Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS
Alt 17.08.2009, 08:11   #81
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS

Maçı statda izledim. Takımımız OFSAYT olan gole kadar dirençli idi. Gol moralleri bozdu. Gelişme var. En iyimiz tartışmasız Kadir idi. (Televizyondan izleyenler göremez). Kamanan, E.Martin, İbrahim ve Petkoviç ise maalesef çok kötülerdi. Eksiklerin dönmesi ve dogru transferler ile ligde kalabiliriz.
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 08:20   #82
BeYLeRBeYi58
Acemi Yiğido

BeYLeRBeYi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 BeYLeRBeYi58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar bülent hocayı eleştirip durmayın bu adamdır bizleri buralara getirenlerden birisi bunun için bekleyin herşey yoluna girecek unutmayınki karşınızdaki takımlar çok kuvvetli DİKKAT EDİN SİVASSPOR yeni bir aşama içerisinde taşlar yerine oturucak ben hocama ve oyuncularımıza güveniyorum hep destek tam destek diyorum ayrıca 10 milyon verip maça gelmekten aciz olan bir takım kişiler lütfen bu takım hakkında kesinlikle yorum yapmasınlar lütfen çok saçma oluyor eleştirmek için onlarla olmak bu takımda hakkının olması gerekiyor tvden izlemekle ondan bundan dinlemekle taraftar olunmaz beylerrrr
Alt 17.08.2009, 09:10   #83
mcmv-58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mcmv-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
hercaii_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
karizma yiğido musun nesin haddini bil takıma destek veren saksakcı mı oluyo. biz senin gibi 2 mac yenilince mac seyretmekten vazgecen insan olmadık. 3.lig maclarımızı seyretmedğin için bilmezsin heralde o zamanlar 1 gol at zorla ondan sonar bekle ki mac bitsin. sivassporu kim bu hale getirdi ki öldürdü bitirdi. mecnun baskan olmasaydı takım blmem kacıncı liglerde bilmem ne sporlarla oynuyo olurdu neden bahsediyon sen. takım 3 mac kaybetti diye takıma destegi kes ondan sonra ben taraftarım ben takımımı düsünüyorum de biz de sizlere inanalım. macta 50 tane sivas taraftarı varmıs yazılana göre nerde istanbuldaki 3 milyon sivaslı nerdeler . ha pardon yazın sivasa dönmüs hepsi ondan sonra takıma kız. taraftarlık kötü günlerde belli olur. acaba bu konusanların kac tanesi 3. lig deki kadroyu ezbere sayabilir. 1. lige cıktık biraz basarılı olduk herkes sahiplendi, biraz takım kötü gidence yok efendim olmaz böyle sey görende sivasın mazisinde 10 lig sampiyonlugu 2 sampiyonlar ligi sampiyonlugu falan var sanacak. arkadasın biri yazmıs takım iyi oynasın 10 yesin. nasıl bi mantık bu takımının 10 yemesini isteyebilecek bi düsünceyi aklım almıyo. illa iyi futbol seyretmek istiyosan ac tv yi barcelona nın maclarını seyret adamlar muazzam oynuyo zaten. trabzon macındayım takım yenildi biri cıkmıs sacma bi tavırla bi daha da gelmem diyo gemezsen gelme cok takımın seyinde, öbürü cıkmıs la bülent cıkda sen oyna diye bagrıyo. takımın illa ki kötü dönemleri olacak bu zaman da takıma sahip cıkmazsak ne zaman sahip cıkacaz. olumlu elestiri her zaman olacak ama böyle cıkıpta yok efendim bülent istifa, mecnun leylasını buldu falan nedir bu ya. arkadaslara bi cevap verin mecnun baskan su anda takımı bıraksa baskanlık işini yapabilecek bi aday var mı ? biz burda böyle yapınca dısarıdan gören trabzonlusu da bilmem nelisi de tabi senin hocanla takımınla dalga gecer. bakıyosun ankaragücüne her sene düsme potasında zor kurtarıyo ama taraftarı her mac yeri göğü inletiyo, bursanın doğru düzgün basarısı yok adamlar 10000 kombine satıyo. bizde sivassporu sonucları için değil sivasspor olduğu için destekleyelim ve sevelim
Teşekkürler kardeş çok güzel yazmışsın eline emeğine yüreğine sağlık.Senin bu yazdıklarının aynısını ben bundan önceki 5 mesajımda da yazdım ama doğruları duymak bazılarının canını acıttığı için benim sivaslı olmadığımı siteden banlanmam gerektiğini bile söyleyenler oldu.
mcmv-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mcmv-58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.08.2009, 09:51   #84
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasspor iyi gidiyordu iyi kapanıyordu. Maç en kötü berabere bitecekti. Belki de Kamanan Bülent tarafından oyundan alınmasa bir gol atacaktı galip gelecektik. Ama Fenerli bülent ne yaptı 10 yaşında çocuğun yapmayacağı şeyi yaptı takımın en iyisi her an gol atabilecek kapasitede olan Kamananı çıkarttı. Gözlerime inanamadım bağırdım çağırdım hayatımda etmediğim küfürleri ettim. Ve artık bu adam takımın başında olduğu müddetçe maçları izlemiyorum. Şampiyon da olsa maçları izlemem. Fenerin galip gelmesinin tek sebebi Bülenttir ve bunu bilerek yapmıştır beyler. Sivaslılar şu adamı protesto edin artık daha ne kadar uyuyacaksınız ya ben istanbuldayım sivasta olsam gider protesto ederdim. Bu maçtan sonra Sivas 30 maç üstüste kazansa ne olur. Onurumuzla oynadı Bülent denen adam. Fenere maçları satıyor bu adam. Bu duruma artık dur deme zamanı geldi. Protesto düzenleyelim ve ben bu işin içinde olurum.
Ha sen GSlisin diyen arkadaşlar olacak. Kesinlikle GS ile alakam yok günahım kadar sevmem baştan söyleyeyim. Yerin dibine batsın Gaysede Febeşte 8taşta...
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 10:08   #85
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

ilk yarı biraz savunma orta saha dengedeydi ama 2.yarı trabzon maçına döndü bide anadolu takımlarının kaderidir eğer 3 büyüklere karşı oyun ortadaysa mutlaka yan hakem yada orta hakem yani 12.adam maça girer ve mutlaka avantajlı bi skora ulaştırır soruyorum burdan yan hakeme senin o pozisyondaki bayrak kaldırmama amacın nedir çünkü tam durabileceği en güzel yerde duruyor başka yerden süzemez bile ama neden!bide biz bi gol yiyince iptal oluyoruz tamamen ha bir olmuş ha 5 olmuş edasına dönüyor sanıyoruzki her şey bitti hiç hırs yok gol yiyince tamam maç orda bitiyor bu ne ya boyle rahatlıkmı olur kardeşim fizik açıdan çok düşügüz çok yazık oluyor çok
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 10:22   #86
hunter
Acemi Yiğido

hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 hunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannt

ben bu maçta oynayan kardeşlerimi tebrik ediyorum ellerinden gelenin en iyisini yaptılar bana göre maçın yıldızı yok maçın en kötüsü Mustafa Kamil Abitoğlu ve bülent uygun,devam eden eksiklerimiz orta sahaya mutlaka klas bir 10 numara lazım
hunter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 10:44   #87
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
hunter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bu maçta oynayan kardeşlerimi tebrik ediyorum ellerinden gelenin en iyisini yaptılar bana göre maçın yıldızı yok maçın en kötüsü Mustafa Kamil Abitoğlu ve bülent uygun,devam eden eksiklerimiz orta sahaya mutlaka klas bir 10 numara lazım
evet onur ersen petkoviç yasin musa ibrahim sedat vs. vs. hepte iyi oynadılar aynen devam çocuklar seneye bankasya ligine düşmek için doğru yoldayız. Güleriz ağlanacak halimize
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.08.2009, 10:52   #88
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Aşiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...

KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR...
helal olsun sana çok güzel yazmışsın
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 10:57   #89
sgulturk
Acemi Yiğido

Alıntı:
sahinok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor iyi gidiyordu iyi kapanıyordu. Maç en kötü berabere bitecekti. Belki de Kamanan Bülent tarafından oyundan alınmasa bir gol atacaktı galip gelecektik. Ama Fenerli bülent ne yaptı 10 yaşında çocuğun yapmayacağı şeyi yaptı takımın en iyisi her an gol atabilecek kapasitede olan Kamananı çıkarttı. Gözlerime inanamadım bağırdım çağırdım hayatımda etmediğim küfürleri ettim. Ve artık bu adam takımın başında olduğu müddetçe maçları izlemiyorum. Şampiyon da olsa maçları izlemem. Fenerin galip gelmesinin tek sebebi Bülenttir ve bunu bilerek yapmıştır beyler. Sivaslılar şu adamı protesto edin artık daha ne kadar uyuyacaksınız ya ben istanbuldayım sivasta olsam gider protesto ederdim. Bu maçtan sonra Sivas 30 maç üstüste kazansa ne olur. Onurumuzla oynadı Bülent denen adam. Fenere maçları satıyor bu adam. Bu duruma artık dur deme zamanı geldi. Protesto düzenleyelim ve ben bu işin içinde olurum.
Ha sen GSlisin diyen arkadaşlar olacak. Kesinlikle GS ile alakam yok günahım kadar sevmem baştan söyleyeyim. Yerin dibine batsın Gaysede Febeşte 8taşta...
bülent hocanın kamananı almasına şaşırdım erseni alsa hadi neyse. kamanan tek gol atabilme umudumuz ama oyundan alınıyor. ne mantıksız iş ya.. bunu açıklaması lazım. geçen sene antep dede hata yaptı.
ama bu hoca bizi seviyor bizde onu seviyoruz. sonuna kadar yanındayız.
bir kere maça gelen seyirciler takım hakkında ileri geri konuşmasınlar. Ucuz değil okadar
Alt 17.08.2009, 11:01   #90
sgulturk
Acemi Yiğido

şabalak sivaslı yiğidoların inadına sonuna kadar sivasspor sevdam sürecek. size yazıklar olsun. şampiyon olunca destek vereceksiniz herhalde . iyi gonde ohh ohh. kötü günde Allah belanızı versin filan.

Etiketler
değerlendirelim, fbss, maçı