YİĞİDO´YU HIRS BÜRÜDÜ.
<!--StartFragment -->Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan bugünkü antrenmana izinli olan Hayrettin ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Hakkı dışında tüm futbolcular katıldı.
<!--StartFragment --> Hafif sakatlıkları bulunan Balili ve kaleci Petkoviç ise kısa bir süre yaptıkları koşunun ardından salonda masör gözetiminde çalıştı. Bu futbolcuların Fenerbahçe karşısında forma giyebilecekleri belirtildi.
Kırmızı beyazlı futbolcuların Fenerbahçe maçı öncesinde oldukça hırslı olduklarının gözlendiği idmanda, teknik direktör Bülent Uygun oyuncularına zaman zaman bu maçta dikkat etmeleri gerekenler konusunda uyarılarda bulundu.
Uygun, idman sonrasında yaptığı açıklamada, takımda Petkoviç ve Balili΄nin sakatlıklarının devam ettiğini, Hakkı΄nın ise sezonu kapattığını belirterek, ΄΄Bunlara rağmen takımda diğer arkadaşlar da elimizden geldiği kadar güzel bir şekilde çalışıyoruz. Çok zor bir maç. Fenerbahçe Türkiye΄nin en güçlü takımlarından biri ve onlar da bir kaostan geçiyor. Dolayısıyla onlar da bu maçı kazanmak isteyeceklerdir΄΄ diye konuştu.
Göreve geldiği andan itibaren çok iyi bir çıkış yakalamalarına rağmen son iki maçtaki yenilgiden sonra takımının eleştirildiğini ifade eden Uygun, ΄΄Benim takımım iyi bir takım. Ufak tefek sorunlar her takımda olabileceği gibi bizde de olabilir. Bu kadar kısıtlı imkanlarla bunu başaran takımımdan ben gayet memnunum ve gurur duyuyorum. Herkesin de destek olmasını istiyorum΄΄ dedi.
Bu arada Bülent Uygun, sigaranın zararlarının anlatıldığı Sivas İl Sağlık Müdürlüğün ce hazırlanan filmin çekimleri için idman öncesinde kamera karşısına geçti.
|