Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 23.12.2004, 20:22   #1
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

selam hemserilerim..... abi ne kafa utuluyoruki allah askina yok bu takima kaptan lazim, yok efendim sivassporun hakki yeniyormus,yok efendim geriye ileriye adam lazimmis falan filan ey guzel kardeslerim sizde olan goz yonetimde yokmu, sizin bildiginiz fotbul teknik yonetimden dahami iyiki aklinizsira yonetime yol gosteriyorsunuz alin isteee ne guzel gidiyor takimimiz hersey yolunda gelene 3 gidene 4 cekiyoruz daha allahtan belanizimi istiyonuz yav siz onu bunu birakinda eglenmenize bakin kardeslerim bu mutlulugu yasamaya bakin hatta sezon sonunda yapilacak eglenceyi dusunun yav sizene teknikten tonetimden haksizmiyim yada soyle diyelim burda konustuklarimiz neleri degistirebilir veyahut burda anlattiklarimizin kac tanesi yonetimin kulagina giderde bizden ilham alip herhangi bir degisiklige gidebilir gecin kardesim gecin neyse canlarim sizi seviyor opuyorum kurtlar vadisi baslayacak ben diziyi izleyip geliyorum birde cay demlerim oh allah be bendeki keyif kimde var opucukler yigidolar
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2004, 20:46   #2
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

işte böle düşünen yönetim yüzünden 2 sene önce şampiyonluğu kaçırmıştık ya anladınmı arkadaşım!
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2004, 21:11   #3
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bak hemserim,

eger biz taraftar olarak takimimiza sahip cikmazsak kim sahip cikacak.
Tabiiki hakki yenildigi zaman bizde bagiricaz, biz bagirmaszak kim bagiracak.
Medya zaten kendi bildigini okuyor, bazi medya mensuplarina kalsa Sivassporu 3. Lige layik görüyorlar.
Ama biz taraftar olarak diyoruzki
"Sivasspor en büyük takim".
Sonra bunu bosunada demiyoruz, cünkü bu bir gercek.
Hangi Anadolu takiminin bu kadar taraftari var?

Neyse bosver, sen ne yapcan, sen Kurtlar vadisini seyretmene bak. :wink:
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2004, 15:34   #4
eker
Acemi Yiğido

eker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 eker ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gene aynı zihniyet. İki sene önce de ilk devreyi lider bitirmiştik. AMa Ertuğrul gibi, Hayrettin gibi, Mehmet Yıldız gibi futbolcular 34 maç arka arkaya oynamayı kaldıramamış ve sonucunda form düşüklükleri ve sakatlıklar oluşmuştu. Şu an takımda önemli oyuncuların alternatifleri var mı??? Hayrettin sakatlandı üç hafta takım 7 puan kaybetti. Onun içindir ki sen Rüştü abini söylediği gibi Kurtlar Vadisini seyretmeye devam et...
eker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2004, 20:02   #5
wrongway
Acemi Yiğido

wrongway - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 wrongway isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

evet bir onvceki yazıya katılıyorum gecmiş sezonlara bakıldıgında alternatıfler yoktu ve onde goturdugun ligi sonra duşuşlere gecmiştik o zaman ki kadro aynı gıbı gorukuyor şu takımdakı as oyuncular bır bır ceza almaya yada sakatlandımı sen o zaman halıne bak :(ALLAH gostyermesınde) ama yanı alternatıf lazım karagumruk maçına bakya ılkyarıda 15 gol pozısyonu var ama hırsta vardı ıkıncı yarı ne oldu takım yoruldu yavaşladı az kala maçı verıyorduk burdan sadece bırbırımıze duşuncelerımı aktarıyoruz ve yorumluyoruz ve ben yıne soluyorum takımda forvet ve oyunu yonetecek adam yokkkk bunu tum sivaslılarda goruyordur ve bılıyordur onun için sen gıt kurtlar vadısını seyret hepınıze saygı hurmet hoş goru dılerım kendınıze ıyı bakın kusura kalmayın bu aralar işlerle ugraşmaktayım gıremıyorum byes byes...
wrongway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2004, 23:41   #6
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kardesim noluyoruz bende en az sizin kadar yada sizden daha fazla sivasliyim sizden daha fazla sivasspor hayraniyim benim demek istedigimi ya anlamadiniz yada kendizi hakli cikaracak sozler sarf ediyorsunuz bana biri soylesin yav '' ben burdan diyorum sivasspora oyunu yonetecek, oyun kuracak bir beyin lazim diyorum'' soruyorum size yonetim benim bu dedigimi yapacakmi ????? bu hepimizin derdi hepimiz sivasspora bir beyin lazim oldugunu biliyoruz ee bunu yonetimde biliyor kardesim!!!! bizden daha az bir futbol dusunemi sahip sivasspor yonetimi!!! bu sivas hepimizin sivasspor bizim kanimiz canimiz herseyimiz inanin bana sivassporun bu gidisi yuzunden ben superlig maclarini izlemez oldum artik zevk vermiyor baska sehirlerin maclarini izlemek bana tad vermiyor demek istedigimi anliyormusunuz ben kendi topragimin takimini girtlagim patlayincaya kadar desteklerim, cok maclara girdik sigara paramizi biletlere vererek cok maclara girdik stad onunde polyesteren satarak.cok maclara girdik burnumuz ayazin anlinda kavrulasiya ucuyerek....... beyler ben hepinizden daha fazla sivaslmiyuim daha fazla sivasporluyumm................ .............
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2004, 12:31   #7
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1320 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
MeD_Turc Nickli Üyeden Alıntı
kardesim noluyoruz bende en az sizin kadar yada sizden daha fazla sivasliyim sizden daha fazla sivasspor hayraniyim benim demek istedigimi ya anlamadiniz yada kendizi hakli cikaracak sozler sarf ediyorsunuz bana biri soylesin yav '' ben burdan diyorum sivasspora oyunu yonetecek, oyun kuracak bir beyin lazim diyorum'' soruyorum size yonetim benim bu dedigimi yapacakmi ????? bu hepimizin derdi hepimiz sivasspora bir beyin lazim oldugunu biliyoruz ee bunu yonetimde biliyor kardesim!!!! bizden daha az bir futbol dusunemi sahip sivasspor yonetimi!!! bu sivas hepimizin sivasspor bizim kanimiz canimiz herseyimiz inanin bana sivassporun bu gidisi yuzunden ben superlig maclarini izlemez oldum artik zevk vermiyor baska sehirlerin maclarini izlemek bana tad vermiyor demek istedigimi anliyormusunuz ben kendi topragimin takimini girtlagim patlayincaya kadar desteklerim, cok maclara girdik sigara paramizi biletlere vererek cok maclara girdik stad onunde polyesteren satarak.cok maclara girdik burnumuz ayazin anlinda kavrulasiya ucuyerek....... beyler ben hepinizden daha fazla sivaslmiyuim daha fazla sivasporluyumm................ .............
Güzel söylemişsinde herkesin ne kadar sivaslı olduğunu ve herkesin ne kadar sivassporlu olduğunu ALLAH bilir.....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2004, 12:56   #8
ugur
Yeni Yiğido

ugur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ugur ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

noluyor.arkadaslar.bu.kavga,ni ye.hepimiz.sivasliyiz. hepimiz.kardesiz.sivasli.olara k.hep.destek.olalim.birbirimiz e.bizi.cekemeyenler.catlasin.b izde.bu.mutlulugu.yasiyalim. bakin,kayseriye.biri.gidiyor.b iri.geliyor.gardaslarim.ben.si vasliyim.diyeni.cok.seviyorum. hersey.sivassporrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrr.icinnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnn. yigidolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ugur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.01.2005, 15:06   #9
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

önemli olan burda görüşlerimizi yazmak..hepimiz bilioruz biz söledik die yönetim o transferi yapmaz...ama maksat burda görüşlerimizi paylaşmak..ama bazılarını bunu anlamıyo...bu sitede bazıları kendisini çok biliyomuş gibi göstermeyi çok sevio...ve hemşerisini kırmaktan çok hoşlanıyo...o kendisini bilio zaten..
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır