Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı
Bir Kayserispor kadar olamadık ya bu yapılır mı bize yaw yapılır mı bize....
|
Kayseri Gökhan Ünal'ı satmadı da ne oldu sözleşmesi biter bitmez hoooooop Trabzon a Yakında Mehmet Topuz da vurur darbeyi Kayseri ye.Arkadaşlar abartmayalım lütfen bu futbol bizim için Sivasspor dan ibaret ama onlar için ekmek teknesi. Tamam keşke imkan olsa de Mehmet YILDIZ'ı satmasak hatta yanına da İbrahimoviçi alsak ama 3.500.000 € az para mı bu gün Baroş u aldılar adamlar 5 milyon € ya.
Bir de şunu anlamıyorum bu çocuk geldiği günden beri hep adam gibi top oynadı. Fenerbahçe nin Semihe yaptığını bizimkiler de Mehmet e yaptılar. oynadıkça yedeğe çektiler. Hem de o zaman 22-23 yaşındaydı. Antalya ya sattılar. Geri döndü yine aslan gibi çıktı İstanbula sattılar. O zaman niye kimsenin sesi çıkmadı.
Ben Sivasspor için satılmasın derdim ama hem bize para kazandıran, hem namımıza nam katan hem de sevgimizi bu kadar kazanan kardeşimiz, ahbabımız hemşehrimiz gibi gördüğümüz Mehmet YILDIZ eğer bizden aldığı paranıın çok üstünü alacaksa orada mutlu olacaksa kusura bakmayın ama gardaşlar;
GÜLE GÜLE YİĞİDO MEHMET.
YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞİM.
SEN HEP BİZİM MEMMED SİN.
SEN HEP YİĞİDOSUN.
ALLAH YOLUNU BAHTINI AÇIK ETSİN.
(Bu arada Fatih Terim denen büyütülmüş takım yalakası şimdi de görmesin bakalım bizim Deli Memmedi bakın nasıl çağıracak milli takıma)