ja iyi transferin kötüsü olmas enasindan rekabet olur.ama isin gercegi bizim forvetde pek sikintimiz yok cünkü kamanan var ersen var ve alahtan memetimiz var! inaniyorum benim bildim yildiz simdi sakat ama sinirden patliyor, elinden birsey gelmiyor ama takima döndügü am dagitacak defanslari! Akeem Agbetu unutmayalim bence yeterliydi ama olsun. bence ersen daha tam oturacak eksikligi var. bu takima lazim olan bence cok saglam iki defans arkadaslar gecen sene biz 1gol atinca yetiyordu cünkü gol yemiyorduk! biz gol yemeyelim yani defans otursun kaldigimiz yerden devam eteriz. önlibaro alsak birde saglam birtane bilikanin yerine bakin osaman sivasa. kendiniz bakin maclara gecensene
Sivasspor - Konyaspor 1:0 (1:0)
Sivasspor - Eskisehirspor 1:0 (1:0)
Sivasspor - Antalyaspor 1:0 (0:0)
Sivasspor - Trabzonspor 3:0 (2:0)
Sivasspor - Kocaelispor 2:0 (1:0)
Sivasspor - Galatasaray Istanbul 2:0 (0:0)
Istanbul BB - Sivasspor 0:3 (0:1)
Sivasspor - Gaziantepspor 3:0 (1:0)
Trabzonspor - Sivasspor 0:0 (0:0
Sivasspor - MKE Ankaragücü 3:0 (1:0)
Kocaelispor - Sivasspor 0:2 (0:0)
gecen sene 34 matan 20 tanesinde kendi kalesinde gol yemeyen sivasin sikintisi varsa oda birtek defansta ama suda gercek petkovic de gecensenenin performansinin cok arkasinda! ikinci gol evet cok hizliama hoplamadan önce bir adim daha gitse tutardi reflexi yavaslamis gibi! antrman antrman antrman.
Sivas büyük bir takim olmayabilirl!!! ama Trabzonspor dan cok ama cok daha büyük! benim yasim 26 Trabzonun sampion oldugunu görmedim ve eminim 100sene daha yasasam görmeyecegim!!! 18 senedir futbola bakiyorum ts hep var sivasin 5inci senesi onardaki gördügümü sivasda 4senedeki süper lig karyerinde gördüm! inkinci olduk onarin nesaman ikinci oldugunu hatirlamiyorum! Tarihe bakmam lazim!!! ungarn dünya sampionu olmus!!! ama kimse görmemis.