Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

EYY AHALİ DİKKAT BURAYA TEK SMS YETMEZZZ
Alt 29.01.2008, 01:50   #1
ali5800
Yiğido

ali5800 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ali5800 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart EYY AHALİ DİKKAT BURAYA TEK SMS YETMEZZZ

MİLLET BU İŞ BENCE TEK SMS LE OLMAAZZ BEN OLİMPİYATTAKİ MAÇA GİTTİM VE ORADA 10 YTL YE UYDURUKTAN FORMALAR ŞAPKALAR BERELER KAŞGOLLER FALAN SATILIYORDU VE ATKILAR 5-10 ARASI FORMALAR 10 YTL AMA BEN BU SEKTÖRDE ÇALIŞTIM FAZLA ÇALIŞMADIM AMA AMCAMIN YANINDA OLDUĞUMDAN HESAPLARDAN ANLIYOM FASONDU BAŞKA ŞEYDİ BİLİYOM AZICIK ŞEYLER UÇUYO TOPLAYA TOPLAYA BENCE SİVASSPOR YÖNETİMİ İSTANBULDA SİVAS STORE DİYE BİR YER AÇMALI BEN İSTERİM Kİ TÜM ÜSTÜMÜ BAŞIMI SİVAS STOREDAN ALMAK İSTERİM MESELA ŞU ÖNCELERİ KAN BAĞIŞIYLA İLGİLİ BİLEKLİKLER VARDI ONALR SU GİBİ GİTTİ ŞİMDİ BEN ABİMDE GÖRDÜM BİLEKLİK VARDI BİR TAIMA AİT BENCE İSTANBUL VE SİVATA BU ADLA YERLER AÇILMALI MİLLET AKIN EDER BENCE VE ÇAKMALAR TUTULMAZ SİVASSPORA DESTEK AMAÇLI OLACAĞINDAN BEN BİR DAHA Kİ MAÇTA Kİ DÜŞÜNCEM SU ALIP ORDA SATMAK VE BUNLARDAN ELDE ETTİĞİMİ SİVASSPOR AGÖNDERMEK BÖYLE HERKESİN KAFASNDA PROJELER VARDIR EMNİM BANA SESTEK OLUN SESİMİZİ DUYURALIM HAYDİ YİĞİDOLAR HER SİVASLI 1 YTL BAĞIŞ YAPSA 4 İLE 5 MİLYON YTL( YANİ 4-5 TRİLYON) GELİR GETİRİ HAYDİ YİĞİDO ABİLERİM KARDEŞLERİM BACLARIM ABLALARIM
ben böyle şy olsun okulda bilelik satarım okulda 2 senedir 9 um ve bütün herkez adımı pek bilmez tek bildikleri şudur;
1-sivaslı derler sivaslı olduğum aşırıdercede belli ederim
2-pusatlı derler(sivas/hafik/pusat lı olduğum için)
bence bir çok reklam almamız gerkmekte siteler bunlar için özel yerler açılmalı destek olmak isteyenler reklamlara tıklıyacak tıklama başına 100-200 biinlira yani 10-20 kuruş site para kazanacak ve bunlarıda sivasspor a iletmek gerekmektedir
--->: EYY AHALİ DİKKAT BURAYA TEK SMS YETMEZZZ
Alt 29.01.2008, 17:24   #2
ali5800
Yiğido

ali5800 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ali5800 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: EYY AHALİ DİKKAT BURAYA TEK SMS YETMEZZZ

ewt mesaj yazın sesimizi duyuralım
Alt 29.01.2008, 17:27   #3
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

çok güsel düşünmüşsün seni sonuna kadar desteklerim gardaş.
Alt 29.01.2008, 17:28   #4
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

kesınlikle store açılmamamlıdır sivasa sms bile atmayan sadece nüfüs cuzdanında sivas yazan onun dısında sivasla alakası olmayan ınsanlar ınan formada almaz
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Divriği58-'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: EYY AHALİ DİKKAT BURAYA TEK SMS YETMEZZZ
Alt 29.01.2008, 17:32   #5
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: EYY AHALİ DİKKAT BURAYA TEK SMS YETMEZZZ

Alıntı:
ali5800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MİLLET BU İŞ BENCE TEK SMS LE OLMAAZZ BEN OLİMPİYATTAKİ MAÇA GİTTİM VE ORADA 10 YTL YE UYDURUKTAN FORMALAR ŞAPKALAR BERELER KAŞGOLLER FALAN SATILIYORDU VE ATKILAR 5-10 ARASI FORMALAR 10 YTL AMA BEN BU SEKTÖRDE ÇALIŞTIM FAZLA ÇALIŞMADIM AMA AMCAMIN YANINDA OLDUĞUMDAN HESAPLARDAN ANLIYOM FASONDU BAŞKA ŞEYDİ BİLİYOM AZICIK ŞEYLER UÇUYO TOPLAYA TOPLAYA BENCE SİVASSPOR YÖNETİMİ İSTANBULDA SİVAS STORE DİYE BİR YER AÇMALI BEN İSTERİM Kİ TÜM ÜSTÜMÜ BAŞIMI SİVAS STOREDAN ALMAK İSTERİM MESELA ŞU ÖNCELERİ KAN BAĞIŞIYLA İLGİLİ BİLEKLİKLER VARDI ONALR SU GİBİ GİTTİ ŞİMDİ BEN ABİMDE GÖRDÜM BİLEKLİK VARDI BİR TAIMA AİT BENCE İSTANBUL VE SİVATA BU ADLA YERLER AÇILMALI MİLLET AKIN EDER BENCE VE ÇAKMALAR TUTULMAZ SİVASSPORA DESTEK AMAÇLI OLACAĞINDAN BEN BİR DAHA Kİ MAÇTA Kİ DÜŞÜNCEM SU ALIP ORDA SATMAK VE BUNLARDAN ELDE ETTİĞİMİ SİVASSPOR AGÖNDERMEK BÖYLE HERKESİN KAFASNDA PROJELER VARDIR EMNİM BANA SESTEK OLUN SESİMİZİ DUYURALIM HAYDİ YİĞİDOLAR HER SİVASLI 1 YTL BAĞIŞ YAPSA 4 İLE 5 MİLYON YTL( YANİ 4-5 TRİLYON) GELİR GETİRİ HAYDİ YİĞİDO ABİLERİM KARDEŞLERİM BACLARIM ABLALARIM
ben böyle şy olsun okulda bilelik satarım okulda 2 senedir 9 um ve bütün herkez adımı pek bilmez tek bildikleri şudur;
1-sivaslı derler sivaslı olduğum aşırıdercede belli ederim
2-pusatlı derler(sivas/hafik/pusat lı olduğum için)
bence bir çok reklam almamız gerkmekte siteler bunlar için özel yerler açılmalı destek olmak isteyenler reklamlara tıklıyacak tıklama başına 100-200 biinlira yani 10-20 kuruş site para kazanacak ve bunlarıda sivasspor a iletmek gerekmektedir
arkadaşlar stadın etrafında satılan formalar 10 ytl ise kesin lisanslı değildir çunku sivasta lisanslı forma 35 ytl onlardan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim
Alt 29.01.2008, 18:27   #6
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kardeş haklısın ama gel sivastaki storeyi gör ondan sonra ist açılsın öncelikle sivasa ikitane mağaza şeklinde store açılmalı daha sonra ankara izmir istanbul gibi yerlere açılmalıdır.

YENİÇERİ İSTANBUL

GüN GeLiR İnSaN GüLeRkEn AğLaRMıŞ., GöZYaŞLaRı SeL oLuP KaLbiNe AkaRMıŞ...
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mesut_tncsvs'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2008, 18:33   #7
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

ist.daki sivasstore kirası karı nasıl karşılanır?daha ist.daki sivaslı geçinenler 15.bin gibi komik bi rakamla stada gitiler.biz burda fb maçında 19bin dik.

allahım ne günlere kaldık 5-10 milyonlara dua eder olduk yarabbim..
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ceza_tolga_rep'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2008, 18:34   #8
şarkışlalı_yigi
Acemi Yiğido

şarkışlalı_yigi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 şarkışlalı_yigi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yaw siz storeyi açın taraftarada iyice duyurun almazlarsa ondan sonra yerden yere vurun bence iyi reklam yapılırsa çok satılır birde şu iki takımlı arkadaşlar ne olur artık şu ikinci takımınızı bırakın biliyorum zor ama bak ben bıraktım
şarkışlalı_yigi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışlalı_yigi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: -->: EYY AHALİ DİKKAT BURAYA TEK SMS YETMEZZ
Alt 29.01.2008, 18:37   #9
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: -->: EYY AHALİ DİKKAT BURAYA TEK SMS YETMEZZ

Alıntı:
mesut_tncsvs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş haklısın ama gel sivastaki storeyi gör ondan sonra ist açılsın öncelikle sivasa ikitane mağaza şeklinde store açılmalı daha sonra ankara izmir istanbul gibi yerlere açılmalıdır.

Yönetimin zaafı arkadaşlar yönetim derken şunu unutmayın asla sade bu formumda değil genel yazılanlar arasında şu anlama gelmektedir(Yönetimde bu konuya mensup her kimse o şahıs anlamında)ve Sn.Başkan hangi birine bakacak işi gücü başından aşkın ve dediğim gb yönetimdeki insanların zaafı başka hiç bir şey değil görev dağılımın azizliğ başka hiç bir şey değil ;Hiç bir şey yapamıyorsan isim hakkı ver SİVASSPOR STORE OLarak ist izmir e Bursa ya ist ye Sivas lıların sayı olarak fazla hitap etttiği bölgelere sonra aylık yıllık belli oranda isim parası alll onudamı yapıyorsun çokmu zor oysa çok basit veya ürün başı sat sattığı her ürünün belli bir yüzdesi sivasspor un kasasına girsin ama yapacak adam nerde daha düzgün övündüğümüz 7 milyonun bir derneği bile yok yazık bizlere valla yazıkların oda en büyüğü
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2008, 18:48   #10
karadoruk_58
Acemi Yiğido

karadoruk_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 karadoruk_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ya bencede haklısn kardeş bende üstüme düşeni yaprım bana bi görev verirsen seve seve yaaprım
karadoruk_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karadoruk_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...