Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.03.2015, 22:34   #51
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Staddaydım.
-Maçı seyretmeyen skora bakıp yanılabilir. İlk olarak,biz yakaladıklarımızı bu maça kadar hep kaçırıyorduk, bu kez çoğunu attık, 4 gol bundan kaynaklanıyor. Öte yandan genelde bu tür açık oyunlarda çok gol yiyorduk, bu kez rakip çok kaçırdı, bir kez ağları gördüler.
-Maç başı ve ilk gollerden sonra havaya kağıt konfeti attım ama son golde elimi poşete atınca boş olduğunu gördüm. Atacak kağıt kalmamıştı.
58. dakika şovunda maraton tribününde kırmızı beyaz balonlar gördüyseniz bendenizindi onlar. Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştik, harikaydı.
-Hakem Tolga Özkalfa, öğle namazını kaldığı otelin yanında, eski sanayi ile kule evlerin arasında kalan camide yiğidolarla saf tutarak kılmıştı. Maçtan bir saat öncesinden yardımcılarıyla sahaya çıkıp iyi ısındılar. İyi denebilecek bir maç da çıkardılar. Benim hakemlerde eleştirim üç temelde genelde:
1) Kararlarında standart tutturamıyorlar. (Bakınız Sergen hoca'nın ceza almasına neden olan pozisyon)
2) Deplasmana gelen takımı ezdirmeme adına oyunun belli bölümlerinde özellikle rakip lehine kararlar alma yoluna gitmeleri
3) Pozisyonlara uzak kalmaları ve bunun sonucunda kendini yere atan oyuncuya hemen faul yapıldığını düşünüp düdük çalmaları
Tolga hoca ve ekibi bu kriterlere göre nispeten az hatalı bir maç yönettiler.
-Evet, Bellushi olsa Bursa daha derli toplu olurdu ama bugün o bile takımı kurtaramazdı. Volkan Şen ve Fernandao çaresiz kaldılar.
-Oyuncularımız ilk 35 dakika öyle yüksek tempo yaptılar ki ilk yarının sonlarında yorgunluk belli oluyordu, devreyi golyemeden zor kapadık. 2. yarıda ise savunma yönünden işi sıkı tuttuk, hücumda ise kontrataklarda biraz daha güçlü kalabilsek maçın skoru ilginç olurdu. Ama çarşamba kupa maçı da oynadığımızdan daha fazlasını beklemek haksızlık olur.
-Güzel bir tribün profili vardı bugün. Galibiyetle aynı ölçüde destek ve coşku vardı.
-Milli maç arası iyi mi oldu kötü mü tartışılır. Ama bu galibiyetin değeri tartışılmaz. Belki de ligde kalacağımızı ilan ettiğimiz maçtır bu maç. Herkese kutlu olsun.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.03.2015, 22:53   #52
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk defa rahat bir maç izledik ve net bir skorla maçı 4-1 kazanarak DÖRT köşe olduk...Lige ara verilmese bu hızla Eskişehiri'de yener dönerdik ama sağlık olsun diyelim lige verilen arayı iyi değerlendirelim.

Bize bu güzel galibiyeti yaşatan başta futbolcular olmak üzere teknik heyeti yönetimi ve takımı 4 Eylül'de destekleyen yiğidoları tebrik ederim.
Bizlere bu mutluluğu yaşatan oyunculara teknik ekibe teşekkür edelim ancak;Bize bu yıl sezon boyuncu tranfer yapmayıp sinir stres yaşatan yönetime teşekkür etmeyelim...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda onur0634'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.03.2015, 23:01   #53
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporun bizi yenerek ligde kalmayı garantilemesi bana ayrıca bir mutluluk verdi diyebilirim..Ama maçtan öncede demiştim Sivasspor galibiyete bir parça daha yakın diye..Umut ediyorum önümüzdeki sezonlar artık bu ligde kalma sıkıntıları tekrar yaşanmaz...Sivasspor futbol takımı vetaraftarlarını tebrik ediyorum
Kardeş sen Bursaspor taraftarı olduğundan emin misin..??Bu nasıl taraftarlık anlayışıdır anlamış değilim doğrusuTamam Sivasspora karşı sempati duyabilirsin ancak tuttuğun takımın yenilmesine sevinmiş gibisin sanki...Bana pek samimi gelmedin doğrusu...
Alt 21.03.2015, 23:13   #54
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Bu sezon kazandığımız en kritik maç antep deplasmanıydı fakat bu maçta aldığımız galibiyette bir o kadar önemliydi simdi önemli tek bir viraj var bizim açımızdan o da kayseri erciyes deplasmanı eğer o maçtan da bir beraberlik alabilirsek bu sezon ligde kalacağımızdan bahsedebilirim artık...
Alt 21.03.2015, 23:16   #55
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Bazı arkadaşlar ligde kalmayı garantiledik gibisinden yorumlar yazmış.Unutmayalım ki ligin bitmesine 9 hafta var K.Erciyelede deplasmanda oynuyoruz kaybettiğimiz takdirde puan farkı 4e iner ve daha bircok zorlu maçımız var eskişehir fener trabzon gibi hemen havalara girmeyelim temkinli davranalım isterseniz...
Alt 21.03.2015, 23:33   #56
rapge
Yiğido

76 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 rapge Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Takım 10 numara top oynadı.

Hep savunduğum bir şey vardı. Utaka'yı kanat oynatırsak çok top götürürüz ileriye diye. Sonuç: 4 gol attık. Utaka forvete geçti takım düştü. Utaka-Aatıf-Burhan 3lüsü harikaydı bugün.

Batuhan Batuhan Batuhan.. Bugün 10 numaraydı. 40 dakika oynadı ama 90 dakika olsa ne yapardı bilinmez. Koşması , baskı yapması , top sürmesi , pozisyon alması ve golleri gayet iyiydi. Azcık kilo verip bu oyununa devam ederse o beklenen Batuhan Karadeniz'i görebiliriz. Umarım bu olur. Yetenekli iyi golcü.

Teşekkürler Sivasspor , Teşekkürler Yiğidolar...
Alt 22.03.2015, 00:27   #57
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş sen Bursaspor taraftarı olduğundan emin misin..??Bu nasıl taraftarlık anlayışıdır anlamış değilim doğrusuTamam Sivasspora karşı sempati duyabilirsin ancak tuttuğun takımın yenilmesine sevinmiş gibisin sanki...Bana pek samimi gelmedin doğrusu...
Bursaspor bu yıl uefaya katılamıyor (aldığı cezadan dolayı) küme düşme tehlikesi yok kısacası hiç bi amacı yok .Şimdi hal böyle iken benim Bursasporum 3 puan alıp Sivası ateş hattınamı itsin 4 gol yeyip averajını düzltmesini sağladığı Sivasım kümede kalıp x başka bi takımın düşmesinemi yardımcı olsun ...
şimdi siz hesap ediniz benim ne kadar Bursasporlu olduğumu ve akabinde Sivassporumu ne kadar sevdiğimi ...sevgiler..
Alt 22.03.2015, 00:31   #58
Rallim58
Gast

4-1 skora rağmen, 2. yarıyı stadyumda endişe ile takip ettiğimi söyleyebilirim. Bu kadar top ezilmez ezdirilmez, kaybedilmez... Fırsatı yakaladınmı, atacaksın atabildiğince..

Farklı skorun rehavetine kapılıp bonkerce pozisyon harcamanın adı profesyonellik olmamalı...

Müsabaka sonuucnda elde edilen 3 puandan dolayı tebrikler... En az 7-8 farklı tarihi skorluk karşılaşma 4-1 bittiğine şükrettim.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.03.2015, 00:32   #59
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 797 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
PETKOVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu nasıl bi yürektir abi ya helal olsun sana yıllardır içimizdesin bütün yorumlarını tek tek okumuşumdur.. sen türkiyeye fazla bi adamsın
Cewabı aslında çok basit..Sivassporumuzun bu galibiyete bizden çok daha fazla ihtiyacı vardı...Sivas düşmeyecekti...bizimse işimize yaramayacaktı...İnan tam istediğim gibi de oldu..her ne kadar Sivas Bursa maçında bana göre mağlubu olmayan musabakadaır desemde gönlümüz aşkımız Bursaspora kaçar....Ama bu sefer kaçmadı....Sivas Düşmesinde...
Alt 22.03.2015, 00:34   #60
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
We ayrıca sonuna sapına ölümüne kadar Bursaspor taraftarıyım ..Tribünde büyüdüm ...bunun büyüklüğünü tahmin bile edemezssiniz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı