SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..
Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Servet Çetin, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.
Gelecek sezon Galatasaray forması giyecek olan Sivassporlu milli futbolcu Servet Çetin, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçında takımının başarısı için elinden gelen her şeyi yapacağını belirterek,
'''Sezon sonuna kadar Sivasspor için elimden geleni yaparım. Hiçbir duygusallık ve etki altında kalmam'' dedi.
Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Servet Çetin, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.
Gelecek sezon formasını giyeceği Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu belirten Çetin, ''Her maçta olduğu gibi puan veya puanları düşünüyoruz. Tabii ki zor olacağını da biliyoruz. Çünkü Galatasaray bu ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden birisi'' dedi.
Galatasaray gibi güçlü bir takımdan puan ya da puanlar kazanmanın kolay olmadığını anlatan Çetin, ''Ligin alt tarafı belli değil. Belki 41 puan yetmeyecek, belki ligde kalmak için 42 puan gerekecek. Dediğim gibi biz de bir an önce 1 puan ya da 3 puan alıp, rahatlamak istiyoruz. Önümüzdeki ilk maç da Galatasaray maçı olduğu için bunu değerlendirmek istiyoruz. Tabii ki iyi bir futbol oynayarak'' diye konuştu.
''HİÇBİR DUYGUSALLIK VE ETKİ ALTINDA KALMAM''
Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını anımsatan tecrübeli oyuncu, sezon sonuna kadar Sivasspor ile mukavelesinin bulunduğunu ve kırmızı-beyazlı ekibin formasını giyeceğini söyledi.
Sezon sonuna kadar Sivasspor'un başarısı için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini ifade eden Çetin, her maçta olduğu gibi Galatasaray maçında da profesyonelce mücadele edeceğini belirterek, şöyle konuştu:
''Hiçbir duygu söz konusu değil. Sezon sonuna kadar Sivasspor için elimden geleni yaparım. Çünkü benim görevim bu, işim bu, yapmam gereken de bu. Hiçbir duygusallık ve etki altında kalmam ben. Ben böyle gördüm ve böyle de devam ederim. Tabii insanlar konuşabilir (İşte Galatasaray ile anlaştı, sıkmaz,
oynamaz) gibisinden. Ben öyle bir insan olmuş olsaydım, haftalardır 3 tane sarı kartla futbol oynuyorum, öyle bir düşüncem olmuş olsaydı Trabzonspor maçında bilerek sarı kart görürdüm, cezalı duruma düşerdim ve kimsenin ağzını açtırmazdım. Ama ben Sivasspor'un ihtiyacı olduğu için çıkıp sahada düzgün oynayarak, kart görmeyerek önümüzdeki maçlarda oynamak için elimden geleni yapacağım.'' dedi
|