İLK İDMAN...
Yiğidolar dün bir araya gelerek kamp öncesinde ilk idmanını yaptı. Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleride hazır bulundu.
ilk buluşmada sporcuların neşesi gözden kaçmadı. Sivasspor tesislerinde yapılan ilk idmana memleketlerinde bulunan Petkoviç, Balili, Chetkov, Ze Kalanga, Fabio Braz katılmadı. Yeni transfer Musa Aydın ise dikkat çekti.
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu buluşmanın ardından takım Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde ilk idmanını yaptı.
GÖNÜLLERDE TAHT KURACAĞIZ
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, lig öncesinde yaptığı açıklamasında “Yiğidolar, Turkcell Süper Liginde geçen sezonlarda olduğu gibi başarı halkasına haklalar ekleyecek ve aldığı başarılı sonuçlar ile herkesin gönlünde taht kuracaktır. İyi bir kadroya sahibiz, yeni transferlerimizle gücümüze güç katacak ve başarılı olacağız” dedi.
İLK İDMAN
Sporcuların tesislerde buluşmasının ardından ilk idman Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde gerçekleşti.
Teknik Direktör Bülent Uygun ilk buluşmada yaptığı açıklamasında “Takıma Sakaryaspor’dan Musa Aydın, Azerbaycan’dan Ilgar Gurbanov, Diyarbakırspor’dan Mohammad Ali Kurtuluş, Montplier’den Fatih Atik, Çekmecespor’dan Burhan Ak, Romanya’dan Ze Kalanga ve Vasgodigama’dan Fabio Braz’ı alarak güçlendik. İç ve dış transfer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İki günlük tesislerdeki çalışmamızın ardından Gerede kampında lige hazırlanacağız. Güçlü bir Sivasspor’u taraftarlarımıza izlettireceğiz” dedi.
yeniülke
|