Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ERTUĞRAL'IN İLK RÖPORTAJI
Alt 08.10.2009, 15:46   #1
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart ERTUĞRAL'IN İLK RÖPORTAJI

YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZÜN SPORX YAZARI HİLMİ SİVASSPOR DİREKTÖRÜ OLARAK VERDİĞİ İLK RÖPORTAJ.BİR ÇOK ARKADAŞIN KAFASINDAKİ SORULARIDA EMİNİM CEVAPLAYACAK BİR SÖYLEŞİ...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı
Alt 09.10.2009, 02:19   #2
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

evet afrikadan bahsediyoruz dünyanın en büyük takımlarında her zaman lokomatif oyuncular afrikalıdır.çok iyi liglerinin olmamasının sebebi fransa,italya,hollanda klüpleri afrika klupleri altyapı gibi kullanması ve maddi imkansızlıklardır
Alt 09.10.2009, 06:29   #3
ruzgarpolice
Yeni Yiğido

9 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ruzgarpolice FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar muhsin hoca bugün ortaya çıkmış birideğilki bu adamın başarısı olmadığını söyleyen arkadaşlar zaire milli takımı ismini kaç kişi duymuştur eminim çok arkadaşım duymamıştır bu takım afrika kupasında gruplarda sonuncu iken takımın başına muhsin hocayı getirmiş muhsin hoca ile birlikte bu takım afrika kupasında çeyrek final başarısı yakalamıştır.bu başarımı derseniz şayet çalıştırdığı ajac takımı afrika uluslar kupasını kazanmış bu da mı başarısızlık sizce ya arkadaşlar gerçekten çok saçama yorumlarınız var neymiş afrikada başarımı olurmuş ya arkadaşlarım afrikayı beğenmiyorsunuzda takımımızda başarılı olan futbolcular hep afrikalı bune lahana turşusu bune perhiz ayıp ya bülent uyguna gösterdiğiniz saygıyı muhsin hocayada göstermemiz gerek ben yiğidoyum diye ortaya çıkan akıl yoksunu bir kaç arkadaş önce yiğidoluk nedir öğrensin ondan sonra burda adam gibi yorum yazsın yiğidoluk önce saygı demek edep demek kardeşlik demek bunu daha bilmeyen arkadaşlara hatırlatmak isterim .son olarakta muhsin hocama sonsuz başarılar saygılarımla...
ruzgarpolice isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ruzgarpolice'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.10.2009, 07:25   #4
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

sana inanıyor ve güveniyoruz hocam. bilgi ve birikimini sivasa versen yeter. daha iyisi olacak.nolur bizleri hayal kırıklığına uğratma.
Alt 09.10.2009, 07:42   #5
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

şu bülent uygun taraftarları bir daha sivassporluyum demesinler artık. yahu siz sivassporlumusunuz bülent uyugunsporlumusunuz. nedir bu mücadelebiz. adam sizi sattı bıraktı hala neler düşünüyorsunuz.yazıklar olsun. ne mutlu sivaslıyım diyene..............
Alt 09.10.2009, 08:11   #6
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şu bülent uygun taraftarları bir daha sivassporluyum demesinler artık. yahu siz sivassporlumusunuz bülent uyugunsporlumusunuz. nedir bu mücadelebiz. adam sizi sattı bıraktı hala neler düşünüyorsunuz.yazıklar olsun. ne mutlu sivaslıyım diyene..............
Evet arkadaşlar artık YETERRR..!!!!!!!!!!!! Duygusallığınıza verdik belli bir süre olur dedik.Bülent Uygun dönemi iyisiyle,kötüsüyle;eğrisiyle doğrusuyla kapandı.SIRF Bülent uygun fanatizmi yapmak için HERŞEYİ HERKESİ bilinçsizce eleştiren arkadaşlar daha Muhsin Hoca takımın başında bir antremana çıkmadan yaygara çıkarmasınlar,yetti bu saçma sapan yorumlarınız.SİVAS dan büyük kimse yok.Bunun aksini düşünenler buyrun BÜLENT UYGUNUN YENİ TAKIMI HANGİSİYSE ORAYA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alt 09.10.2009, 08:21   #7
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
vexol58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet arkadaşlar artık YETERRR..!!!!!!!!!!!! Duygusallığınıza verdik belli bir süre olur dedik.Bülent Uygun dönemi iyisiyle,kötüsüyle;eğrisiyle doğrusuyla kapandı.SIRF Bülent uygun fanatizmi yapmak için HERŞEYİ HERKESİ bilinçsizce eleştiren arkadaşlar daha Muhsin Hoca takımın başında bir antremana çıkmadan yaygara çıkarmasınlar,yetti bu saçma sapan yorumlarınız.SİVAS dan büyük kimse yok.Bunun aksini düşünenler buyrun BÜLENT UYGUNUN YENİ TAKIMI HANGİSİYSE ORAYA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Al bir haddini bilmez daha

Körü körüne inanmayın arkadaşlar. Ben futbol camiasının içindeyim ve inanın Muhsin hocanın esamesi Türkiye'de bile okunmaz. Yönetimin verdiği yanlış karar takımımızı çok geriye götürecek. Bunu söylüyorum diye eğer hain oluyorsam diyecek sözüm yok. Bir şeyler biliyorum ve bildiklerimle yorum yaparak buradan yönetimi uyarıyorum ama Sivassporluluğum sorgulanıyor. Bülent'i kişisel olarak sevmediğimi kendi yüzüne dahi defalarca söylemiş olan ben Bülent hayranı oluyorsam yazıklar olsun diyorum.
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2009, 08:29   #8
vexol58
Yiğido

Ausrufezeichen Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Al bir haddini bilmez daha

Körü körüne inanmayın arkadaşlar. Ben futbol camiasının içindeyim ve inanın Muhsin hocanın esamesi Türkiye'de bile okunmaz. Yönetimin verdiği yanlış karar takımımızı çok geriye götürecek. Bunu söylüyorum diye eğer hain oluyorsam diyecek sözüm yok. Bir şeyler biliyorum ve bildiklerimle yorum yaparak buradan yönetimi uyarıyorum ama Sivassporluluğum sorgulanıyor. Bülent'i kişisel olarak sevmediğimi kendi yüzüne dahi defalarca söylemiş olan ben Bülent hayranı oluyorsam yazıklar olsun diyorum.
Burada haddi hukuku senden öğrenecek değilim.yorumlarına dikkat et kisişelleştirirsen bende kisişelleştiririm!!!Tepkim daha adam görevine başlamadan darağacı hazırlayanlara ve nerdeyse başarısız olsunda işte Bülent Uygun u gönderdiniz(sanki biz gönderdik ya!) görün bakalım diye ellerini ovuşturanlara!!!Kimsenin taraftarlığını sorgulamak gibi bir niyetimiz yok.ANLAYAMADIĞINIZ KİŞİLER GELİR GEÇER ASIL OLAN SİVAS dır.Muhsin Hoca da başarılı olursa kalır olamazsa gider.Önce bir bekleyip görmek gerekiyor mesele bu...
Alt 09.10.2009, 08:35   #9
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor deneme tahtası mı?

Başarısız olursak küme düşme mücadelesine girdiğimizde ne yapacağız. Bu işte yeterli değil Muhsin hoca diyorum ve uyarıyorum.
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2009, 08:45   #10
vexol58
Yiğido

Idee Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor deneme tahtası mı?

Başarısız olursak küme düşme mücadelesine girdiğimizde ne yapacağız. Bu işte yeterli değil Muhsin hoca diyorum ve uyarıyorum.
Hemşerim herkes Sivasın başarısını istiyor bu forumda.Bülent hoca başarılı olsaydı zaten kalırdı bu sezon .şuanki puan durumumuz ve sıralamanın farkındasın sanıyorum.başarısız olmasıda bir ihtimal yeni hocamızın.bülent hocaya gösterdiğimiz sabrın yarısını Muhsin hocayada gösterelim.nedir ne değildir bir görelim..Şahsım adıma kimsenin fanatiği değilim..SİVAS dışında kişilere ve kurumlara bir sevdam yok..

Etiketler
alt, ertuĞralin, ertugral, hedef, röportaji, yapı, İlk