Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!
Alt 09.08.2009, 12:56   #81
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!

Alıntı:
zarta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent UYGUN ve Trabzonspor'u konuşmayalım. Bülent UYGUN'un Sivasspor'a verdiği zararları konuşalım bence. Ben Sivasspor gibi başarıyı yakalamış bir takımın hocası olsam ağzıma diğer takımları almam bile, işime bakarım. Bülent UYGUN yerli yersiz çıkışlarıyla Sivasspor'a olan sempatiyi antipatiye çevirdi. En iyi defans oyuncusu Bilica'yı Fenerbahçelili'ğinden sebep onlara verdi(rdi). Fenerbahçe'de oynadığı tüm maçlarda hep hata yapan Yasin Çakmak gibi bana kalsa Bank Asya 1. Ligi'nde dahi oynayacak yeteniği olmayan adamı Sivasspor'a layık gördü. Makine gibi işleyen bir takımı dağıttı. Ben Sivasspor'un bu zor günlerini atlatmasını istiyorum ve diyorum ki "Bülent UYGUN'un Sivasspor'daki misyonu tamamlanmıştır ve eşke takımı dağıtmadan onunla yollar ayrılsaydı."
Arkadaşım kendince maçı değerlendir, kendi takımını değerlendir ama bizi bize bırak.. Biz hiç konusuyor muyuz 96'dan beri kayıp olan Trabzon'u???
Alt 09.08.2009, 13:03   #82
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Bülent UYGUN ve Trabzonspor'u konuşmayalım. Bülent UYGUN'un Sivasspor'a verdiği zararları konuşalım bence. Ben Sivasspor gibi başarıyı yakalamış bir takımın hocası olsam ağzıma diğer takımları almam bile, işime bakarım. Bülent UYGUN yerli yersiz çıkışlarıyla Sivasspor'a olan sempatiyi antipatiye çevirdi. En iyi defans oyuncusu Bilica'yı Fenerbahçelili'ğinden sebep onlara verdi(rdi). Fenerbahçe'de oynadığı tüm maçlarda hep hata yapan Yasin Çakmak gibi bana kalsa Bank Asya 1. Ligi'nde dahi oynayacak yeteniği olmayan adamı Sivasspor'a layık gördü. Makine gibi işleyen bir takımı dağıttı. Ben Sivasspor'un bu zor günlerini atlatmasını istiyorum ve diyorum ki "Bülent UYGUN'un Sivasspor'daki misyonu tamamlanmıştır ve eşke takımı dağıtmadan onunla yollar ayrılsaydı."
Önceki yazinizin samimiyet icinde yazilmis bir yazi gördügüm icin o cercevede cevap vermiye calistim. ama sizin bu yukaridaki yazilari ve elestirileri yapma hakkiniz yok. Bülent Hocayi SivasSporlular kabul eder etmez yada elestirir elestirmez bu bu camianin sorunu. sizin simdi yaptiginiz sey kendi sinirlarinizi ve haddinizi asip geleneksel TrabzonSpor kaliplarina geri dönmeniz. Onun icin Bizin Takim icin yorum yapmak.Hocaniz ise yaramaz,miyadini doldurdu demek takima camiaya akil vermek basta TrabzonSpor olmak üzere hic bir takimin taraftarinin haddine degil.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 13:03   #83
zarta
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zarta FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

@Metal Gear

Yapma gözünü seveyim canım kardeşim, Bülent UYGUN'un antipatik söylemleri, belki de en büyük taraftar sitelerinden biri olan burdaki söylemleri es geçmeyelim. Bizim geçen yıl Sivas'ta yaşadığımız zulümleri hiç sözetmemiştim. Orda yaşadığımız darplardan, olaylardan, satılan 800 tane biletten siz sorumlu değilsiniz. Maletmeye kalksak bunları malediriz, ortada tam manasıyla fiili ve psikolojik travmalar vardı. Neyse ben ısrarla Sivasspor'un iyi olmasını istediğimi belirtiyorum. Anadolu'dan en az dört tane daha şampiyon çıksın ama adam gibi bu şampiyonuklarını hazmetsinler görün bakın daha İstanbul takımları şampiyon olabiliyorlar mı?

@giants teşekkürler...

Baki muhabbet...
zarta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 13:03   #84
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

trabzonspor dün hak etti galibiyeti.mehmet yıldız ve sezer takıma katılır ve 2 yabancı kontenjanımız takıma direkt olarak katkı yapacak 2 isim alınarak kullanılırsa ligde ilk 6 içinde kalabiliriz diye düşünüyorum.türkiye kupasına da çok ağırlık vermeli ve finali hedeflemeliyiz.ligde ilk 6 içinde kalmak başarı sayılmalı bence
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 13:09   #85
zarta
Yeni Yiğido

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önceki yazinizin samimiyet icinde yazilmis bir yazi gördügüm icin o cercevede cevap vermiye calistim. ama sizin bu yukaridaki yazilari ve elestirileri yapma hakkiniz yok. Bülent Hocayi SivasSporlular kabul eder etmez yada elestirir elestirmez bu bu camianin sorunu. sizin simdi yaptiginiz sey kendi sinirlarinizi ve haddinizi asip geleneksel TrabzonSpor kaliplarina geri dönmeniz. Onun icin Bizin Takim icin yorum yapmak.Hocaniz ise yaramaz,miyadini doldurdu demek takima camiaya akil vermek basta TrabzonSpor olmak üzere hic bir takimin taraftarinin haddine degil.
@giants
Futbolsever olarak Sivasspor'u da takip eden biri olarak yorum yazdım, bir Trabzonsporlu gözüyle sizin işinize müdahil olmak için yazmadım. Şayet gerçekten bunu belirttiğiniz şekliyle yazdığımı düşünüyorsanız özür dilerim, yazdıklarımı silme yetkim yok sanırım. Tüm yazdıklarım yöneticiler tarafından silinebilir.

Baki muhabbet...
Alt 09.08.2009, 13:09   #86
1anadoluyildizi
Acemi Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 1anadoluyildizi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
@Metal Gear

Yapma gözünü seveyim canım kardeşim, Bülent UYGUN'un antipatik söylemleri, belki de en büyük taraftar sitelerinden biri olan burdaki söylemleri es geçmeyelim. Bizim geçen yıl Sivas'ta yaşadığımız zulümleri hiç sözetmemiştim. Orda yaşadığımız darplardan, olaylardan, satılan 800 tane biletten siz sorumlu değilsiniz. Maletmeye kalksak bunları malediriz, ortada tam manasıyla fiili ve psikolojik travmalar vardı. Neyse ben ısrarla Sivasspor'un iyi olmasını istediğimi belirtiyorum. Anadolu'dan en az dört tane daha şampiyon çıksın ama adam gibi bu şampiyonuklarını hazmetsinler görün bakın daha İstanbul takımları şampiyon olabiliyorlar mı?

@giants teşekkürler...

Baki muhabbet...
peki 4 senedir sivasi büyük basarilar götüren bülent hocayi neden kovmamiz lazimmiş, sadece aciklamalar yüzünden mi? ki ben küfür eden hocalar bile gördüm türkiyede , bülent hoca ne yapmis?
1anadoluyildizi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 13:15   #87
zarta
Yeni Yiğido

Alıntı:
1anadoluyildizi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
peki 4 senedir sivasi büyük basarilar götüren bülent hocayi neden kovmamiz lazimmiş, sadece aciklamalar yüzünden mi? ki ben küfür eden hocalar bile gördüm türkiyede , bülent hoca ne yapmis?
Alıntı:
Bülent UYGUN;
*Defansın belkemiği Bilica'yı Fener'e verdirdi, müzmin yedek ve geleceği olmayan Yasin Çakmak aldırdı, kulübede yanında oturttu. Bana kalsa Anderlecht ile oynanan ilk maçın kahramanıydı (!) Yasin...
*Büyükşehir'le asrın takasını (!) yaptı, (TUM, SYLLA = Erman Kılıç)
*Tam kontra atak adamı diyebileceğimiz joker adam Balili'yi elden çıkardı, yerini doldurmadı,
*Mohammed Ali gibi bir görev adamına yol verdi,
*Diallo'yu yolladı,

Bülent UYGUN, daha başka ne yapsaydı?
Alt 09.08.2009, 13:29   #88
1anadoluyildizi
Acemi Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 1anadoluyildizi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bülent UYGUN, daha başka ne yapsaydı?
bilica olayi dogru olabilir ama sen bilicanin fenerde ilk 2 resmi macini görmedin herhalde, süper kupada ilk dakikada veci hata yapti, 2. mactada kirmizi kart aldi , yasin de kötü olabilir ama şuan fenerliler bilicadan cok memnun degiller...

tum ve sylla', syllayi bilmiyorum ama tum gercekten sillik bir durumda, yaşi gelmiş, son macta bir olumlu hareketi olmadi inanillmaz kötü oynadi... aldigimiz ersen ondan daha kötü olabilir, ama bir trabzonlu bunu diyebilirmi?(hani sizin 1 sene önce geri almak icin mahkemeye gittiginiz ersen , ama o size geri gelmek istemedi)

Mohammed 35 yaşinda görev adami degil, orta sahada ofansiv bölgede oynuyordu

baliliyi kabul ediyorum , ama bu sezon gencleştirmek operasyonu yaptik diyebiliriz. ve oda bu olaydan nasibini aldi..
1anadoluyildizi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 13:31   #89
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayın zarta, görüşlerinizin bir bölümünde haklısınız...ancak şunu da ifade etmek isterim ki, yazınızdan da anlaşıldığı üzere, ne siz ne de trabzon taraftarının büyük bir kısmı sivas şehrini ve sivaslıyı tanıyorsunuz...bizim forumun geneli genç arkadaşlardan oluşuyor...bunların yaşı yetmediği için her iki kulüp ve şehir arasındaki ilişkinin geçmişini bilmezler...sizin sitelerinizde de çoğunluk bu gençlerde...

sizin bilmediğiniz bir iki noktayı da hatırlatmak isterim...birincisi siz birinci lige çıkmak için mücadele verdiğinizde, aynı tarihlerde sivassporda diğer gurupta şampiyonluk mücadelesi veriyordu...siz şampiyon olurken biz şampiyonluğu şikeci adana demire kaptırdık...ortak bir noktamızda, otarihlerde trabzonsporun kadrosunu trabzonlular sivassporun kadrosunu ise ağırlıklı olarak sivaslılar oluşturuyordu...bir diğer husus sizin son şampiyonluğunuzda yani 83-83 sezonunda biz de amatör ligden 2.lige dönmüştük...şehirde sadece iki takımın bayrakları vardı yanyana...sivasspor ve trabzonspor...sivasta o tarihlerde muazzam bir trabzon sevgisi vardı...trabzonun genç takımı bile sivasa gelse büyük bir sevgiyle karşılanırdı...

2007-08 sezonundaki olaylardan sivassporu sorumlu tutmak ise bir trabzonlu dehası (!) olsa gerek...evet maç 1-0 bitmek üzereydi, o sırada bir taraftarınız sahaya dalarak takımımızın kaptanına tokat attı...bir kere bu eylem başlı başına TCK anlamında suçtur...bu olaylardan dolayı, herşeye rağmen sahaya döneriz diyen sivasspor camiasından özür dileyeceğinize 365 gün bize küfrederek nefretimizi kazandınız...inşallah bu olumsuz durum kısa sürede sona erer...samimi dileğim bu...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 13:34   #90
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

2007-08 sezonundaki olaylardan sivassporu sorumlu tutmak ise bir trabzonlu dehası (!) olsa gerek...evet maç 1-0 bitmek üzereydi, o sırada bir taraftarınız sahaya dalarak takımımızın kaptanına tokat attı...bir kere bu eylem başlı başına TCK anlamında suçtur...bu olaylardan dolayı, herşeye rağmen sahaya döneriz diyen sivasspor camiasından özür dileyeceğinize 365 gün bize küfrederek nefretimizi kazandınız...inşallah bu olumsuz durum kısa sürede sona erer...samimi dileğim bu...
Abi güzel yazmışsın.

Trabzon,kendini en çok seven şehirlerden biri olan Sivas'ın nefretini kazandı.Bunun tek sebebi de yine kendileridir.Federasyonun bile olmadığı,insanların kendi çabalarıyla oluşturduğu en ilkel Afrika kabile liglerinde bile sahaya atlayıp tokat atmak,suçtur ve cezaya mustehaktuır.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
elimizden, geleni, haber, yaptık