Alıntı:
mystro Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar önce herkeze slm ben gurbette yaşayan bir sivaslıyım maçı kahvede seyrettim etrafımda birsürü sivaslı olmayan insanlar vardı siz benden daha rezil olamazsınız.Yorumları okuyorum kimi kadro yapıyor kimi taktik veriyor kimi futbolla ilgili kitap yazıyor allah bilirya siz ameliyat yapan doktorada nasıl ameliyat yapılır onuda tarif edersiniz perşembenin gelişi çarşambadan bellidir ben hergün medyayı yakın takibe aldım sivasspor kimleri transfer etti diye sonuçlarınıda görünce inşallah bu sene kümeye düşmeyiz dedim forumda bazı arkadaşlar yazmış bu gidişle şambiyoluk hayal diye neden insanlar gerçeklerle yüzleşmez anlamıyorum bu saatten sonra parasını bulsanız bile kimse messiyi getiremez artık bu iş zamanında sıkı tutulması lazımdı artık olan oldu iş işten geçti sivassporda malesef 1. lig futbolcusu toplasan 5 i geçmez biz taraftarız teknik direktör yada yönetici deyil empati yapalım taraftar olarak biz görevimizi yapıyormuyuz 3-5 milyon verip bilet alıyoruz ve stada giriyoruz tavırlarımızı gören sanki sivassporun sahibi zanneder tv lerden izliyorum şampiyonluğa oynarken bile stadlar boştu ya heleki böyle bir yönetime söz edenin vicdanından şüphe ederim bu yönetim sayesinde çoğu sivaslı 1. lig takımlarını izleme fırsatı buldu bu yazıları yazan arkadaşlara soruyorum hanginiz sivasspora ekonomik olarak katkı sağladınız bende kendi penceremden sizi eleştiriyorum 1 tane taraftarda çıksın desin bu bilet fiyatları ucuz sivasspor bu paralarla transfer yapamaz bilet fiyatlarına zam yapılsın desin herkez adil olsun olayları objektif değerlendirmek lazım uzun sözün kısası benim sivasspordan beklentim bu sene ligde kalmasıdır.. sevgiler
|
Senin bu konulara bayağı uzak olduğun belli kardeş.Sende kadro zayıfluığından bahsetmişşin ama suçu taraftara atmışsın.Kadroyu taraftar mı yaptı.Bu sitede birçok insan yapılan transferleri yaşları ve yeteneklerinden dolayı eleştirdi.Taraftar tabiki şikayet edecek takımının başarılı olmasını isteyecek bundan doğal daha ne olabilir ki.