Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

"sonsuz Teşekkürler"
Alt 07.08.2005, 16:29   #1
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch "sonsuz Teşekkürler"

Malatya Maçi Için Günler öncesinden Heyecan Sarmisti Hepimizi.sivasimiz Ilk Kez Süper Lig Maçina Cikacakti Ve Bu Büyük Güne şahit Olabilmek Hepimizin Hayaliydi.cuma Aksami Istanbul Yollarina Düstüm,son Anda 1967'nin Gelemiyecegini duyup üzüldüm.Onlarsiz Trübün Düsünülemezdi Benim Için.
Istanbula Indigimde Hem Günay Kardesim Hem Cevik Abi Tel.ile Ulastilar Istanbula Ilk Gelişimdi.tarifle Taksime Gidip Cevik Abiyla Bulustuk.daha Sonra Yalcin Baskan Ve Isa ABi Geldiler.Günay Kardes Ayhan ABİ,Emin ABİ,emre,ve ayhan abinin yanındaki arkadaslar Derken Cevik Abinin Is Yerini Işgal Ettik.
O Adi Olaylar Hariç Hersey Harikaydi.,Buradan Cevik Abime özellikle Ve Günay Kardesime Cok Tessekür Ediyorum.Cevik abinin yanındaki kardesede caylar için tesekürler ediyorum.SİVASSPOR.com Dostluklar Kurmaya Devam Ediyor.
Istanbul Seyahatinde Paranin Satin Alamayacagi Ve Insanlara Mahsus Olan Dostluklar Kurdum.i.hakki Abiyi Orhan Kardeşimi Sahsen Tanimakta Bu Stadda Nasip Oldu.hepinizde Adam Gibi Adamsiniz.zaten Ne Demişler Adam Adami, It Iti Bulurmuş Ben Adamlari Buldum şükürler Olsun! Itleri Bulanlar Düşünsün!!

Konu BROTHERS58 tarafından (07.08.2005 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir..
BROTHERS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2005, 17:23   #2
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gardas Böyle Gönülden Bir Olmus Yigidolarla Mac Seyretmeyi,tanismayi Ne Kadar Isterdim.malesef Bu Sene Izine Gidemedim.
Ama Sizlerin Böyle Beraberligini Duydukca Ben De Burda Heyecanlaniyorum.
Ins.seneye!
Alt 07.08.2005, 17:32   #3
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1286 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

SİTEDEN ALLAH RAZI OLSUN HERKESLE TANIŞMA FIRSATI BULDUK..ÇOK GÜZEL VE DEĞERLİ İNSANLAR VAR BURDA..BİZ ÇOK İSTERDİK MAÇTA OLMAYI AMA NASİP DEĞİLMİŞ..İNŞALLAH DİĞER MAÇLARA..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2005, 14:37   #4
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Gardaş bende maçta olmayı çok isterdim ama özel işlerim sebebiyle bulunamadım...Seninle daha önce Antalyadaki maçta tanışmıştık...Sende adam gibi adamsın...Senide seviyoruz Bülent kardeşim...Herzaman maçlara bekleriz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2005, 14:50   #5
devrim_can_58
Yeni Yiğido

devrim_can_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 devrim_can_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gardaş O Kadar Kalabaliktinizda Neden Yeniçerilerle Baş Edemediniz(üç- Beş Serseri Diyolar)acirsaniz Acinacak Duruma Düşersinizz.
Alt 08.08.2005, 15:14   #6
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt

Alıntı:
BROTHERS58 Nickli Üyeden Alıntı
Malatya Maçi Için Günler öncesinden Heyecan Sarmisti Hepimizi.sivasimiz Ilk Kez Süper Lig Maçina Cikacakti Ve Bu Büyük Güne şahit Olabilmek Hepimizin Hayaliydi.cuma Aksami Istanbul Yollarina Düstüm,son Anda 1967'nin Gelemiyecegini duyup üzüldüm.Onlarsiz Trübün Düsünülemezdi Benim Için.
Istanbula Indigimde Hem Günay Kardesim Hem Cevik Abi Tel.ile Ulastilar Istanbula Ilk Gelişimdi.tarifle Taksime Gidip Cevik Abiyla Bulustuk.daha Sonra Yalcin Baskan Ve Isa ABi Geldiler.Günay Kardes Ayhan ABİ,Emin ABİ,emre,ve ayhan abinin yanındaki arkadaslar Derken Cevik Abinin Is Yerini Işgal Ettik.
O Adi Olaylar Hariç Hersey Harikaydi.,Buradan Cevik Abime özellikle Ve Günay Kardesime Cok Tessekür Ediyorum.Cevik abinin yanındaki kardesede caylar için tesekürler ediyorum.SİVASSPOR.com Dostluklar Kurmaya Devam Ediyor.
Istanbul Seyahatinde Paranin Satin Alamayacagi Ve Insanlara Mahsus Olan Dostluklar Kurdum.i.hakki Abiyi Orhan Kardeşimi Sahsen Tanimakta Bu Stadda Nasip Oldu.hepinizde Adam Gibi Adamsiniz.zaten Ne Demişler Adam Adami, It Iti Bulurmuş Ben Adamlari Buldum şükürler Olsun! Itleri Bulanlar Düşünsün!!
GARDAŞ HATIRLARSAN OLİMPİYAT STATININ OTOPARKINDA SENİNLE TANIŞTIK.. YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜYORUZ....

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2005, 18:25   #7
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

Frage

Alıntı:
devrim_can_58 Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş O Kadar Kalabaliktinizda Neden Yeniçerilerle Baş Edemediniz(üç- Beş Serseri Diyolar)acirsaniz Acinacak Duruma Düşersinizz.
DEVRİM KARDES BİZ ORAYA MAC İÇİN GİDERKEN ONLARIN BU SALDIRIYI PLANLADIGINDAN BİLGİMİZ YOKTU!AYRICA HERKES BİR YERDEYDİ,ANİDEN GELİSEN BİR OLAYDI VE SUNUDA BİLİN HERKES HERYERDE BİRİYLE KAVGAYA TUTUSTU AMA BU KONUDA KONUSULMASI GEREKEN EN ÖNEMLİ KONU KAVGADA KİMİN DAYAK ATTIGI DEGİL BU İNSANCIKLARIN SİVASSPOR İÇİN ONCA YOLU TEPEN ONCA VAKTİNİ AYIRAN BU İNSANLARA BU KALLESLİĞİ LAYIK GÖRMELERİ!
Alt 08.08.2005, 18:28   #8
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

Daumen hoch

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş bende maçta olmayı çok isterdim ama özel işlerim sebebiyle bulunamadım...Seninle daha önce Antalyadaki maçta tanışmıştık...Sende adam gibi adamsın...Senide seviyoruz Bülent kardeşim...Herzaman maçlara bekleriz...
SERHAN KARDESİM SENİN SİVASSPOR SEVGİNİ VE FEDAKARLIKLARINI ANLATSAK BURALARDA YER KALMAZ.BENİM İÇİN YAZDIKLARINA TESEKKÜRLER.DİLERİM BUNDAN SONRA DAHA COK GÖRÜSECEGİZ.SAYGILAR MEMLEKETTEKİ ARKADASLARA SELAM!
Alt 08.08.2005, 18:30   #9
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

Blinzeln

Alıntı:
Kaptan-58 Nickli Üyeden Alıntı
GARDAŞ HATIRLARSAN OLİMPİYAT STATININ OTOPARKINDA SENİNLE TANIŞTIK.. YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜYORUZ....
KAPTAN SENİ MEREK EDİYORDUM TANISTIGIMA MEMNUN OLDUM,DİLERİM DAHA NİCE MAÇLARDA BULUSURUZ!
Alt 08.08.2005, 19:25   #10
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
BROTHERS58 Nickli Üyeden Alıntı
SERHAN KARDESİM SENİN SİVASSPOR SEVGİNİ VE FEDAKARLIKLARINI ANLATSAK BURALARDA YER KALMAZ.BENİM İÇİN YAZDIKLARINA TESEKKÜRLER.DİLERİM BUNDAN SONRA DAHA COK GÖRÜSECEGİZ.SAYGILAR MEMLEKETTEKİ ARKADASLARA SELAM!

Eyvallah gardaşım....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla