Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

UYGUN DESTEK BEKLİYOR.
Alt 03.10.2007, 16:21   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart UYGUN DESTEK BEKLİYOR.

Teknik Direktör Bülent Uygun, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası TSO Başkanı Osman Yıldırım'a kulübe bir otobüs alınması konusunda çağrıda bulunarak, buna kendisinin de 50 bin YTL katkı sağlayacağını söyledi.

Uygun, yaptığı açıklamada, maddi yönden yaşadıkları sıkıntının çözümü için kentin önde gelenlerinin maddi ve manevi anlamda desteklerini beklediklerini söyledi.

Bu sorunu çözmek için kentin ileri gelenlerinin bir konsensüs oluşturarak Sivasspor'un daha iyi yerlere nasıl getirileceğinin planlamasının yapılması gerektiğini ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
''Ben Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım'dan şunu istiyorum. Osman Yıldırım olarak 'travego' diye bir otobüsümüz var. Hemen hemen her takımda var. Hepsini de ticaret odası başkanları almış durumda, hepsini onlar hediye ediyorlar ve başkanın da bunu Sivasspor'a hediye etmek zorunluluğu var bence. Ben de Bülent Uygun olarak 50 bin YTL'yle bu işe katkı yapacağım.''

Diğer illerde her türlü otopark gelirlerinin o ilin takımlarına verildiğini ifade eden Uygun, ''Bizim de kendi şehrimizde mahalle aralarındaki otoparklar da dahil olmak üzere Sivasspor'a gelir getirecek değerlerin sayın belediye başkanımız Sami Aydın tarafından Sivasspor'a verilmesi gerektiği düşüncesindeyim'' diye konuştu.
Vali Veysel Dalmaz'dan da il özel idareyle birlikte tesislerdeki bazı eksiklerin bitirilmesi konusunda destek beklediklerini ifade eden Uygun, ''Dolayısıyla bu önde gelen insanların maddi, manevi anlamdaki desteklerini çok bekliyoruz'' dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
UYGUN DESTEK BEKLİYOR.
Alt 03.10.2007, 16:25   #2
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart UYGUN DESTEK BEKLİYOR.

Küçük belediye takımlarının bile otobüsü varken Kockoca SivasSpor takımının bir otobüsü bile yok. Sivaslı olup zengin olan iş adamları utansın. Bu arada Bülent Uygunu bu örnek davranışından dolayı taktir etmek lazım. Teşekürler Bilent hoca
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: UYGUN DESTEK BEKLİYOR.
Alt 03.10.2007, 16:28   #3
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: UYGUN DESTEK BEKLİYOR.

OLUR EN KISA ZAMANDA BİR OTOBÜS ALINSIN HEMDE EN GICIRINDAN İMKANIM OLSA HEMEN ÇEKERDİM ...
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2007, 16:38   #4
musti34
Yiğido

musti34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 musti34 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

güzel bi fikir ayrıca bülent hocayı kutluyorum.sivas dışındaki sivassporlulara internet üzerinden yada örneğin istanbulda sivasspora ait mağaza açılsa buda büyük bir gelir sağlar.mesela ben forma almak istiyorum ama istanbulda bulamıyorum.yazın temmuz ayında sivasa geldiğimde yeni sezon formaları çıkcağı için forma olmadığını sölediler.istanbulda bulabileceğim yer varmı bilen cevap yazarsa sevinirim
musti34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2007, 16:42   #5
özgühertaş
YASAKLI ÜYE

210 Mesajına 387 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz sein

BÜLENT HOCA BÜYÜK İNSANSIN.SİVASIMIZA BÖYLE DUYARLI İNSANLAR LAZIM.
özgühertaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2007, 17:39   #6
yeni_erol_34
Yeni Yiğido

yeni_erol_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yeni_erol_34 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BÜLENT HOCAYI TAKDİR EDİYORUM HER TEKNİK ADAM YAPMAZ BÜLENT HOCANIN YAPTIĞINI
yeni_erol_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2007, 17:44   #7
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
özgühertaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÜLENT HOCA BÜYÜK İNSANSIN.SİVASIMIZA BÖYLE DUYARLI İNSANLAR LAZIM.
aynen katılıyorum...

****************************** *
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2007, 17:51   #8
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

EVVELA BÜLENT AĞBİ SANA BİR YİĞİDO OLARAK NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.
SİVASSPORUMUZUN OTONBÜSÜ YOKMUŞ.7 MİLYON SİVASLIYIZ.YOK İSTANBULDA 2 MİLYON SİVASLI VAR.ALMANYADAKİ TÜRKLERİN YARISI SİVASLI.V.S GİBİ BİR SÜRÜ ŞEYİMİZLE AVUNUR DURURUZ.BU İNSANLAR SİVASIMA NE YAPMIŞ.(İŞ ADAMLARI İÇİN SÖYLÜYORUM)TOKAT YOZGAT KAYSERİ SAMSUN BUNLAR ALDI BAŞINI GİTTİ.SİVASTA HİÇBİR FAALİYET YOK.BİLİYORMUSUNUZ SELÇUKLU ZAMANINDA SİVASA KAYSERİ,TOKAT,YOZGAT,AMASYA,SA MSUN,ÇORUM BAĞLI İDİ.SİVAS EYALETTİ.ŞİMDİ BUNLAR BİZİ SOLLADI.BİZ KALDIK YAYA.
ŞUNU DİYECEĞİM BOŞ LAFLARLA HİÇ BİŞEY YAPILMAZ.BİR TAKIMIMIZ VAR YÜREKLİ İNSANLAR SAYESİNDE NELER YAPTIĞI ORTADA.HEPSİNE TEŞEKKÜRLER.BİZİM ARTIK TÜM SİVASLILAR OLARAK BİŞEY YAPMAMIZ GEREKLİ.AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK.ŞUNUDA ÇOK İYİ BİLİYORUM SİVASLILAR ÇOK MİLLİYETÇİ.DIŞARDAKİ HEMŞERİSİNİ ÇOK TUTAR.BUNA ÇOK ŞAHİT OLDUM.ŞİMDİ LÜTFEN SİVASSPORUMUZA SAHİP ÇIKALIM.
HALİ VAKTİ YERİNDE SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İÇİN SİVASIMIZ İÇİN ARTIK BİŞEYLER YAPIN.LÜTFEN.

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2007, 17:56   #9
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

işte adam gibi adam bülent hocamıza denir.hocamız sadece takımla değil kulübümüzün her konusuyla ilgilenmekte.helal sana bülent hoca helaaaaalllll........
Alt 03.10.2007, 18:05   #10
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1038 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: UYGUN DESTEK BEKLİYOR.

olmazsa taraftardan para topluyup alırız o kadar sivasşı var helal sana bulent hoca