![](http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/profil_fotolar/fran_sergio.jpg)
Sivasspor’un başarısıyla gurur duyduğunu da ifade eden Fransergio “Sivasspor şu anda son derece başarılı bir grafik çiziyor, onların başarısı beni de mutlu ediyor"dedi.
Sivasspor’un eski futbolcusu Kasımpaşalı Fransergio, Sivasspor’u unutamadığını söyledi. Sergio bir spor gazetesine yaptığı açıklamada, Sivasspor formasıyla güzel günler yaşadığını ve o günleri asla unutamayacağını ifade etti.
Türk vatandaşı olduktan sonra Ferhat ismini de alan Sergio, Sivasspor’dan ayrılmasına rağmen, Başkan Mecnun Otyakmaz’ın zaman zaman kendisini arayıp moral verdiğini de belirterek “Mecnun Başkan gerçekten çok iyi bir insan. Zaman zaman beni arar moral verir, destek olur. Kendisi her zaman takdir ettiğim bir başkandır” dedi.
Sivasspor’un başarısıyla gurur duyduğunu da ifade eden Fransergio “Sivasspor şu anda son derece başarılı bir grafik çiziyor, onların başarısı beni de mutlu ediyor, bütün futbolcu arkadaşları tebrik ediyorum” şeklinde konuştu