Dun V.Manisa ile oynanan hazırlık karşılaşmasında takımımızçok guzel bir oyun sergileyerek hem güzel futbol hemde galibiyet sundu. Ben oynumuzdan cok zevk aldım, ve yeni transferleride uyum sorununu çoktan aşmış ve baya iyi gördüm. Ya sizce?
Mac cok keyifliydi gercektende Özellikle gurbanov isabetli paslarıyla ön plana cıktı, dialloda iyiyydi, Bülent Hoca takımı süper hazırlamış, inşallah ilerleyen haftalarda daha guzel olacak takımımız..
yeni tranferler genlde dün iyiydi.özellikle diallo begendim.gurbanovda attıgı paslarla dikkatimi çekti.ama sol kanttaki burhan bence bizim sol kanat sorunumuzu çözer.yapılan takvilerde hiç forvet yok.ayrıca ankaragücünden alınan aytacta sıfır hata ile oynadı.takım yerine oturunca bu takım ligde iyi işler yapacagına inanıyorum.
öncelikle burhan isabetli bir transfer..
gurbanov kaliteli teknik çok faydalı olur.
muhammed biraz daha yaşlanmış geçen yıllara oran baya ağırlaşmış.
diallo fazla gösteremedi kendini.
aytaç çok kaliteli dün mükemmel oynadı.
yedek kaleci mehmet çok başarılı ama boyu kısa.
musa aydın sağ kanat için ideal futbolcu..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
izlediğim kadarıyla diallo'yu beğenmedim, gurbanow bu sene yeni sevgilimiz olmaya aday, yasirle musa ii anlaşıyorlardı, balili her zamanki gibi , m.Ali nin pek tadı yoktu, bide bizim savunmanın sağında kim oynadı spiker adını bi söylemedi adamın..
izlediğim kadarıyla diallo'yu beğenmedim, gurbanow bu sene yeni sevgilimiz olmaya aday, yasirle musa ii anlaşıyorlardı, balili her zamanki gibi , m.Ali nin pek tadı yoktu, bide bizim savunmanın sağında kim oynadı spiker adını bi söylemedi adamın..
gardas sol kanata gurbanov oynadi ayrica sahada en fazla kalan futbolcumuz