Pazar günü deplasmanda Ankaragücü takımıyla karşı karşıya gelecek olan Sivasspor, Bursa maçından sonra verilen bir günlük dinlenmenin ardından dün akşam 20.30’da tesislerde yaklaşık 1,5 saat süren bir çalışma yaptı.
Yapılan antremanda futbolcuların son derece neşeli oldukları gözlendi. Futbolcular antrenman öncesi bir birlerine şaka yapmaları da dikkak çekti.
Zorlu bir haftayı geride bıraktıklarını ifade eden Teknik Direktör Bülent Uygun “Ben herşeyden önce 2-0 geriye düşen ve sonrada müthiş bir futbolla maçı 3-2’ye çeviren futbolcularımı ve onların bu başarısında önemli pay sahibi olan taraftarlara teşekkür ediyorum. Biz gerçek futbolumuzu sahaya yansıttığımız zaman her takımı yeneriz. Futbolcularım Bursa maçında, nasıl mücadele edilir, nasıl inanılarak maç kazanılır bunu gösterdiler, onlarla bir kez daha gurur duydum” dedi.
FUTBOLCULARDAN TARAFTARA TEŞEKKÜR
Sivasspor’un Bursaspor’u yenmesi kadar, taraftarların takıma verdiği destekte konuşuluyor. Maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatan takımlarını, ikinci yarı başlarken alkışlayarak büyük moral veren ve daha sonra da bu desteğini maç bitine kadar devam ettiren taraftara futbolculardan teşekker geldi. Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız, takım arkadaşları adına 4 Eylül stadına gelip kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek desteğin devamını diledi.