Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Erciyes'i Alkışlayalım
Alt 20.05.2007, 23:15   #1
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Erciyes'i Alkışlayalım

Arkadaşlar biliyorsunuz son birkaç günde İngiltere'de Chelsea takımının Şampiyon olan Manceshter United'ı alkışlamasından dolayı basınımızda çok defa Galatasarayın Fenerbahçeyi alkışlaması gündeme geldi. Öyle birşey gerçekleşmedi ama bence bizim bu hafta karşılaşacağımız rakibimiz Erciyesspor'u bütün takımlara örnek olacak şekilde sezonun ikinci yarısında gösterdikleri performans nedeniyle alkışlamamız gerektiğine inanıyorum. Bu hem küme düşen rakibimize son bir jestimiz olacak hem komşumuza bir teseli hediyesi olacak hem de son günlerde şiddetin körüğündeki spor kamuoyuna bir ibret, örnek olarak yer alacaktır. sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Erciyes'i Alkışlayalım
Alt 20.05.2007, 23:21   #2
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Erciyes'i Alkışlayalım

helal hemşoma bu fikirler hep benim topraklarımdan çıkar zaten bence mükemmel olur, ama burası türkiye, eğer erciyes bizi yenerse bu olaydan sonra konuşulacakları düşünemiyorum..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Erciyes'i Alkışlayalım
Alt 20.05.2007, 23:23   #3
talha58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 946 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Erciyes'i Alkışlayalım

erciyes şu anda ligden düştü zaten. matematiksel olarak da şansları çok zor.

Konu talha58 tarafından (20.05.2007 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir..
Alt 20.05.2007, 23:28   #4
jakobieen
Usta Yiğido

yanlış biliyon dostum henüz düşmedi
--->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım
Alt 20.05.2007, 23:32   #5
talha58
Usta Yiğido

Standart --->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım

Alıntı:
CÜSSKB-jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yanlış biliyon dostum henüz düşmedi

pardon matematiksel olarak küçük bir şansları var ama çok zor tabi. ben düştü gözüyle bakıyorum. bu önemli değil. biz maçın sonucunda duruma göre alkışlarız yine. mesela bizi yener ve küme düşerlerse yine bir jest yaparız.
Alt 20.05.2007, 23:34   #6
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Bence çok saçma olur.Rakipsin sonuçta neden alkışlayalım ki.?? Şampiyonluğunu ilan etse hadi neyse alkışlanır... iyi performans gösterdi diye bi takım alkışlanır mı ya üst üste 4-5 maç kazananı 5-0 maç galip gelenivs vs alkışlayacaz o zaman öyle mi?
ha diyelim ki alkışladık arkasından da erciyes gelip seni yenerse maçta. bu sefer de şike yaptı yaftasıyla yaftalanma ihtimalin var burası Türkiye

saygılar selamlar..
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım
Alt 20.05.2007, 23:36   #7
talha58
Usta Yiğido

Standart --->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence çok saçma olur.Rakipsin sonuçta neden alkışlayalım ki.?? Şampiyonluğunu ilan etse hadi neyse alkışlanır... iyi performans gösterdi diye bi takım alkışlanır mı ya üst üste 4-5 maç kazananı 5-0 maç galip gelenivs vs alkışlayacaz o zaman öyle mi?
ha diyelim ki alkışladık arkasından da erciyes gelip seni yenerse maçta. bu sefer de şike yaptı yaftasıyla yaftalanma ihtimalin var burası Türkiye

saygılar selamlar..
ben şöyle diyorum erciyes bizi yense de küme düşecek ve maç sonunda bir jest olarak yapılabilir.
Alt 20.05.2007, 23:40   #8
jakobieen
Usta Yiğido

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

saygılar selamlar..
düşerse: o an alkışlamak sivasın ne kadar mükemmel ve centilmen insanı olduğunu tüm türkiyenin gözü üzerimizde iken göstermiş oluruz ki bence bu sivasımın ülkemdeki kötü imajını silme çalışmalırının en mükemmeli olur..
düşmezse: e bu mükemmel mücadelesi ile bu başarıyı yakalaması gerçekten ayakta alkışlanır hemşo bee
--->: Erciyes'i Alkışlayalım
Alt 20.05.2007, 23:43   #9
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: Erciyes'i Alkışlayalım

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar biliyorsunuz son birkaç günde İngiltere'de Chelsea takımının Şampiyon olan Manceshter United'ı alkışlamasından dolayı basınımızda çok defa Galatasarayın Fenerbahçeyi alkışlaması gündeme geldi. Öyle birşey gerçekleşmedi ama bence bizim bu hafta karşılaşacağımız rakibimiz Erciyesspor'u bütün takımlara örnek olacak şekilde sezonun ikinci yarısında gösterdikleri performans nedeniyle alkışlamamız gerektiğine inanıyorum. Bu hem küme düşen rakibimize son bir jestimiz olacak hem komşumuza bir teseli hediyesi olacak hem de son günlerde şiddetin körüğündeki spor kamuoyuna bir ibret, örnek olarak yer alacaktır. sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum.
HELAL OLSUN ERCİYESSPOR TÜM FUTBOL SEVERLERİN BEGENİSİNI KAZANDIN İNSALLAH BASARILI OLURSUN

[ SİVASSPOR+ERCİYESSPOR: DOSTLUK ]
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2007, 23:43   #10
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1501 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
CÜSSKB-jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
düşerse: o an alkışlamak sivasın ne kadar mükemmel ve centilmen insanı olduğunu tüm türkiyenin gözü üzerimizde iken göstermiş oluruz ki bence bu sivasımın ülkemdeki kötü imajını silme çalışmalırının en mükemmeli olur..
düşmezse: e bu mükemmel mücadelesi ile bu başarıyı yakalaması gerçekten ayakta alkışlanır hemşo bee

Katiliyorum dediklerine.Bence mutlaka yapilmasi gereken ve Sivasimiza yakisan bir hareket olur
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır