Cevap: Başkan Kabul Etmedi
Tribünlerde üstelik de maç bitmeden istifa bağırtıları hiç de hoş değil, istifa talep edenler galibiyetten sonra sevinç içindeydiler o zaman bu ne çelişki, yönetimin istifayı kabul etmemesi de doğru bir karar ,
doğru olmayan yönetimin Rıza çalımbay'ın istediği transferleri yapamamasıdır.istenilen transferler yapılsaydı belki de takım daha iyi yerlerde olabilirdi... yalnız şurası su götürmez bir gerçek ki Hayrettin ve Kadir in inanılmaz hataları ve ağır kalmaları bu takıma çok pahalıya patlıyor dolayısıyla Uğur,Hayrettin ve Kadir e teşekkür edilmeli veya hayrettin jübile yapılıp teknik kadroya almalı...sağ beke Erhan yetersiz olup daha iyi biri bulunmalı...
Bu arada Maçı İzmir'den izlemem nedeniyle bir an şaşırdım maç ordu'da mı oynanıyor diye yani Ordu taraftarının tezahüratları Bizimkileri bastırmış adeta sus pus olunmuştu şaşırdım kaldım burada kastettiğim maalesef taraftarımızında ateşlemekten yoksun seyircilikten ileri gidemeyen (gençlik gruplarını ayrı tutuyorum) bu yapısının da rolü olumsuz anlamda yer alıyor yani birazda çuvaldızı kendimize batıralım bu konuda Sn.Abdullah Yiğit'in yıllardır feveran etmesi çok haklıdır.
Yeni sezonda iyi günler görmemiz için Yönetim hocanın istediği transferleri yapmalı,
Uğur-Kadir-Adem-Erhan ile yollar ayrılmalı Hayrettin'e jübile yapılmalı bu futbolculardan çok çok iyileri ve gençleri liglerimizde mevcuttur.
|