Cevap: Otyakmaz : Yanlış Kadro Yaptık
Şu aşamadan sonra şunu gönderelim bunu gönderelimle olmaz. O zaman, Şampiyonlar ligine kalan takımı dağıtan Bülent Uygun'dan ne farkımız kalır. Aslolan şey mevcut kadroya ilave olarak, yerinde ve nokta transfer politikası izlenmelidir.
Mecnun başkanın, Sivassporumuzu bırakmak gibi bir düşüncesinin tartışılmasının dahi gülünç olduğunu düşünüyorum. Elbette bir gün bırakacaktır. Ama o gün bugün olamaz, bugün bırakması düşünülemez, Zor günlerin başkanı zor günde bırakmaz.
Hiko58 hocanında dediği gibi, Sivasspor'un amatör kümeden 3. lige çıktı çıkamadı, derken Federasyon; Trabzonun şampiyon olan takımı yerine 2. olan Sivassporumuz 3. lige yükselerek o günlerden bugünlere geldik. Genel kurullarda, sahip çıkan olmaması nedeniyle Sivassporun kulubüne kilit vurulacak durumları gördük. O dönem 1. ligden 2. lige düşerek bugün isimlerinin unutulduğu il takımlarımızın nerelerde hangi ligde olduğunu dahi bilmeyenlerimizin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum. (Boluspor, Zonguldakspor, Vanspor, Siirt Köyhizmetleri veya Jetpaspor, Urfaspor, Altay, Göztepe, İzmirspor .....gibi)
Hep destek tam destek sloganının yerine oturduğu dönemi yaşıyoruz. Öyle işkembeden atmakla, atalımla, satalımlarla değil akl-ı selim düşünerek sağlıklı kararların alınmasına yardımcı olacak yorumlar yazmanın zamanıdır.
Yönetime sahip çıkılarak, taraftar olarak; bana ne düşeri, konuşmanın, paylaşmanın, desteğin zamanıdır.
Hep destek tam destek zamanıdır.
|