Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkan Kabul Etmedi
Alt 31.03.2013, 12:55   #71
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Başkan Kabul Etmedi

Tribünlerde üstelik de maç bitmeden istifa bağırtıları hiç de hoş değil, istifa talep edenler galibiyetten sonra sevinç içindeydiler o zaman bu ne çelişki, yönetimin istifayı kabul etmemesi de doğru bir karar ,

doğru olmayan yönetimin Rıza çalımbay'ın istediği transferleri yapamamasıdır.istenilen transferler yapılsaydı belki de takım daha iyi yerlerde olabilirdi... yalnız şurası su götürmez bir gerçek ki Hayrettin ve Kadir in inanılmaz hataları ve ağır kalmaları bu takıma çok pahalıya patlıyor dolayısıyla Uğur,Hayrettin ve Kadir e teşekkür edilmeli veya hayrettin jübile yapılıp teknik kadroya almalı...sağ beke Erhan yetersiz olup daha iyi biri bulunmalı...

Bu arada Maçı İzmir'den izlemem nedeniyle bir an şaşırdım maç ordu'da mı oynanıyor diye yani Ordu taraftarının tezahüratları Bizimkileri bastırmış adeta sus pus olunmuştu şaşırdım kaldım burada kastettiğim maalesef taraftarımızında ateşlemekten yoksun seyircilikten ileri gidemeyen (gençlik gruplarını ayrı tutuyorum) bu yapısının da rolü olumsuz anlamda yer alıyor yani birazda çuvaldızı kendimize batıralım bu konuda Sn.Abdullah Yiğit'in yıllardır feveran etmesi çok haklıdır.

Yeni sezonda iyi günler görmemiz için Yönetim hocanın istediği transferleri yapmalı,

Uğur-Kadir-Adem-Erhan ile yollar ayrılmalı Hayrettin'e jübile yapılmalı bu futbolculardan çok çok iyileri ve gençleri liglerimizde mevcuttur.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2013, 13:08   #72
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Rıza nın istifasını istiyenler gole niye sevinmiş demiş şuursuzca Rıza beyi savunan bir taraftar.Niye mi basit çünkü bu takım Rızanın değil Sivasın takımı ve biz de bunu diyoruz zaten.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2013, 13:24   #73
dicanio
Acemi Yiğido

39 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 465 dicanio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birileri cıkmış futboldan anlamayan seyirciden ileri gidemeyen say desen takımın ilk 11 sayamayan ağızları küfürden başka birsey bilmeyen sahıslar rıza hocayı kurduğu 11 i oyuncu değişikliklerini yargılıyor.hayrettini niye oynattı deniyor ziyanın yokluğunda mecbur oynayacak hayrettin. eğer hayrettin değilde başka biri oynasa aynı hataları yapsa bu seferde neden hayrettin oynatılmadı derdiniz emin olun.çünki sizin futboldan anladığınız bukadar.maç bitmemiş oyun devam ediyor rıza istifa deniyor ayıptır ya bukadar olmaz rıza hocaya sahip cıkılmalı rıza haoca gitse başkası gelse onada aynını yaparsınız bence rıza hocaların değil bu futboldan anlamayan seyircilerin sivassporla bağlarını koparması gerek.dahada ötesi yönetim aleyhine yapılan açıklama insan bukadar nankör olamaz daha düne kadar bulancak deplasmanına ünye deplasmanına giden sivassporumuz bugün bakışdığında beşiktaş fener gs ve dahası avrupalarda oynadı bu yönetimimiz sayesinde.sivaslılar olarak mecnun başkana ve ekibine bu güzellikleri bizlere yaşattıkları için cok teşekkür ediyoruz.
dicanio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dicanio'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 13:41   #74
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bende yanlışlarını eleştirenlerdenim.fakat daha maç bitmeden hocaya istifa diye bağırmak hiç hoş değildi.süper lige çıktıktan sonra allah a şükür burdayız.bu lige damga vurduğumuz sezonlarda oldu kötü günlerimizde.bu sezon ligin genel durumu diğer sezonlardan daha farklı.puan aralıkları birbirine çok yakın.iki maç daha kazansak üst sıralarda olacağız.türkiye kupasında yarı final oynuyoruz.türkiye de takımını buralarda görmek isteyen milyonlarca taraftar var.sezon sonu iyi olmayan futbolcular gidecektir.şu an camia olarak birlik ve beraberlik zamanıdır.sivas lının sivas lıdan başka dostu yoktur.bunu böyle bilip ona göre davranmak gerekir.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2013, 14:05   #75
iborotti58
Acemi Yiğido

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 iborotti58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir yanlış var ama nerde.rıza hocanın istediği transferler yapılmayıp hocanın başarısız olmasında sebep olandamı,bir maç galip üç maç mağlup olan takımdamı,elinde daha iyi oyuncu olmayınca mecburi oynattığı oyuncu ile hocadamı,güzel ve süper oyunu görüp çoşan seyircinin sonrasında ringde köşeye sıkışıp habire dayak yiyen bir takımın görüntüsünde isyan etmesimi. mutlaka bir yerde yanlış var.galibiyete bu kadar para verilirken mağlup olmaya üğraşmanın.
iborotti58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2013, 14:06   #76
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bende görüsünüze katiliyorum hocayla devam sezonsonu hersey detaylica konusulur ona göre karar verilir simdi zamani degil Mecnun baskan yrinde bi karar vermis kendisini kutluyorum.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2013, 15:14   #77
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yok birde etseydi ozaman salaklık olurdu
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2013, 15:25   #78
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

''TARAFTAR DESTEĞİ SIFIRDI'' Demiş yav el insaf ya bu takım bu maçı çevirdiyse taraftarın sayesindedir.BU MAÇI TARAFTAR ALDI. biz illa protesto mu edecez senin oyuncu değişikliği yapman için. veya hayrettin illa bir hata mı yapması gerekiyor...haftalardır hayrettinin yüzünden kaç puan gitti bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok o bölgede korcan bile ondan daha az tehlikeli oynar....sen hayrettini de rezil ettin kendini rızaBEY!! bir de taraftarı protesto ediyorlar. siz zaten yapmanız gerekeni yaptınız bu maçı kazanarak...bu neyin artisitliği????
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 15:27   #79
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tribünlerde üstelik de maç bitmeden istifa bağırtıları hiç de hoş değil, istifa talep edenler galibiyetten sonra sevinç içindeydiler o zaman bu ne çelişki, yönetimin istifayı kabul etmemesi de doğru bir karar ,

doğru olmayan yönetimin Rıza çalımbay'ın istediği transferleri yapamamasıdır.istenilen transferler yapılsaydı belki de takım daha iyi yerlerde olabilirdi... yalnız şurası su götürmez bir gerçek ki Hayrettin ve Kadir in inanılmaz hataları ve ağır kalmaları bu takıma çok pahalıya patlıyor dolayısıyla Uğur,Hayrettin ve Kadir e teşekkür edilmeli veya hayrettin jübile yapılıp teknik kadroya almalı...sağ beke Erhan yetersiz olup daha iyi biri bulunmalı...

Bu arada Maçı İzmir'den izlemem nedeniyle bir an şaşırdım maç ordu'da mı oynanıyor diye yani Ordu taraftarının tezahüratları Bizimkileri bastırmış adeta sus pus olunmuştu şaşırdım kaldım burada kastettiğim maalesef taraftarımızında ateşlemekten yoksun seyircilikten ileri gidemeyen (gençlik gruplarını ayrı tutuyorum) bu yapısının da rolü olumsuz anlamda yer alıyor yani birazda çuvaldızı kendimize batıralım bu konuda Sn.Abdullah Yiğit'in yıllardır feveran etmesi çok haklıdır.

Yeni sezonda iyi günler görmemiz için Yönetim hocanın istediği transferleri yapmalı,

Uğur-Kadir-Adem-Erhan ile yollar ayrılmalı Hayrettin'e jübile yapılmalı bu futbolculardan çok çok iyileri ve gençleri liglerimizde mevcuttur.
ademe ile yol mu ayrılmalı güldürme beni orta sahayı toparlayan tek adam odur sivassporda dün oyuna girer girmez takımın oyun stili değişti.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 16:33   #80
ledig
Acemi Yiğido

40 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 ledig FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Önümüzdeki sezon için de anlaşılırsa çok yazık
ledig isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baŞkan, etmedi, kabul