Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
<!-- / icon and title --><!-- message -->
Sivasspor’umuzun pazartesi akşamı kendi sahasında oynadığı ve 1-0 kazanarak liderlik koltuğuna oturduğu maçın hasılatının 64 bin 575 YTL olduğu öğrenildi.
Sivasspor yönetimi daha önce yaptığı açıklamada, Manisa ile oynayacakları maçın hasılatını Şehit ailelerine vereceklerini açıklamıştı. Yaklaşık 15 bin taraftarın izlediği Manisa maçından 64 bin 575 YTL hasılat elde edildiği belirtilirken, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün bu paradan kesinti yapıp yapmayacağıda merak ediliyor.
|
Ülke genelinde böylesi bir kampanya açılması bana ters geliyor.
Biz ülke olarak,sanayimiz,iş hacmimiz vede son olarak lanse edilen,kişi başına milli geliriz,avrupada ilk on içinde ticari büyüme ölçümüzde,milyar dolar paralarımız varken,ulus olarak hiçbir açıklığa meydan bırakmadan,bütçeden bu paranın bir kalemde çıkması gerek.Yazıma hemen muhalefet geleceği kuşkusuyla yazıyorum,ben milli davada daha öndeyim gerideyim muhabbeti yapmaksızın yapılan işin hakkıyla yapılması taraftarıyım.
Ne yazıkki bizim ödedeğimiz vergilerden kesilen paralar,işcimden memurumdan daha maaşını almadan el konulan paraları,madem bizim uluslararası saygınlığımızı artırdı,madem ekonomi olarak büyüyen en büyük ekonmi olduk,madem safi milli hasılamız 10 bin dolarları aşdı,işte o paraların böylesi hayırlı işlerde kullanılması daha mantıklı gelir bana.