Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 01.05.2007, 22:26   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

Spor medyasının duayenlerinden program yapımcısı ve sunucu hemşehrimiz Şansal Büyüka, Sivasspor’un Türkcell Süper Ligi’nde kalıcı olması için,Sivaslıyım diyen herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

<!--StartFragment -->Spor medyasının duayenlerinden program yapımcısı ve sunucu hemşehrimiz Şansal B&uuml;y&uuml;ka, Sivasspor’un T&uuml;rkcell S&uuml;per Ligi’nde kalıcı olması için,Sivaslıyım diyen herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini s&ouml;yled
<!--StartFragment --> ve ekledi “Şimdi destek zamanı”
8 Ocak 1947 Sivas’ta doğan Baba memleketi D&uuml;zce, anne memleketi Adapazarı olan Şansal B&uuml;y&uuml;ka,Sivas’ın hasretle burnunda t&uuml;tt&uuml;ğ&uuml;n&uuml ; dile getirerek “Babam Sivas’ta Orman Fidanlık m&uuml;d&uuml;r&uuml;yd&uuml ;. Sivas’ta d&uuml;nyaya geldim. Orman fidanlığında bir r&uuml;ya gibi yetiştiğimi s&ouml;yleyebilirim. Çocukluğum r&uuml;ya gibi geçti. İnanılmaz c&ouml;mert bir doğanın içinde, kışın karlar altında, atların kızakları çekerek bizi okula g&ouml;t&uuml;rd&uuml;ğ&uuml ; ve ancak filmlere konu olabilecek bir çocukluk d&ouml;nemi geçirdim. İlkokulu Ziya G&ouml;kalp İlkokulu’nda bitirdim, ortaokul son sınıfa kadar Sivas’ta okudum. Babamın tayini nedeniyle ortaokul son sınıfta Adapazarı’na geldim.
Adapazarı’na geldiğimde o d&ouml;nem tem ve otobanlar yoktu. Şehirlerarası otob&uuml;sler Adapazarı’ndan geçip giderdi Sivas’a. Sivas’a giden otob&uuml;sleri seyrederdim durup. Hasret giderirdim, Sivas’ın bende çok &ouml;zel bir yeri vardır.
SİVAS’A GİDEN OTOB&Uuml;SLERİ HASRETLE SEYREDERDİM
Babası Sivas’ta Orman Fidanlık M&uuml;d&uuml;r&uuml; iken d&uuml;nyaya gelen spor programı yapımcısı ve sunucusu Şansal B&uuml;y&uuml;ka, “Sivas g&ouml;z&uuml;mde, burnumda, içimde, y&uuml;reğimde her yanımda t&uuml;t&uuml;yor. Babamın tayini nedeniyle Adapazarı’na geldiğimizde Sivas΄a giden otob&uuml;sleri seyrederek hasret giderirdim. Sivas΄ın bende çok &ouml;zel bir yeri vardır” dedi.
Lig TV΄de yayınlanan Maraton Programı΄nın yapımcısı ve sunucusu olan Hemşehrimiz Şansal B&uuml;y&uuml;ka çok &ouml;zel açıklamalarda bulundu. Y&ouml;neltilen soruları cevaplarken zaman zaman duygulanan B&uuml;y&uuml;ka, Sivaslılara mesajlar verdi.
SİVASSPOR’UN M&Uuml;THİŞ ÇIKIŞI VAR
B&uuml;y&uuml;ka “Sivasspor’un &ouml;zellikle son bu ikinci yarıda m&uuml;thiş bir çıkışı var. Lige geldiğinden bu yana da çok istikrarlı bir yapısı var Sivas takımının. Kaldı ki Sivas kara kışların geçtiği, şartların k&ouml;t&uuml; olduğu bir il. Sivasspor lige geldiği ilk yılda uzunca bir s&uuml;re sahasının onarımı nedeniyle dışarıda oynamak zorunda kalan bir takım. B&uuml;t&uuml;n bunlar Sivas’ı rotadan çıkartabilir, geldiği yere geri g&ouml;nderebilirdi. Kabul edelim ki Sivas ciddi biçimde istikrarlı ve gerçekçi y&ouml;netiliyor. Ekonomik paralarla iyi transferler yapılabiliyor. Bunda başkanın İstanbul çevresi, &ouml;zellikle menajerlikten hocalığa gelen B&uuml;lent Uygun’un futbolun içinden yetişmiş olması, T&uuml;rkiye’yi tanıması, piyasayı tanıması iyi bir b&uuml;t&uuml;nl&uuml;k sağlamaları, bug&uuml;n Sivas’ı bu noktada tutuyor.
B&Uuml;LENT BİR NUMARA HOCA
Sivasspor Teknik Direkt&ouml;r&uuml; B&uuml;lent Uygun ile ilgili de g&ouml;r&uuml;şlerini dile getiren Şansal B&uuml;y&uuml;ka “B&uuml;lent Hoca T&uuml;rkiye’nin çok &uuml;st d&uuml;zey bir golc&uuml;s&uuml;yd&uuml;, futbolcusuydu. Menajerlik d&ouml;neminde de, &ouml;yle sanıyorum ki y&ouml;netim biçimi açısından eksiyi-artıyı, fazlayı-eksiği, yanlışı her şeyi g&ouml;rd&uuml;. İşin başına geldiğinde de kendisi o g&ouml;rd&uuml;ğ&uuml; eksiği gidermeye çalıştı, fazlayı da dengelemeye çalıştı. Yani bug&uuml;n bakarsanız Turkcell S&uuml;per Ligi’nin en başarılı bir iki hocasını say deseniz, birinde B&uuml;lent Hocanın ismini vermek durumundasınız.
Bir konuyu hatırlatmakta da fayda g&ouml;r&uuml;yorum. Ben Sivasspor’a Sivaslının fazlaca sahiplendiğine inanmıyorum. Fazlaca sahiplenen, kabul edelim ki başkanı var, onun dışında da birkaç tane Sivasspor g&ouml;n&uuml;ll&uuml;s&uuml ; var. Ben çektikleri ekonomik sıkıntıları da biliyorum. Bu kadar ekonomik sıkıntıya rağmen bu istikrarı s&uuml;rd&uuml;rebiliyorlars a y&ouml;neticilik adına, hocalık adına onları kutlamak lazım.
SİVASSPOR’A SİVASLI SAHİP ÇIKMALI
Sivasspor’un kalıcı olması için Sivas halkının, Sivas dışında yaşayan Sivaslıların Sivasspor’a sahip çıkması lazım. Sivas’taki yerel g&uuml;çlerin, yerel kurumların-kuruluşların sahip çıkması lazım. Başka t&uuml;rl&uuml; kalıcı olamaz, başka t&uuml;rl&uuml; iz bırakamaz açık konuşalım.
Sivaslı çok kalabalık olabilir ama ses vermesi lazım. Sonuca gitmesi lazım. Sivas kalabalık ama sonuçta kul&uuml;be nasıl bir katkı oluyor. Eğer kalabalıktan gelip maç seyredip gitmeyi anlıyorsak, bu çok yararlı bir kalabalık değil. Ekonomiye katkı sağlama adına, kul&uuml;be sahiplenme adına, k&ouml;t&uuml; g&uuml;nde kul&uuml;b&uuml;n yanında olma adına bir kalabalığın olması lazım.
SİVASLILARA MESAJ
Sivas insanının nasıl olduğunu Sivasspor maçlarında b&uuml;t&uuml;n T&uuml;rkiye g&ouml;r&uuml;yor. Kaybettiği maçta bile Sivaslı rakip takımı alkışlarla g&ouml;nderiyorsa, Sivas halkının hoşg&ouml;r&uuml;s&uuml;n&uuml ; g&ouml;rmek lazım. Aşıklar, &uuml;lkenin k&uuml;lt&uuml;r&uuml;ne katkıda bulunanlar Sivas’tan çıkar. Sivas maalesef son d&ouml;nemlerde talihsiz bir otel faciasıyla, hep k&ouml;t&uuml; y&ouml;nleri ile anıldı. Kaldı ki Kurtuluş Savaşı΄nın ilk adımlarının atıldığı yerlerden biridir Sivas. Sivas k&uuml;lt&uuml;r&uuml;n başkentlerinden biridir. Bunu çok açık ve net s&ouml;yl&uuml;yorum. Son d&ouml;nemlerde bu imaj zedelenmiş, yıpranmış, yaralanmış olsa bile bu gerçeği kimse inkar edemez. O bakımdan Sivaslının kendi k&uuml;lt&uuml;r&uuml;ne sahip çıkması gerekiyor. Sivaslının kul&uuml;b&uuml;ne sahip çıkması gerekiyor. Sivasspor΄u bir futbol olayı olmaktan çıkarıp Sivas΄ın sosyal olgusu olarak d&uuml;ş&uuml;nmek gerekiyor. Sivaslı kentine ve takımına sahip çıkmalıdır. S&ouml;zle değil, uygulamayla.
SİVAS’A GELMEYİ D&Uuml;Ş&Uuml;N&Uuml;YOR MUSUNUZ?
Sivas’a gelmeyi hep d&uuml;ş&uuml;n&uuml;yorum. Sivas gezilerini maalesef hep erteliyorum. Niye erteliyorum onu da bilmiyorum. İstasyon Caddesini, Temel Tepeyi, Orman Fidanlığını inanılmaz &ouml;zlediğim yerler var Sivas’ta. Ayrıldığımdan beri 1 yada 2 sefer gittim Sivas’a. Sivas çok çok g&ouml;z&uuml;mde, burnumda, içimde, y&uuml;reğimde her yanımda t&uuml;t&uuml;yor. Sivas’a en kısa s&uuml;rede gitmeyi çok istiyorum.
T&Uuml;RK SPOR BASINDA ÇOK ETKİLİ BİR YERDESİNİZ. BU MEVKİYE HANGİ BARİDELERİ ATLATARAK GELDİNİZ?
Bu mevkiye çok çalışarak geldim. Nişanlandığım gece nişanlımı bıraktım, gittim fotoğraf çektim. Bir yılbaşı g&uuml;n&uuml;yd&uuml; ve usta isimlerden kimse işe gitmiyordu. İş acemilere ve stajyerlere kalmıştı. O g&ouml;rev bize d&uuml;ş&uuml;yordu ve o gece en az 3-4 dışar da kaldım.
İlk çocuğumun yani kızımın doğduğunda da gazetedeydim. M&uuml;d&uuml;r&uuml;m&uuml; n verdiği araba ile doğum haberini alınca hastaneye gittim. Gece-g&uuml;nd&uuml;z çalıştım, yıllarca yıllık izin yapmadım.
Eğer bug&uuml;n bir yerlere geldiysem, birincisi d&uuml;r&uuml;st olmaya çalışıyorum, ikincisi ise işime fazlasıyla sahiplendiğimi, işimden hiç çalmadığımı d&uuml;ş&uuml;n&uuml;yorum. Herhalde bu &ouml;zelliklere geldim buralara.
T&Uuml;RKİYE’DEKİ FUTBOLU NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ. TURKCELLE S&Uuml;PER LİGİ’NDEKİ GELİŞMELERE BAKIŞ AÇINIZ NEDİR?
T&uuml;rkiye’deki futbolu açıkçası Avrupa d&uuml;zeyinde bulmuyorum. Kalitemizde ciddi bir eksiklik var. Ama bu sene beni mutlu eden, Anadolu’nun futbol adına direnişe geçmesidir. Artık şampiyon adayları için Anadolu takımları çantada keklik değil. Bu yeterlimi? Bana g&ouml;re yeterli değil. &Ouml;nce İstanbul’un &uuml;ç b&uuml;y&uuml;klerinin, sonra Anadolu’nun daha da g&uuml;çlenmesi, etkili duruma gelmesi, futboldaki m&uuml;cadeleyi ve tempoyu artırmaları gerekir. Avrupa’ya oranla daha yavaş oynuyoruz, daha az m&uuml;cadele ediyoruz.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 01.05.2007, 22:30   #2
58 EFENDİ 34
Yeni Yiğido
 
58 EFENDİ 34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 24.04.2007
Mesajlar: 20
Thanks: 10
1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 58 EFENDİ 34 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Ausrufezeichen ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

Şu sıralar herkesin takımımıza sahip çıkması lazım. Kritik haftalar sözkonusu...
__________________
Ülkemin iki zenginliği;
Biri bor, diğeri Sivasspor...
58 EFENDİ 34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 01.05.2007, 22:31   #3
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE
 
ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 13.06.2006
Yaş: 35
Mesajlar: 2.639
Thanks: 17
117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

şansal büyükağa güsel konuşmalar yapmış.kendisini selamlaıyorum.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 01.05.2007, 22:32   #4
SeDo_58
Yeni Yiğido
 
SeDo_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 36
Mesajlar: 48
Thanks: 0
2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SeDo_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

elimde gelse hollandadan gitcem trabzona
__________________
'' Dolarin Yesiline Degil , Renklerimize Asigiz Biz ''

KIRMIZII & BEYAAZZ ..


Amsterdamdan Sevgiler Saygilar ..
SeDo_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 01.05.2007, 22:38   #5
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido
 
Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 46
Mesajlar: 627
Thanks: 16
32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

Alıntı:
SeDo_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
elimde gelse hollandadan gitcem trabzona
Valla aynen gardas,Sivasspor ilk Superlige ciktigimiz yil Almanyaya kampa gelmisti,valla Hollandadan Osnabruck e hazirlik maci izlemeye gittim.Elimde sansim olanagim olsa kalkar giderim valla her hafta ama maalesef,ancak tv den izleyebiliyoruz takimimizi.
Trabzona karsi Balili forma giyemeyecek Trabzonsporlular seviniyorladir.Keske Balili bu macta olsaydi yine Trabzonsporlularin korkulu ruyasi olsaydi.Neyse Mehmet Yildiz da yeter Trabzona.
__________________
YIGIDO OLUNMAZ YIGIDO DOGULUR
YIGIDO DOGDUK YIGIDO OLECEGIZ
Yigido58_NL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 01.05.2007, 22:50   #6
hancer58
Acemi Yiğido
 
hancer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 102
Thanks: 0
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hancer58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

iyi konuşmuş güzel konuşmuş ağzına yüreğine sağlık çok haklı konuşmuş
gel gör ki hiçbir iddiamız yok fener şampiyon olmasın diye bjk yenilgisine sevinen arkadaşlar iyi okuyun siz iddiamız yok diye düşündükçe herkes böyle düşünecek 7. bitireceğine 6. bitir 5. bitir daha iyi değilmi işte sivaslı büyük işadamları sizin gibi düşünürse hiç bir iddiası yok derse maddi yardım yapmaz takım kendini idare ediyor ne de olsa der çekilir bir köşeye beni eleştiren arkadaşlar iyi okuyun büyük başkan MECNUN ODYAKMAZ ı düşünün adam ailesine zaman ayıramıyo sivasspora zaman ayırdığı kadar siz napıyorsunuz bjk nin aldığı maca seviniyorsunuz hiçmi düşünemiyosunuz bu adamın emeklerini takımımıza, şehrimize , insamnlarımıza saygınız yoksa başkanın emeklerine saygınız olsun ve ne olursa olsun kim olursa olsun her zanman her yerde bize destek olsun idiiamız yok diye köstek olmasın sivasspor ancak ve ancak sizin gibi başka takımları destekleyenleri içinden temizlediği zaman büyük başarılara ulasacaktır. ÜSKÜDAR'DAN SAYGILAR
hancer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 01.05.2007, 23:49   #7
sivas_kangallı
Usta Yiğido
 
sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 24.02.2007
Yaş: 32
Mesajlar: 2.944
Thanks: 2.827
509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

saol şansal hocam ..takımımıza hep destek olmalıyız..
__________________
sivas_kangallı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 01.05.2007, 23:49   #8
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido
 
1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 49
Mesajlar: 1.892
Thanks: 0
50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

teşekkür ederiz bu güzel açıklamalar için şansal hoca
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 01.05.2007, 23:58   #9
myway
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 18.03.2006
Mesajlar: 3.670
Thanks: 2.696
978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

Bu haysiyetten yoksun insanı ne tür dilekleri olsa bile kaale almam!
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 02.05.2007, 02:58   #10
TracyMcGrady58
Usta Yiğido
 
TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 06.02.2006
Yaş: 37
Mesajlar: 7.765
Thanks: 1.746
649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1488 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

sansal büyükanin Sivasli oldugunu bilmiyordum, böylece ögrenmis oldum.Cok güzel konusmalar yapmis ve cok iyi konulara deginmis
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git