Haftalardır abircan abimiz dedi ama tutmadı
Bu hafta ben hissediyorum liderliği ki böyle bir konu açtım .
8 Aralık Cumartesi günü bildiğiniz gibi maçın adı Fenerbahçe- Galatasaray.. Maçın skoru da belli tartışmaya bile gerek yok
Haftalardır son dakika golleriyle paçayı yırtan Cimbom bu hafta Fenerden kaçamayacak....
Veeee gün 9 Aralık Pazar....
Sivassporumuz Denizliyi Sivasta evire çevire yenerek hakettiği koltuğa sonunda oturacak
8 Aralık Cumartesi günü bildiğiniz gibi maçın adı Fenerbahçe- Galatasaray.. Maçın skoru da belli tartışmaya bile gerek yok
Haftalardır son dakika golleriyle paçayı yırtan Cimbom bu hafta Fenerden kaçamayacak....
Sivassporumuz Denizliyi Sivasta evire çevire yenerek hakettiği koltuğa sonunda oturacak
Şimdiden liderliğimiz hayırlı uğurlu olsun
Allah bozmasın mutluluğumuzu
inşallah istediğimiz gibi olur herşey.fenerbahce galatasarayı kadıköyden eli boş gönderir.Sivassporumuzda pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde ve muhteşem taraftar desteğiyle denizlisporu 4 eylülden eli boş göndereceğine inanıyorum.veee böylece galatasaray dk.90 larda aldığı liderlik koltuğuna oturacağımıza inanıyorum...
Şimdiden liderliğimiz hayırlı uğurlu olsun
Allah bozmasın mutluluğumuzu
Gardas 100% katiliyorum
Ve 9 Aralık Pazar gününü sabirlsizlikla bekliyorum
DENİZLİ MAÇI ÇOK ZOR OLACAK AMA 2-1 ALACAĞIZ BENCE .FB-GS MAÇI BERABERE BİTER 2-2. LİDER OLURUZ İNŞALLAH.BU ARADA BURSADA KARTALA BİR GÜZELLİK YAPSADA 4. İLE PUAN FARKINIDA BİRAZ DAHA AÇSAK en azından sezon sonuna doğru uefa garanti olsa biraz daha rahat çıkarız maçlar..
hadi bakalım iyi dileklerimiz inş gerçekleşir. ama fb-gs berabere kalıp bir sonraki hafta gs bizden ilk yenilgisini alsa artık türkiyeye zorla da olsa 5. büyük oldugumuzu kanıtlamış oluruz.
yakında tek büyük sivasspor olacak inş.