Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Futbol Federasyon

Futbol Federasyon Burada Futbol Federasyon hakkındaki Görüşlerinizi bildirebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

YENİ FEDERASYONDAN NELER BEKLİYORSUNUZ??
Alt 14.02.2008, 09:51   #1
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1107 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart YENİ FEDERASYONDAN NELER BEKLİYORSUNUZ??

Öncelikle oluşturulacak yeni federosyan ve yönetim kurulunun ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu federasyonla birlikte artık daha adil bir yönetim, daha cesur hakemler ve futbolumuzu kalkındıracak yeni hamleler, kaynaklar yaratılır inşallah...

Avrupanın en kalitesiz ligleri arsına sürüklenen (biz ne kadar bunu kabul etmesekte!!), milli takımı günden güne güç kaybeden, stadları afrika standartlarında kalan, seyirci potansiyeli gitgide azalan ve çekişmeden uzak bir lig olduğu için bıkkınlık yaratan bu ligin daha zevkli hale getirilmesi dileğiyle.

Beklentilerimizi paylaşalım, kim bilir belki sesimizi bir duyan olur !!

Konu SenSetik tarafından (14.02.2008 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
--->: YENİ FEDERASYONDAN NELER BEKLİYORSUNUZ??
Alt 14.02.2008, 10:16   #2
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt
Standart --->: YENİ FEDERASYONDAN NELER BEKLİYORSUNUZ??

Hayirli ugurlu olsun Bsarilar dileriz yeni federasyon yönetimine.Saygilarimla...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YENİ FEDERASYONDAN NELER BEKLİYORSUNUZ??
Alt 14.02.2008, 10:18   #3
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1565 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: YENİ FEDERASYONDAN NELER BEKLİYORSUNUZ??

tarafsız olmasını bekliyorum.................

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008, 10:22   #4
FALÇATA 58
Tecrübeli Yiğido

FALÇATA 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

146 Mesajına 209 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 FALÇATA 58 COK SEVILEN BIR KISIFALÇATA 58 COK SEVILEN BIR KISIFALÇATA 58 COK SEVILEN BIR KISI

gelen gideni aratırmış .................
Alt 14.02.2008, 10:24   #5
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1274 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Hayırlı olur inşallah...senin dediklerini bekliyorum...adelet..bekliyoru m.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008, 10:35   #6
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

En büyük sorun adaletin uygulanamaması, hakem kararlarıyla veya federasyon kararlarıyla(bknz. 1. hafta Trabzon Maçı) adalet olgusu gerçek yerini bulamıyor...

Takımlara federasyon gerekli, yeter kaynağı takımlara aktarmıyor aktarmadığı gibi elindeki para ile bir çalışmada yapmamaktadır... İngiltere liginde lige yeni çıkan bir takım bile bizim şampiyonumuzdan daha fazla para alıyor... Federasyon takımların önünü açacak kararlar almaktan uzak devamlı hükümetle savaş halinde tamamen çıkar ilişkilerinin egemen olduğu bir yer oldu...

Statlar (biri dışında) hepsi geri kalmış açıkcası ilkel diyebileceğimiz şekilde bununda sebebi az önce dediğim federasyonun kaynak oluşturmaması sponsorlardan gelen paralar asla kulüplere yeterli düzeyde ulaşmadığı için statların durumu ortada...

Bence en önemlisi ligin Avrupa'da seyredilebilirliği eğer federasyon yetkililerinin biraz kafası çalışsa Eurosport'a para verir ligi mi Avrupa'da yayınlatırım... Şimdi ben para veririm ama bu sayede kaliteli yabancılar Avrupa'da yayınlanmıyor bahanesi yüzünden ligime gelmemezlik yapmaz(Anelka'nın gidişi) ve onlar geldikçe ligin seyredilebilirliği daha da artar, para vererek başladığım bu işten artık para kazanırım...

Bunlar benim düşüncem ama yetkili değiliz...
Alt 14.02.2008, 10:39   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1117 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Ausrufezeichen -->: YENİ FEDERASYONDAN NELER BEKLİYORSUNUZ??

Yeni secilen federesyon başkanını ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder yeni vazifeleri hayırlı uğurlu olsun derim beklentilerimiz çok fazla bir şey değil sadece vazifelerini yani kanun tüzük herneyse onların dışına cıkmadan türkiyede büyük küçük ayrımı yapmadan bütün takımlara aynı mesafade yaklaşmaları adil olmalarını isterim amatör kulüplere her zamankinden daha fazla yardım etmeli hatta bütcesinin hatırı sayılır bir kısmını amatör kulüplere ayırmasını isterim nedeni malum türkiyenin alt yapısı bütün sporcularımız amatör kulüplerden yetişiyor ama onların ne top oynayacak bir sahası ne bir futbol topu ne bir sırtına giyecek forması ne bir soyunma odaları sadece bu saydıklarım futbol dalında diğer branşlarda aynı her branşa el atıp amatörlerimize maddi ve manevi yardımlarda bulunmalarını isterim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008, 10:46   #8
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1219 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

hakedene hakkı verilsin yeter...
Alt 14.02.2008, 10:49   #9
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1107 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: YENİ FEDERASYONDAN NELER BEKLİYORSUNUZ?

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bence en önemlisi ligin Avrupa'da seyredilebilirliği eğer federasyon yetkililerinin biraz kafası çalışsa Eurosport'a para verir ligi mi Avrupa'da yayınlatırım... Şimdi ben para veririm ama bu sayede kaliteli yabancılar Avrupa'da yayınlanmıyor bahanesi yüzünden ligime gelmemezlik yapmaz(Anelka'nın gidişi) ve onlar geldikçe ligin seyredilebilirliği daha da artar, para vererek başladığım bu işten artık para kazanırım...

Bunlar benim düşüncem ama yetkili değiliz...
özellikle bu düşüncen ilgi çekici Furkan..bencede akıllıca bir uygulama olurdu.....
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008, 11:03   #10
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1274 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Unutmayınki her gelen yeni yönetim kendisine göre değişik fikirlerle gelir...bunların doğan grubuna yakınlığı var dsmartla birikte ligtvde yayını alırsa zaten zor izlediğimiz macları belkide hiç izyemeyiz...ne kadarda rekabet iyi olur desekte kendi para kazanma hırslarını bizlere yansıtırlar...
yapabilecek bir husuta federasyon izin vermeli her mac canlı yayınlanmalı...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla