Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
Alt 31.08.2009, 00:27   #71
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

savununyigidogeliyor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 savununyigidogeliyor isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB

bu takıma bırak mehmet yıldızı cristiano ronaldoyu koy bişey yapamaz ben bu kadar kopuk bi takım görmedim siz bu futbolla manisadan puan alacağınızı mı sanıyorsunuz fenere karşı ne futbol oynadıklarını gördünüz durum içler acısı

YAZIK SANA SİVASSPORUM :((
savununyigidogeliyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:33   #72
58hayati
Tecrübeli Yiğido

58hayati - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58hayati isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hocam lütfen tkıma takviye yapın. bakın antebe 2 oyuncu aldı. biz neden alamıyoruz sure bitti fütfen ,son çare 2 tane ortasaha 1 de defans ,onlarda tutarsa tabiki.saygılar.
58hayati isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:35   #73
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

savununyigidogeliyor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 savununyigidogeliyor isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

NASRETTİN HOCANIN MAYA İŞİNE DÖNDÜ YA TUTARSA ))
HEY YARABBİM YA GÜLÜNECEK DURUMA DÜŞTÜK
savununyigidogeliyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:38   #74
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir mac iki mac neysededik zortakimlarla oynadik yenildik ama diyarbakir maci bahane kabul edilemez butun takimlar aldi basinigidiyor biz daha ligindibinden kipirdayamadik hakkimizdahayirlisi takim guzel oynasa yenilgimiz zorumagitmeyecek takim takimolmayolunda hicbir isik vermiyor bulent hoca hic kendikendini kandirmasin hersey ortada biran once yonetim neyapiyorlarsayapsinlar ligin filas takimi nasil budurumagelir birturlu anlamveremiyorum
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:43   #75
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

duygularım o kada karışıkki ne yazacağımı bilmiyorum....bu başlık hakkında artık bir fikrim yok...vefasızlık yapmak istemiyorum ama haftalardır yazmaktan usandım...Hocam hatalarından ders almadın...transfer de yapmadın...artık yapacak bişey yok...sende bizde kadrimize razı olacaz...ne diyelim inşallah düşmeyiz...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:44   #76
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

geçen seneki kadroda birlik beraberlik duygusu vardı...takım dağılınca bu olay bitti doğal olarakta yeniliyoruz çünkü Sivasspor zaten ahım şahım top oynayan bi takım değildi sadece takım ruhu vardı ve iyi oynamadığı dönemlerdede kazanmayı başarıyordu...şuan eminim Bülent Uygun'da yaptığı hataların farkındadır ama çok geç olduğunuda biliyodur...ama çözüm istifa diyede bağırmak değildir taraftara hiç yakıştıramıyorum ve acayip sinirlendim okuyunca...Bülent Uygun'u bende şu yönde eleştiriyorum karakterindeki ben sıradan futbolcuları allarım pullarım süper oyuncu yaparım modundan çıksın bir an önce...takım vasat ama 1-2 hafta daha sabredicem
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:45   #77
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Geçen Sene 2. Olan Takımda Bugün SEDAT BAYRAK Forvet oyuncusu olara oynadıysa Elbette bunun suçlusu ben değilim. Tebrikler Bülent UYGUN geçen seneden dünyanın parasını kazandınız ( 2. olduğu için) ayrıca naklen yayın geliri Satılan futbolculardan alınan paralar... Transferlere bakıyoruz ya ikinci lig topculuları yada pili bitmiş oyuncular..

Ben futbolcular gelmiyor kaçıyor lafına da inanmıyorum.. Bu futbolcular Diyarbakıra geliyorda SİVASTAN mı kaçıyor.. Adam gibi transfer yap Parayı ver o zaman kimse kaçmaz..

Sevgili Bülent UYGUN Sivasspor sizin bakkalınız olmuş.. Maaşallah iyi kazanıyorsunuz.. Taraftarlar bu tabloda illaki haklı Ya kendine çeki düzen ver Ya da Çek Git...
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ReDYiGiDo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 00:47   #78
refikpura
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
geçen seneki kadroda birlik beraberlik duygusu vardı...takım dağılınca bu olay bitti doğal olarakta yeniliyoruz çünkü Sivasspor zaten ahım şahım top oynayan bi takım değildi sadece takım ruhu vardı ve iyi oynamadığı dönemlerdede kazanmayı başarıyordu...şuan eminim Bülent Uygun'da yaptığı hataların farkındadır ama çok geç olduğunuda biliyodur...ama çözüm istifa diyede bağırmak değildir taraftara hiç yakıştıramıyorum ve acayip sinirlendim okuyunca...Bülent Uygun'u bende şu yönde eleştiriyorum karakterindeki ben sıradan futbolcuları allarım pullarım süper oyuncu yaparım modundan çıksın bir an önce...takım vasat ama 1-2 hafta daha sabredicem
Allah kolaylık versin. Hep beraber sabredecez bi iki hafta degil 2. lige düşşse bile takımımızın arkasındayız ancak şahısların arkasında durmam. benim için önemli olan Sivasspor dur
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:52   #79
galipgelen
Acemi Yiğido

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 galipgelen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın Hocamız B. Uygun'a verdiği hizmetlerden ötürü minnettarım. Artık misyonunu tamamlamış olduğu düşüncesindeyim. Bu sezon lig gerçekten çok zor geçecek. Kötü takım yok. Denizli ve Kasımpaşa da toparlanabilir. Biz bu şekilde gdersek lig sonuncusu oluruz.Önce yanlış oyuncular gönderildi.Yerine doğru adamlar alınamadı, küme düşmüş takımlardan getirildiler.Bekleneni veren de yok. En iyisi Cihan son maçın 'kahramanı'oldu.Artık alınamaz , süre itti. Takım kötüye gitmeye başladı. Taraftar bölündü. Tribünler boşalmaya başladı.Daha da kötüye gidecek durum belli ki. 'Görünen köy... 'demiştim ve Diyarbakır maçı korktuğum gibi de oldu. 'Kan değişimi' gerekiyor.Başka çare yok.
Peki yeni hoca kim olmalı dersek? Ersun Yanal olabilir bence de.Boşta olan üst kariyerli bir hoca olmalı.Bu yıl orta sıralara oynatıp gidecek kalacaklara ve gençlere şans vermeli. Gelecek sezon da çok sağlam başlamalı.
galipgelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:56   #80
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

aslında en büyük hata transfer döneminde yapıldı...yok paraları alt yapıya yatırıyoruz...yok akıllı transferlerle bğtçeyi denkleştirioruz...ya kaç futbolcu yetiştirdik4 yılda alt yapıdan acaba...sattığımız futbolculardan aldığımız parlar ne oldu? niye transfer yapılmıyor?
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı