Süper Lig’in ikinci yarısında başarılı sonuçlar alan Sivasspor’da olay var...16.03.2007
Yiğidolar’ın teknik patronu Bülent Uygun, “formsuz” deyip Musa’yı Ankaraspor maç kadrosuna almadı. Tecrübeli oyuncu ise FANATİK’e açıkladı: Mukavelemi yenilemediğim için böyle oldu.
FANATİK’e konuştu
Bu hafta Ankaraspor deplasmanına gidecek olan Kırmızı-Beyazlılar’da, teknik direktör Bülent Uygun tarafından formsuz olduğu gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Musa Kuş, FANATİK’e çarpıcı açıklamalar yaptı. “Kadro dışı bırakılmamın performansımla alakası yok” diyen tecrübeli futbolcu, “Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Ben de mukavele yenilemediğim için bu kararı aldılar” dedi.
Gözler Uygun’da
Sezon sonunda Sivas’tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Musa’nın birçok kulüpten teklif aldığı belirtilirken, Bülent Uygun’un kalan 10 haftada futbolcuya forma şansı verip vermeyeceği merak konusu oldu. Lig’in 25. haftasında Ankaraspor ile oynayacağı maç için Başkent’e giden Kırmızı-Beyazlılar’ın kadrosunda, Musa’nın dışında cezalı olan Mehmet Yıldız, Fransergio ve kaleci Michael Petkoviç yer almadı.
MUSA SİVASSPORA BUGÜNE KADAR FAYDASI EN AZ OLAN FUTBOLCUDUR,MADEM GİDECEK BÜLEN HOCANIN KARARI DOĞRU YERİNE ALTERNATİFİNİ OYNATIP HAZIRLAMALI GÜLEL GÜLE MUSA
Arkadaslar cıkan bi haber dogrultusunda
suana kadar formasının hakkını en iyi veren bi futbolcu kardesimizi bu kadar cabuk harcamanızı ben anlamıyorum
tamam eger kadro dısı kaldıysa BULENT hocamızın bi bildiği vardır muhahkakk
ama genede ne olursa olsun su an Musa bizim futbolcumuz ve köstek yerine destek olmamız lazım
Bence Musa'nın Süper Ligde takıma kattığı fayda tartışalamaz..Umarım oturup konuşulur ve problem neyse bir an önce halledilir..Yoksa kaybedenn Sİvassporumuz olur ...İnş. halledilir..Zamana bırakalım..