Alıntı:
romeo7 Nickli Üyeden Alıntı
bülent hocayı arııcaz... herkes görür sanki çok yıldızlarla dolu kadromuz wardıda bülent yapamadı ben gitmesi taraftarı diildim ilk defa Türkiyede bir örnek olacaktı bu kadar uzun süreli t.direktör ama şimdi onu arııcaz demedi demeyim...
|
Bülent Hoca ile yaşamayı bırakın.Artık o gitti ve Bülent Hocalı sivasspor dönemi bitti.Buna bir an önce alışırsanız iyi edersiniz.Geçmişle yaşamayalım artık.Bu sezon ligde 8 maçta 7 mağlubiyet 1 beraberliğimiz var.Avrupa maçlarını saymıyorum bile.Lige çıktığımızdan bu yana en kötü sezonumuzu yaşadık.Yani biz hala bu durumu arayacağız diyorsan o zaman düşürelim bu takımı
Bu saatten sonra yapacak tek şey gidene hizmetleri için tşk etmek ve gelene kucak açmak.Ama hiçbir zaman bu sevgi ve saygı sivassporumuzun önüne geçmeden bunları yapabilmek.Zaten profosyonel bir klubün profosyonel bir taraftarı da böyle düşünmez mi sence
Herkesi duygusal değil rasyonel düşünmeye davet ediyorum.Bu takımdan ne Bülent Hocalar ne İsmail Kartallar gelir geçer.Ama sivasspor ilelebet yaşar.Bu amaçla sivassporumuzun menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız ve yapacağız da...