Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
demekki neymiş geçen yılki başarının adı carlos değilmiş cesar domingoymuş. eyy başkan eyy yönetim hangi akla hizmet ettinizde adamı gönderdiniz. yardımcı antrenör olarak helük hülük adamları toıpladınız buraya. ne akla hizmet ediyorsunuz. sivassporu küme düşürüyorsunuz. haberiniz varmı. adam gibi transfer yapmadığınız gibi çok iyi bir yardımcı antrenörü gönderdiniz hangi akla hizmet ettiyseniz. trabzonlu abur cubur adamları takıma doldurdunuz. yeter be. yönetim olarak biraz aklınızı başınıza alın. kime neye hizmet ediyorsunuz bilelim.
|
Geçen sene ki başarının adı ve
gizli kahramanı CESAR DOMİNGO'ymuş !.. Adam takımın kondüsyonundan, taktiğine kadar
herşeyiyle ilgileniyordu. Şimdi kim ilgileniyor ?? Hiç kimse !..
Öyle haftanın
4 günü İstanbul'da olmakla takım maçlara hazır edilemiyormuş Carlos efendi. Bunu bu sene çok net gördük. Geçen sene senin bu açığını
DOMİNGOS kapatıyordu ama bu sene kabak soğukta kaldı.
Aatıf, inanılmaz derecede
kötü. Bu sene ilk defa takımda oynuyor olsa,
bunu futbolcu diye kim getirdi" diyecek kadar kötü..
İ.Toraman, takıma hiç birşey veremedi. Hatta bu hafta da resmen
yaktı. Bundan sonra da takıma birşey verebileceğini hiç tahmin etmiyorum.
Burhan Eşer neden geçen sene ki
performansına ulaşamıyor. Domingos'tan başka kimse onunla ilgilenmiyor demek ki?
Ziya Erdal elinde dünyanın en iyi
sol bekinin taktikleri varken, Türkiye'de 1 numara olacakken işi iyice ARTİSTLİĞE döktü.
Yerden bir türlü kalkmadığı gibi, bin türlü artistlikle, hokkabazlıkla hem
rakip takım taraftarlarının hemde
hakemlerin dikkatini çekiyor.
Kadir aynı terane hiç yazmayacağım onu. Artık bıktım onun bal yapmaz arılığından,
pas hatalarından.. Yeter artık !..
Bu iş
birtek CİCİNHO ve ADEM KOÇAK ile
yürümez. Onlarda makina değil. Yarın birgün onlarda yorulacak ve bu performansları kalmayacak. O zaman ne olacak?
Yok artık arkadaş bu takım
bu gidişle bir alt ligin en kuvvetli adayı. Koca bir şehrin
kaderiyle oynuyorsunuz. Bunun
sebebi kimse çıkıp, GEREKENİ yapsın.. Yazık oluyor takıma,
yazık oluyor SİVAS'a !..
.