Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..
Alt 08.05.2007, 21:26   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..

Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Servet Çetin, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Gelecek sezon Galatasaray forması giyecek olan Sivassporlu milli futbolcu Servet Çetin, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçında takımının başarısı için elinden gelen her şeyi yapacağını belirterek,
'''Sezon sonuna kadar Sivasspor için elimden geleni yaparım. Hiçbir duygusallık ve etki altında kalmam'' dedi.

Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Servet Çetin, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Gelecek sezon formasını giyeceği Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu belirten Çetin, ''Her maçta olduğu gibi puan veya puanları düşünüyoruz. Tabii ki zor olacağını da biliyoruz. Çünkü Galatasaray bu ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden birisi'' dedi.

Galatasaray gibi güçlü bir takımdan puan ya da puanlar kazanmanın kolay olmadığını anlatan Çetin, ''Ligin alt tarafı belli değil. Belki 41 puan yetmeyecek, belki ligde kalmak için 42 puan gerekecek. Dediğim gibi biz de bir an önce 1 puan ya da 3 puan alıp, rahatlamak istiyoruz. Önümüzdeki ilk maç da Galatasaray maçı olduğu için bunu değerlendirmek istiyoruz. Tabii ki iyi bir futbol oynayarak'' diye konuştu.

''HİÇBİR DUYGUSALLIK VE ETKİ ALTINDA KALMAM''

Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını anımsatan tecrübeli oyuncu, sezon sonuna kadar Sivasspor ile mukavelesinin bulunduğunu ve kırmızı-beyazlı ekibin formasını giyeceğini söyledi.

Sezon sonuna kadar Sivasspor'un başarısı için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini ifade eden Çetin, her maçta olduğu gibi Galatasaray maçında da profesyonelce mücadele edeceğini belirterek, şöyle konuştu:
''Hiçbir duygu söz konusu değil. Sezon sonuna kadar Sivasspor için elimden geleni yaparım. Çünkü benim görevim bu, işim bu, yapmam gereken de bu. Hiçbir duygusallık ve etki altında kalmam ben. Ben böyle gördüm ve böyle de devam ederim. Tabii insanlar konuşabilir (İşte Galatasaray ile anlaştı, sıkmaz,
oynamaz) gibisinden. Ben öyle bir insan olmuş olsaydım, haftalardır 3 tane sarı kartla futbol oynuyorum, öyle bir düşüncem olmuş olsaydı Trabzonspor maçında bilerek sarı kart görürdüm, cezalı duruma düşerdim ve kimsenin ağzını açtırmazdım. Ama ben Sivasspor'un ihtiyacı olduğu için çıkıp sahada düzgün oynayarak, kart görmeyerek önümüzdeki maçlarda oynamak için elimden geleni yapacağım.'' dedi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..
Alt 08.05.2007, 22:53   #2
efe058
Acemi Yiğido

efe058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 efe058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..

Servet profesyönelliğini isbat etmiş bir futbolcu,bu maçtada elinden gelenin en
iyisini yaparak Sivasspor'a hizmet edecektir.Son haftalardaki kötü gidişata
umarım GS maçı ile bir dur deriz.
Alt 08.05.2007, 22:54   #3
sensizimya_58
Acemi Yiğido

sensizimya_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 sensizimya_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Beitrag --->: SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..

doğru valla ben galatasaraylıyım adım yusuf ama sivas lı olduğum için sivası tutuyorum bu maçta
sensizimya_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2007, 08:44   #4
izmirliyigido
Gast

HERKES HAKETTİĞİNİ YAPARAK YAŞASA HAKSIZLIK DİYE BİRŞEY KALMAZ ORTADA. BEN SERVET'İNDE G.SARAY MAÇINDA CANLA BAŞLA SİVASSPOR İÇİN OYNAYACAĞINA İNANIYORUM. VE TÜM TÜRKİYE'YE "G.SARAY BENİ BU MÜCADELEM İÇİN, KİŞİLİĞİM İÇİN ALIYOR. OYNADIĞIM FORMANIN HAKKINI VERİRİM" DİYECEKTİR.

BU MAÇTA GALİBİYET ALIRSAK BU GALİBİYET SERVET ÇETİN'E HEDİYE OLSUN...

.

.
Alt 09.05.2007, 10:51   #5
SivasLady
Gast

Servet bu macta profesyonelligini gösterecek
suan SivasSpor`da oynuyor ve formasinin hakkini verecegine inaniyorum
insallah galip gelecegiz
-->: SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..
Alt 09.05.2007, 11:51   #6
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..

servet cetin iyi bir porfisyonel olmakla beraber çok iyi bir kişilikle ön plana cıkıyor sen merak etme sevet biz seni çok iyi tanıyoruz bu macta cıkar aslanlar gibi futbolunu oynar ve hiç bir şekilde ŞAİBEYE meydan vermessin zaten seni servet cetin yapan hem oynadığın futbol hemde kişiliğin biz sana sonuna kadar güveniyoruz bundan sonraki futbol yaşantında başarılar dilerim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..
Alt 09.05.2007, 13:29   #7
Ertugrul
Gast

Standart -->: SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..

Servet galatasaray maçında çıkıp aslan gibi topunu oynayacaktır.Milli
futbolcumuzun profesyönelikten ödün vereceğine inanmıyorum.İnşaallah bu hafta
GS karşısında bize yakışan futbolu oynayarak üç puanı alacağız.
Alt 09.05.2007, 18:56   #8
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

SERVETİN SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRMESİNİ BEKLİYORUM ßEN
Alt 09.05.2007, 23:23   #9
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: SERVET'İN EN ZOR MAÇI!..

SERVETIN COK ZOR MACI OLACAK KESKE SİVASTAN GİTMESEYDİ
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2007, 12:19   #10
1967_CLUB_BOZ
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_BOZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick

SERVETİN BU MAÇTA ÇOK İYİ OYNAMASINI BEKLİYORUM BEN
1967_CLUB_BOZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla