
Divriğispor yönetimi aldığı bir karar doğrultusunda olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Bu ay sonunda yapılacak olan kongrede yeni yönetimin yanısıra gelecek sezon için planlarda masaya yatırılacak.
Sivas’ın 3. Lig’de mücadele eden tek takımı olan DÇ.Divriğispor’da gelecek sezon öncesi bir belirsizlik hakim. Yönetim aldığı karar doğrultusunda bu ay sonunda kongre yapacak olurken, gelecek sezon için yapılması planlanan çalışmaların da startının verileceği öğrenildi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Divriğispor Basın Sözcüsü Murat Nedim Bozkurt, ay sonunda olağanüstü kongre yapacaklarını söyledi. Bozkurt; “Yeni sezon öncesi bir çok kulüpte olduğu gibi bizde de bir belirsizlik hakim. Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda bu ay sonunda olağanüstü kongre yapmayı planlıyoruz.
Yapılacak olan kongre sonunda hem yeni yönetimimizi belirleyeceğiz hem de gelecek sezon için neler yapabiliriz bunu kararlaştıracağız” dedi.
DİVRİĞİSPOR’DA KADROYU KORUMA PLANLARI
Divriğispor yönetimi gelecek sezon için mevcut kadroyu koruma planları yapıyor. Maddi sıkıntı içerisinde bulunan kırmızı-mavililerde 15 oyuncunun sözleşmesi devam ederken, yönetim maddi desteğin bulunması durumunda bu oyuncuları satmayacağı öğrenildi.