ,ben taraftarim demesin.Ama stadyumlara girislerdeki zorluklarla karsilasiyorsa,o zaman insani bezdirirler o kisi stadyumun önünden bile dahi gecmez.Sayin Oflaz iki sene sonra yeni stadyum yapildiginda bu olaylar yasanmayacak diyor,bu demektirki bu sorunlar iki yil icin daha devam edecek.Demiyorki bu sorunlarin üzerine gidecegiz,kökünden halledecegiz.Hala bizim 5000 kisilik cekirdek seyircimiz var bu bize yeter demek istiyor yeni seyirciler kazanmanin arayislari icerisinde degil bu yönetim.Devamli yeni generasyonlar geliyor stadyumu ilgi odagi yapamazsaniz bu gencleri bir pazar günü stadyuma cekemezseniz orada basaridan söz etmek mümkünmü.Ayrica sayin Oflaz dün aynen söyle dedi;Bizim elimizde bir kac sezonun futbolcusunu alacak bütce var ,fakat biz temkinliyiz ,harcamalarimizda hesapliyiz diyor.Bende diyorumki yaptiginiz transferlerden kac kisi takimda kaldi,kac kisi yedek bankta oturdu kac kisi geri gönderildi?Bu futbolcular icin yapilan harcamalara yazik degilmi?Bir yil süre ile Antalya´da yedek kulübesinde oturan Doga Kaya´ya neden yesil isik yaktiniz yönetim icin? Mecnun baskanin ilk kongrede, yönetim icerisinde olaylara uzak kalan kisilerin yönetimden uzaklastirilmasini saglamasi gerekiyor.Su anda yönetim icerisinde olan ve Dortmund kentinde yasayan ,bir yöneticimizde bugüne kadar ne Almanya´dan bir oyuncu Sivasspor´a kazandirmada yardimci olmustur,nede Sivasspor ürünlerinin yurt disinda pazarlamasina ön ayak olup Sivasspor´a bir bir girdi saglamistir.Sivasspor´un icinde bulundugu durum gercekten vahimmiste haberimiz yokmus.Taraftarla ,yönetim arasindaki iliskideki kopukluk giderilmedigi sürece ve taraftarin sikayetleri ciddiye alinmadigi, kulak arkasi edildigi sürece bu olaylardan sadece yönetimler zarar görür.
|