Alıntı:
sahinok Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor iyi gidiyordu iyi kapanıyordu. Maç en kötü berabere bitecekti. Belki de Kamanan Bülent tarafından oyundan alınmasa bir gol atacaktı galip gelecektik. Ama Fenerli bülent ne yaptı 10 yaşında çocuğun yapmayacağı şeyi yaptı takımın en iyisi her an gol atabilecek kapasitede olan Kamananı çıkarttı. Gözlerime inanamadım bağırdım çağırdım hayatımda etmediğim küfürleri ettim. Ve artık bu adam takımın başında olduğu müddetçe maçları izlemiyorum. Şampiyon da olsa maçları izlemem. Fenerin galip gelmesinin tek sebebi Bülenttir ve bunu bilerek yapmıştır beyler. Sivaslılar şu adamı protesto edin artık daha ne kadar uyuyacaksınız ya ben istanbuldayım sivasta olsam gider protesto ederdim. Bu maçtan sonra Sivas 30 maç üstüste kazansa ne olur. Onurumuzla oynadı Bülent denen adam. Fenere maçları satıyor bu adam. Bu duruma artık dur deme zamanı geldi. Protesto düzenleyelim ve ben bu işin içinde olurum.
Ha sen GSlisin diyen arkadaşlar olacak. Kesinlikle GS ile alakam yok günahım kadar sevmem baştan söyleyeyim. Yerin dibine batsın Gaysede Febeşte 8taşta...
|
bülent hocanın kamananı almasına şaşırdım erseni alsa hadi neyse. kamanan tek gol atabilme umudumuz ama oyundan alınıyor. ne mantıksız iş ya.. bunu açıklaması lazım. geçen sene antep dede hata yaptı.
ama bu hoca bizi seviyor bizde onu seviyoruz. sonuna kadar yanındayız.
bir kere maça gelen seyirciler takım hakkında ileri geri konuşmasınlar. Ucuz değil okadar