İHANET VE ÖZÜR !!!
bugün şehir dışından gelen bir arkadaşımla 3 büyükler diye tabir edilen takımlardan birsinin maçını izledim ve ihanete gözlerimle şahit oldum.Sivaslıyım diye gezen birçok kişinin bu takımlardan birisinin maçında atılan gollere delilr gibi sevindiğini gördüm. hani o şampiyonluk yolunda rakibimiz olan takılardan birsi.
hele bir tanesi vardıki ne ahlakım nede bu sitenin kuralları elveriyor duygularımı anlatmaya.... sırtında sivas forması yüreğinde başka renkler.....Allah seni bildiği gibi yapsın.
gelmeyin arkadaş maçları Sivaslıyım veya en azından Sivassporluyum demeyim. sevinmeyin bizimle birlikte attığımız gollere.. sahte duygularla ihanet etmeyin Sivasımıza. helal olsun şehrinin takımını tutan, destekleyen her taraftara...Sivaslı, Trabzonlu, Kayserili, Rizeli, Zonguldaklı, Muşlu ,Vanlı...nereli olursa olsun helal olsun... ben bu takım amatör kümeye düşsede Sivassporluyum arkdaş...başak renk yok benim gönlümde ölene kadar...
ve özür diliyorum trabzonlu arkdaşlardan... onlar 7 milyon Sivaslıdan 1 milyonu Sivassporu tuttuğunu söylerken kınadım onları. karşı çıktım... taki onların sitelerine üye olup orada tepkimi koydum... özür diliyorum ve ayıp benim yurdum insanına diyorum...
hangi şehirden olursanız olun ama buraya gururla doğum yerinizi ve tuttuğunuz takımı yazın.. yetrki dürüst olun... safınız belli olsun...
NE MUTLUKİ SİVASTA DOĞDUM VE SİVASSPORLUYUM,
NE MUTLU KENDİ DOĞDUĞU İLİN TAKIMINI TUTAN HAYSİYETLİ İNSANLARA...
|