Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivassporlu futbolcular, kendi aralarında topladıkları 5 bin YTL'yi Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği yetkililerine vererek, dernek üyelerine moral verdi.
Turkcel Süper Lig'in 15. haftasında yapacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor futbolcular, örnek bir davranışa imza attılar. Bugün gerçekleştirilen antrenmanı izlemeye gelen şehit aileleri, duygu yüklü anların yaşanmasına neden olurken, şehit anne ve babalarının ellerini öpen futbolcular, daha sonra kaptan Mehmet Yıldız aracılığıyla kendi aralarında topladıkları 5 bin YTL'lik desteği Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Mustafa Hızal'a teslim etti.
Burada kısa bir konuşma yapan Mehmet Yıldız, takım olarak şehit ailelerine desteklerinin bundan sonra da süreceğini söyleyerek, "Biz elimizden geldiğimiz kadar şehit ailelerine yardım etmeye çalışıyoruz. Takım arkadaşlarımız ile birlikte topladığımız bir miktar yardımı teslim ettik. İnşallah bundan sonra da şehit ailelerine yardımlarımız sürecek" dedi.
Dernek Başkanı Mustafa Hızal ise Sivasspor'un kendilerine şu ana kadar bir çok konuda destek olduklarını ve olmaya devam ettikleri için teşekkür etti. Hızal, "Sivassporlu futbolcuların bu örnek davranışı bizi gerçekten çok memnun etti. Bizlere her zaman destek olduklarını ve her zaman bizim yanımızda olduklarını hissettirdiler. Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz başta olmak üzere teknik direktör Bülent Uygun ve Sivassporlu futbolculara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Futbolculara çiçek vererek teşekkür eden Şehit Fuat Topal'ın annesi Veciha Topal ise şunları söyledi, "Onların hepsi bizim birer evladımız. Futbolcu evlatlarıma bizi yalnız bırakmadıkları ve destek sağladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum"
Öte yandan, Sivasspor'un antrenmanını izlemeye gelen Cumhuriyet Üniversitesi Spor Yüksek Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencileri de futbolculara çiçek ve baklava getirdi. Bir süre öğrencilerle konuşan futbolcular, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirip, imza aldılar.