Cevap: Kartal'a puan yok
Öncelikle bazı arkadaşlar şunu bilmeliler,bu takım ölmüş bitmişde y3niden dirilmiş değil,geçen sezon avrupa kupasına katılmayı haketmiş bir takım ,gol kralını,asist kralını çıkartmış takım,sezon başında gsye kendi evinde 8 gol atacak kadar iyi oynamış bir takım,bjk maçlarında iyi oynadığı halde beceriksizlik ,bencillik yüzünden ,kazanamamış takım ,belki bursa ,mersin ,trabzon ,fb maçları hariç diğer maçlarda kazanmayı hakedecek kadar oynamış bir takım,üstelik ,ibrahim akın,aydın,eneramo olmadığı halde ,3 maç kazandıksa bunlarıda i.akın ve eneramo sayesinde kazandık,bunları birilerine hatırlattıktan sonra,bjk maçları herzeman çekişmeli ve zevkli geçmiştir,istanbuldaki maçlarda hakemide geçtiğimiz maçlarda yendik,yada berabere kaldık,hakemi geçemediğimiz maçlarda yenildik, taa verner loranttan buyana bjk ye ezildiğimiz maç hatırlamıyorum,sivasdaki maçlardada hep iyi oynadık,fakat nedense çok galip gelemedik ,sivasdaki maçlarda bjk nin bariz üstünlüğü var,tarih tekerrürdenmi ibaret ,yoksa bu tekerrürü bu hafta kıracakmıyız göreceğiz,bu maçın kaderini belirleyecek oyuncuların iyi mücadele etmesini bekliyorum,gol yemediğimiz herdakika sivassporun lehine işleyecektir,beraberlik sivassporu çok üzmez ancak bjk yi çok üzer,defansı ve kalesi sorunlu bjk yi yenmek için saBırlı,kontrollü,yardımlaşmal ı ,oynamamız gerekiyor,özellikle atıf,i.akın,utaka, bulacakları gol pozisyonlarını affetmemesi gerekiyor,şunu net olarak söylüyorum,atacağımız erken 1 gol bjk yi strese sokacaktır ,sinirleri gerilecektir sergen hocaya ve tüm oyuncularımıza güveniyorum başarılar diliyorum
|