Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

BİRLİKTELİK NE GÜZEL....
Alt 13.03.2007, 09:07   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart BİRLİKTELİK NE GÜZEL....

Sivasspor’un Bursaspor’u 3-1 yendiği maçta alınan 3 puan kadar, yaklaşık 300 kişilik taraf grubunun desteğide sevinçle karşılandı. Havuz tarafındaki kale arkasında yer alan grup maç boyunca susmayarak takıma destek verdi.

Büyük çoğunluğun zaman zaman destek verdiği maçta, yaklaşık 300 kişilik grubun şarkı ve türkülerle takıma destek olmaları “taraftarlık işte böyle olur” dedirtti.
Aynı taraftar grublarının bundan sonraki maçlardada takımlarına destek vermeleri bekleniyor.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....
Alt 13.03.2007, 09:16   #2
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....

BU MANZARALARI DEVAMLI GÖRMEK İSTİYORUZ EĞER BİZLER SİVASSPORLU OLARAK ELELE VERİRSEK DİĞER TAKIMLAR RAKİBİMİZ BİLE OLAMAZ.

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2007, 09:20   #3
SivasLady
Gast

hafta sonu oynanan Sivasspor-Bursaspor macinda tribününde
yerlerini alan BÜTÜN TARAFTARA cok tesekkür ederiz
gruplarin tribünde bütünlesmesi bizi cok sevindirdi
takimi tezahüratlarla destekleyip moral vermeleri
macin skorunun bizim acimizdan güzel olmasinida etkiledi
Macin senliklere cevirilmesi ayri bir güzellik katmis
davullar halayalar orda olamayanlari kiskandirdi
insallah her macimizda böyle güzellikler görürüz
-->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....
Alt 13.03.2007, 09:34   #4
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....

Birliktelik güzel,

Biz CÜSSKB olarak Taraftar Dernek ve Gruplarıyla birlikte olacağız dedik ve sözümüzde durduk.

Yalnız, yerel basının CÜSSKB yi görmezden gelmelerinede üzülüyorum doğrusu.
İlk defa CÜSSKB olarak tribündeydik ve gençlerimizi motive etmek açısından Üniversite desteğinin belirtilmiş olmasını isterdim.
Alt 13.03.2007, 09:35   #5
infaz-16
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 infaz-16 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

evet haklısınız birlikdelik çok güzel taraftar grubları beraber izledik karışık olrak beraber dernekde oturduk yemekde yedik çay sohbet herşey çok güzeldi ben bu beraberliği aramızda kırgınlık olmadığını göstermek için bursadan maça giddim saoolsunlar murat kardeşeim serhan naiil mesud kol kola sdada girdik maçımızı izledik çıkdık herhangi bi sorun aramızda yok olmazda çünkü kalpler sivasspor için çarpıyor sadce tek bi olya çok krıldım onuda hamet kardeşimiz düzeltecek sanırım bursdan özel olrak MERKEZ TAYFA pangardı yaptırdım burya döndüğümde siteye girdim baktım bizim pankard sansürlenmiş tek üzüldüğüm konu bu. ahmet bunu düzeltir benim beklentim bu, herzman omuz omuza izleyecez maçımızı bize yakışanda budur, BIRAHINDA FARKIMIZ OLSUN BİZ SİVASLIYIZ , YAPMACIHDANDA TARFDAR OLMADIK.
infaz-16 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....
Alt 13.03.2007, 10:25   #6
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....

Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birliktelik güzel,

Biz CÜSSKB olarak Taraftar Dernek ve Gruplarıyla birlikte olacağız dedik ve sözümüzde durduk.

Yalnız, yerel basının CÜSSKB yi görmezden gelmelerinede üzülüyorum doğrusu.
İlk defa CÜSSKB olarak tribündeydik ve gençlerimizi motive etmek açısından Üniversite desteğinin belirtilmiş olmasını isterdim.
Bayan-erkek tek yürek Sivasspor konusunda dayanışma olması çok güzel ve bu dayanışmanın çoğalarak sürmesini diliyorum.Kendini Sivasspor taraftarı olarak gören çekirdekçilerin ve bazı şahısların ders alması gereken bu konuda Aynur Hanım boşuna üzülmemeniz gerektiğine inanıyorum.Binlerce kişiye ulaşan www.sivasspor.com da site yönetimi duyarlılığınızın ve bu konuda bilinçli bir zihniyeti sahip Sivasspor yönetimi de etkinliklerinizin farkındadır .Kanımca Sivas da yerel basının samimi olmadığına inananlardanım.Belki katılırsınız belki de katılmazsınız Sivasspor haberlerinde ve yorumlarında gerçekten Sivas için düşünerek yazdıklarına inancım yoktur.Aktivitelerinizin 1967 GTD,Merkez Tayfa,Çılgınlar 58 ile artarak sürmesi dileğiyle,mutlaka ulusal basın da özellikle Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında yer alarak gururlandıracağınıza eminim.
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2007, 10:50   #7
PurPose58
Yeni Yiğido

PurPose58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 PurPose58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Şunu Not Düşmek İsterim ki Taraftar 300 kişi değildi en az 700 kişi vardık butun gruplar
PurPose58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....
Alt 13.03.2007, 11:00   #8
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....

Alıntı:
merkez-uğur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şunu Not Düşmek İsterim ki Taraftar 300 kişi değildi en az 700 kişi vardık butun gruplar
Uğur bizim Grup için yazmışlar, ama yukardada dedğim gibi yerel basınımız maalesef yeteri kadar destek görmüyoruz.

Kale arkası DERNEK-GRUP TOPLAMI tabiiki 700 üstündeydi
Alt 13.03.2007, 11:07   #9
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Atalarımız boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar diye.Bu hafta o gurup harikaydı.En kısa zaman da inşallah diğer türübünlerde bu arkadaşlara uyar.Özlediğimiz taraftar gurubuna kavuşmuş oluruz.Önümüzdeki yıl stadın üstüde kapanacak ve o zaman 4 Eylülden çıkmak neredeyse imkansız olacak.
Alt 13.03.2007, 11:21   #10
PurPose58
Yeni Yiğido

PurPose58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 PurPose58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
infaz-16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet haklısınız birlikdelik çok güzel taraftar grubları beraber izledik karışık olrak beraber dernekde oturduk yemekde yedik çay sohbet herşey çok güzeldi ben bu beraberliği aramızda kırgınlık olmadığını göstermek için bursadan maça giddim saoolsunlar murat kardeşeim serhan naiil mesud kol kola sdada girdik maçımızı izledik çıkdık herhangi bi sorun aramızda yok olmazda çünkü kalpler sivasspor için çarpıyor sadce tek bi olya çok krıldım onuda hamet kardeşimiz düzeltecek sanırım bursdan özel olrak MERKEZ TAYFA pangardı yaptırdım burya döndüğümde siteye girdim baktım bizim pankard sansürlenmiş tek üzüldüğüm konu bu. ahmet bunu düzeltir benim beklentim bu, herzman omuz omuza izleyecez maçımızı bize yakışanda budur, BIRAHINDA FARKIMIZ OLSUN BİZ SİVASLIYIZ , YAPMACIHDANDA TARFDAR OLMADIK.

Abi Gereken Özürü Zaten Merkez Tayfa Grubu Olarak Beklıyoruz
PurPose58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla