MAÇIN ARDINDAN...
Uygun maçın ardından yaptığı açıklamada, maça galibiyet paralosı ile çıktıklarını belirterek, ``Kazanmak istiyorduk, çünkü bu maçı kazandığımız zaman üst sıralara oynama şansı yakalayacaktık. Mağlup olduğumuz için üzüntülüyüz`` diye konuştu.
Sahasında Konyaspor`a 3-1 mağlup olan Sivasspor`un teknik direktörü Bülent Uygun , ``Mağlup olduğumuz için üzüntülüyüz`` dedi.
Konyaspor`u tebrik eden Uygun, ``Futbol adına güzel şeyler sundular. Nurullah hocamı da tebrik ediyorum. İyi futbol oynadılar`` dedi.
Sivasspor seyircisine de centilmenliğinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Uygun, taraftarların takımları 3-1 mağlup olmasına rağmen Konyaspor`u alkışlayarak uğurladığını kaydetti
Maçın ilk yarısında 1-0 öne geçmelerine rağmen yaptıkları hatalar sonucu mağlup olduklarını anlatan Uygun, yedikleri ilk golden sonra bazı futbolcularının arasında ufak tartışmaların yaşandığını belirtti.
Maçın orta hakemi Halis Özkahya`yı da eleştiren Uygun, hakemin verdiği kararların oyuncularını olumsuz yönde etkilediğini savundu.
Bu maçın geride kaldığını anlatan Uygun, ``Kazanmak istiyorduk ama kazanamadık. Biz yolumuza devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçında futbolumuzun güzelliğini sahaya yansıtırız`` dedi.
Maçlarda 6-7 gol pozisyonuna girmelerine rağmen değerlendiremediklerini anlatan Uygun, ``Gol yollarındaki son hareketi yapamamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Onunla ilgili de gerekli önlemi alacağız`` dedi.
Konyaspor teknik direktörü Nurullah Sağlam, ``Bugün zorlu bir deplasmana geldiğimizi biliyorduk. Bu hafta her takım açısından çok önemliydi, çünkü birbirine yakın puanda olan takımlar birbiriyle oynuyordu. Dolayısıyla burada puan almak da bizim için önemliydi. Galip gelmek en iyisiydi. Galip geldiğimiz için tüm ekibimi yürekten kutluyorum`` dedi.
Sivasspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, bu maçı kazanabilmenin reçetesinin kararlılıktan, inanmaktan ve futbolcularının performanslarını en üst noktaya çıkarmaktan geçtiğini anlatan Sağlam, ``Bu seviyeye çıktığımızı düşünüyorum`` diye konuştu.
Görev yaptığı takımlarda ekip ruhuna önem verdiğini anlatan Sağlam, ``Benim için insan önemlidir. Birbirini seven iyi bir ekip önemlidir. Oyuncu yapısına değil, oyuncularımın kişiliğine bakarım. Şu anda çok kişilikli bir ekiple çalışıyorum`` dedi.
Oyuncularının performanslarının yüzde 100`ünü sahaya yansıtmaya çalıştığını ifade eden Sağlam, başarının gelmesinde ekip ruhunun önemli olduğunu vurguladı.
Kısıtlı bir bütçeyle takımının yoluna devam ettiğini ve üst sıralardaki takımlarla puan farkını kapadığını anlatan Sağlam, ekibini tebrik etti.
|