"sonsuz Teşekkürler"
Malatya Maçi Için Günler öncesinden Heyecan Sarmisti Hepimizi.sivasimiz Ilk Kez Süper Lig Maçina Cikacakti Ve Bu Büyük Güne şahit Olabilmek Hepimizin Hayaliydi.cuma Aksami Istanbul Yollarina Düstüm,son Anda 1967'nin Gelemiyecegini duyup üzüldüm.Onlarsiz Trübün Düsünülemezdi Benim Için.
Istanbula Indigimde Hem Günay Kardesim Hem Cevik Abi Tel.ile Ulastilar Istanbula Ilk Gelişimdi.tarifle Taksime Gidip Cevik Abiyla Bulustuk.daha Sonra Yalcin Baskan Ve Isa ABi Geldiler.Günay Kardes Ayhan ABİ,Emin ABİ,emre,ve ayhan abinin yanındaki arkadaslar Derken Cevik Abinin Is Yerini Işgal Ettik.
O Adi Olaylar Hariç Hersey Harikaydi.,Buradan Cevik Abime özellikle Ve Günay Kardesime Cok Tessekür Ediyorum.Cevik abinin yanındaki kardesede caylar için tesekürler ediyorum.SİVASSPOR.com Dostluklar Kurmaya Devam Ediyor.
Istanbul Seyahatinde Paranin Satin Alamayacagi Ve Insanlara Mahsus Olan Dostluklar Kurdum.i.hakki Abiyi Orhan Kardeşimi Sahsen Tanimakta Bu Stadda Nasip Oldu.hepinizde Adam Gibi Adamsiniz.zaten Ne Demişler Adam Adami, It Iti Bulurmuş Ben Adamlari Buldum şükürler Olsun! Itleri Bulanlar Düşünsün!!
Konu BROTHERS58 tarafından (07.08.2005 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir..
|