Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

BANA BOĞA DESİNLER.
Alt 06.03.2007, 11:31   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart BANA BOĞA DESİNLER.

"Ben iyi futbolcu değilim. Büyük savaşcıyım" diyen 26 yaşındaki genç oyuncu "Topu iyi saklamam ve arkadaşlarımı rahatlatmam en önemli özelliğim. Gol vuruşlarındaki eksikliğimi giderirsem o zaman iyi oyuncu olurum. Bana domuz değil boğa desinler" dedi..

Teknik Diretör Lorant ile Pecze'nın sistemine uymadığı için oynama şansı bulamayan Mehmet, şimdiki hocası Bülent Uygun'a çok şey borçlu olduğunu söyledi. Uygun'un F.Bahçe maçı sonrası "Cebinden parasını, ağzından lokmasını alabilirsiniz ama ayağından topu alamazsınız" dediği golcü oyuncu, "Hocam beni en iyi tanıyan kişi. Beraber Sivas forması giydik. Oda arkadaşıydık. Sürekli play station oynardık. Şimdi bile ona çoğu zaman abi diyorum. Evet çok iyi savaşçıyım topu kaybetmeyi hiç sevmem. Onu kaptırmamak için bütün gücümü harcarım. Güçlüyüm ve fiziğimi de çok iyi kullanırım. Ama aynı şeyi gol vuruşları için söyleyemem. Son vuruşları iyi yaptığım gün kendime iyi futbolcu diyeceğim. Bunun için de hergün fazladan çalışıyorum. Daha iyi olacağım. İnsanların bana 'Domuz gibi güçlü' demesini istemiyorum. Boğa lakabıyla anılmak daha doğru olur. Bu benim de hoşuma gider" diye konuştu.

FENER'DE SERVET GİBİSİ YOK
Fenerbahçe'nin Servet'i oynatamayıp göndermesini büyük hata olarak değerlendiren Mehmet, "Servet, şimdi takım arkaşım diye demiyorum. O Türkiye'nin en iyi stoperi. Fener'de şimdi onun kalitesinde bir isim yok. Servet'ten sonra da Önder Turacı bana göre en iyi 2. isim. Dünkü (önceki gün) maçta Edu ve Lugano olsaydı da bir şey değişmezdi. Hatta Lugano olsa bence daha fazla pozisyon bulurduk. Çünkü çok dengesiz oynuyor. Maçtan sonra F.Bahçe'nin esame listesini gündeme taşıyıp maçı lehine çevirmek istemesini ise anlayamıyorum. Bizim sahada döktüğüm&uuml ;z ter boşa gitmemeli" ifadesini kullandı. Hayrettin ise, Appiah'ı kendisine dirsek attığı için affetmeyeceğini söyledi.

Mehmet Yıldız kimdir?

Yozgatlı olan anne Satı ile baba Sa-tılmış'ın 5 çocuğunun en büyüğüolan Mehmet, 14 Eylül 1981 tarihindeAnkara'da dünyaya geldi. Orta okuldansonra Tigemspor'da futbola başladı. 3 yılburada oynadıktan sonra Sivasspor'ageçti. Buradan 1.5 yıl kiralık olarak Çar-şambaspor'a gitti. Daha sonra 1 yıl An-talya ve ardından Telekomspor'a gitti. 6aylık Telekom macerasından sonra tekrarSivasspor'a döndü ve 3 sezondur burada.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BANA BOĞA DESİNLER.
Alt 06.03.2007, 11:36   #2
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: BANA BOĞA DESİNLER.

mehmet sen böyle devam et kardeşim.sen sivassporun en değerli oyuncularından birisin.illede lakap takmak istiyorlarsa sana buldozer lakabı daha çok yakışır.
Alt 06.03.2007, 12:01   #3
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: BANA BOĞA DESİNLER.

arkadaşlar mehmet yıldızın lakabı vardı zaten,taa 2.ligdeyken bile vardı,CRİSTİAN VİERİ denirdi mehmete?

ya mehmet sen bunları kafana takma,sen iyi bir futbolcusun,sana öküz,kazma,ayı,manda,buldozer, falan gibi saçmalayabilirler?sen CRİSTİAN VİERİ SİN???
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BANA BOĞA DESİNLER.
Alt 06.03.2007, 12:14   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

mehmet kardeşim sana çok teşekkür ederim oynadığın bütün maclarda
bizleri fazlasıyla memnun ettin ayrıca sanin için söylenen kötü benzetmelere
katılmıyorum sana lakap takılacaksa onuda biz YİĞİDOLAR takarız
OLCAY kardeşimin dediği gibi {dozer }veya başka bir isim olabilir
sivaslı seninle gurur duyuyor bütün spor camiası seni konuşuyor
buda bizleri fazlasıyla sevindiriyor ÜSKÜDARLI YİĞİDO
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2007, 13:10   #5
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

harbiden topu iyi saklıyor birde dediği gibi gol vuruşu yapsa türkiyenin en iyi forveti olur
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2007, 13:15   #6
izmirliyigido
Gast

Sen SİVAS'ın YILDIZIsın. Sen gönlümüzde bir tanesin Mehmet. Gol atamasanda böyle oyna yeter. Tabii ki bu güzel oyununu gollerle süsleyebilirsen çok seviniriz. Hep böyle devam et Mehmet kardeşim...
Alt 06.03.2007, 13:26   #7
cavres__ss
Yiğido

cavres__ss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 cavres__ss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GARDAŞIM MEHMET SEN BAŞKASIN SANA NE DERLERSE DESİNLER. KAFANA TAKMA SANA FUTBOL HAYATINDA SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİM
Kur`an`a kurbandır bu canım benim.

Ozan ARİF

GURBETCİ CAVRES
ZARALIM
cavres__ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2007, 13:41   #8
GuNaY
Gast

Mehmet'i şimdi çok takdir ettim,
dobra dobra kendinde olan eksikleri ifade etmiş,
Bu içten ve güzel açıklamalardan sonra inş. ( kendisi içinde ayrıca dua edeceğim) eksikliklerini en kısa sürede gidererek Vieri lakabına tam anlamıyla ulaşmış olur.
Ağzının ayarı olmayan bir yorumcunun demesi ile Lakabın değişecek değil
maçta tribünlere nasıl çağrıldığını 50.000 fenerli duydu
Alt 06.03.2007, 13:53   #9
bdogan58
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bdogan58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

sen her zaman sivassspora layık bir oyuncu oldun elbet bizlerde sana layık bir lakap takarız
bdogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2007, 13:59   #10
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sana ister boğa, isterse fırtına desinler. Sen bizim koçumuzsun. Koç sun Koç. Öpüyor ve başarılarının devamını diliyoruz.