Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

HOŞGELDİN RAMAZAN.
Alt 12.09.2007, 18:19   #1
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart HOŞGELDİN RAMAZAN.

Müslümanların ''11 Ayın Sultanı'' olarak adlandırdığı Ramazan ayında ilk teravih namazı bu akşam kılındı. Bu gece sahura kalkılacak 11 Ekim Perşembe günü son oruç tutulacak ve 12 Ekim'de Ramazan Bayramı başlayacak

Onbir ayın sultanı, sofralarımızın bereketi, yoksulların umudu ramazan geldi çattı yine...tuhaf bir heyecan ve mutluluk sardı kalblerimizi, davul sesleri eşliğinde sahurlar, kalabalık iftar sofraları, ardından bir telaş sarar sokakları, teravih için dolar camiler...ne güzeldir ramazan.
Lakin insan sadece boğazına oruç tutturmamalı,harama nazar etmeyerek gözüne, harama kulak asmayarak kulağına, kötü düşünmeyerek kalbine ve kötü konuşmayarak diline de oruç tutturmalı bu mübarek ayda. Birde yoksullar var elbette ve umutları, bu ayda biraz daha umut dolarlar karnımız doyar belki diye, belki bir hayırsever bizide mutlu eder diye...bu mübarek ayda daha bir itinayla hayır sever olalım inşaallah.
Hepinizin ramazanı mübarek ola..Rabbim sofralarımıza bereket versin, birde oruca dayanabilmek için güç kuvvet versin, amin..dualarda buluşalım..

Hadîsin rivayetlerinde vardır ki: Cenab-ı Hak nefse demiş ki: "Ben neyim, sen nesin?" Nefis demiş: "Ben benim, sen sensin!" Azab vermiş, Cehennem'e atmış, yine sormuş. Yine demiş: "Ene ene, ente ente." Hangi nevi azabı vermiş, enaniyetten vazgeçmemiş. Sonra açlık ile azab vermiş, yani aç bırakmış. Yine sormuş: "Men ene vema ente?" Nefis demiş: "Sen benim Rabbimsin Rabb-i Rahîmimsin, ben senin âciz bir abdinim."
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla