Teknik Direktör Bülent Uygun, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası TSO Başkanı Osman Yıldırım'a kulübe bir otobüs alınması konusunda çağrıda bulunarak, buna kendisinin de 50 bin YTL katkı sağlayacağını söyledi.
Uygun, yaptığı açıklamada, maddi yönden yaşadıkları sıkıntının çözümü için kentin önde gelenlerinin maddi ve manevi anlamda desteklerini beklediklerini söyledi.
Bu sorunu çözmek için kentin ileri gelenlerinin bir konsensüs oluşturarak Sivasspor'un daha iyi yerlere nasıl getirileceğinin planlamasının yapılması gerektiğini ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
''Ben Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım'dan şunu istiyorum. Osman Yıldırım olarak 'travego' diye bir otobüsümüz var. Hemen hemen her takımda var. Hepsini de ticaret odası başkanları almış durumda, hepsini onlar hediye ediyorlar ve başkanın da bunu Sivasspor'a hediye etmek zorunluluğu var bence. Ben de Bülent Uygun olarak 50 bin YTL'yle bu işe katkı yapacağım.''
Diğer illerde her türlü otopark gelirlerinin o ilin takımlarına verildiğini ifade eden Uygun, ''Bizim de kendi şehrimizde mahalle aralarındaki otoparklar da dahil olmak üzere Sivasspor'a gelir getirecek değerlerin sayın belediye başkanımız Sami Aydın tarafından Sivasspor'a verilmesi gerektiği düşüncesindeyim'' diye konuştu.
Vali Veysel Dalmaz'dan da il özel idareyle birlikte tesislerdeki bazı eksiklerin bitirilmesi konusunda destek beklediklerini ifade eden Uygun, ''Dolayısıyla bu önde gelen insanların maddi, manevi anlamdaki desteklerini çok bekliyoruz'' dedi.