Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ANADOLU İHMALE GELMEZ!
Alt 26.02.2008, 23:55   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ANADOLU İHMALE GELMEZ!

Futbol da suskun kalan Anadolu’dan hareket başladı.

Kimilerine göre yanlış kimilerine göre en doğur hareketi Futbol’un yeni patronu Hasan Doğan yaptı.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’te Cumhuriyetin ilan edilme kararını Sivas’ta almıştı. Doğan’ın bu davranışı bana benzer bir durumu hatırlattı. Anadolu ihmale gelmez. Önem ve hak ettiği değer verilirse karşılığı Anadolu insanından mutlaka alınır diye düşünüyorum.

2007-2008 futbol sezonunda adını ilklerin takımı olarak lanse eden Sivasspor bir ilkede bu hafta imza attı.Sahasında sezonun ilk beraberliğini yoğun kar yağışı altında oynanan maçta Rizespor’a karşı aldı. Kan kaybı sürüyor.

Sanki bana Sivasspor’da işler tersine döndü gibi geliyor.İç sahada kaybederken , deplasmanda kazanmaya başladık.bu durum hayra alamet olur inşallah diyorum.

Mehmet Yıldız bir çok maçta olduğu gibi Rizespor karşılaşmasında forvette yine yalnız kaldı.İstediği pasları alamıyor.yardımlaşacağı onun dilinden anlayan biri yanında yok.Attığı gollerde dolayısıyla şahsi gayretleri ve fizik gücü ile oluyor. Mehmet Yıldız gibi bir futbolcuyu besleyemiyoruz.Aç kalıyor.yanlış anlaşılmasın.Elbette ki futbol anlamında diyorum.

Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, Rizespor’daki iki puan kaybını inanıyorum telafi edecektir. Fenerbahçe galibiyetinin Bursaspor’lu futbolcular üzerinde olumlu etkinin yanında motive bozan yanını da düşünmek lazım.Bu tür maçlardan sonra Anadolu takımları bir boşluk yaşayabilir.Bursaspor’un şiddetle puana ihtiyacı olduğu bir karşılaşmada seyir zevkinin en üst seviyede olmasını diliyorum.Sahada ayakta kalan ve karşılaşmanın 90 dakika olduğunu aklından çıkarmayan taraf bu maçı kazanır.

Mustafa Ateş / SPOR58

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ANADOLU İHMALE GELMEZ!
Alt 27.02.2008, 00:02   #2
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1147 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: ANADOLU İHMALE GELMEZ!

anadolu takımlarımıza ne zaman sahip çıkılacak Mustafa abi merak ediyorum...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2008, 00:10   #3
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

SİVASSPORUN ACİLEN İLERDE MEHMET YILDIZA UYUM SAĞLIYACAK BİR FUTBOLCU ŞART.FUTBOL KALİTEMİZ SON 4 MAÇTIR İYİ DEGİL.KONTRA ATAKLARLA DAHA NE KADAR GOL ATABİLİRİZ.LİGİN EN FAZLA OFSAYTA DÜŞEN TAKIMIYIZ.NEDEN KONTRA ATAK FUTBOL OYNADIGIMIZDAN.BALİLİ VARKEN BU OLAY ÇOK GÜZEL İŞLİYORDU.ÇÜNKÜ LİGDE EN HIZLI DEPAR ATAN FUTBOLCULARDAN BİRİ.KISACASI YA OYUN KALİTEMİZİ YÜKSELTECEGİZ.YADA ELİMİZDEN GELEN BU DİYİP LİGİ 4. BİTİRCEGİZ.DAHA TRANSFER ETDİGİMİZ SAİDİ DIŞINDA HİÇ BİRİNDEN FAYDALANAMADIK.BİRİNİN LİSANS PROBLEMİ VAR,BİRİNİN GÖZLERİNDEN RAHATSIZLIGI VAR.BİRİ TAKIMA DAHA UYUM SAGLAMADI.SON SÖZÜ SÖYLEMEK GEREKİRSE UCUZ ETİN YAHNİSİ YENMEZ...
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2008, 00:15   #4
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: ANADOLU İHMALE GELMEZ!

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Futbol da suskun kalan Anadolu’dan hareket başladı.

Kimilerine göre yanlış kimilerine göre en doğur hareketi Futbol’un yeni patronu Hasan Doğan yaptı.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’te Cumhuriyetin ilan edilme kararını Sivas’ta almıştı. Doğan’ın bu davranışı bana benzer bir durumu hatırlattı. Anadolu ihmale gelmez. Önem ve hak ettiği değer verilirse karşılığı Anadolu insanından mutlaka alınır diye düşünüyorum.

2007-2008 futbol sezonunda adını ilklerin takımı olarak lanse eden Sivasspor bir ilkede bu hafta imza attı.Sahasında sezonun ilk beraberliğini yoğun kar yağışı altında oynanan maçta Rizespor’a karşı aldı. Kan kaybı sürüyor.

Sanki bana Sivasspor’da işler tersine döndü gibi geliyor.İç sahada kaybederken , deplasmanda kazanmaya başladık.bu durum hayra alamet olur inşallah diyorum.

Mehmet Yıldız bir çok maçta olduğu gibi Rizespor karşılaşmasında forvette yine yalnız kaldı.İstediği pasları alamıyor.yardımlaşacağı onun dilinden anlayan biri yanında yok.Attığı gollerde dolayısıyla şahsi gayretleri ve fizik gücü ile oluyor. Mehmet Yıldız gibi bir futbolcuyu besleyemiyoruz.Aç kalıyor.yanlış anlaşılmasın.Elbette ki futbol anlamında diyorum.

Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, Rizespor’daki iki puan kaybını inanıyorum telafi edecektir. Fenerbahçe galibiyetinin Bursaspor’lu futbolcular üzerinde olumlu etkinin yanında motive bozan yanını da düşünmek lazım.Bu tür maçlardan sonra Anadolu takımları bir boşluk yaşayabilir.Bursaspor’un şiddetle puana ihtiyacı olduğu bir karşılaşmada seyir zevkinin en üst seviyede olmasını diliyorum.Sahada ayakta kalan ve karşılaşmanın 90 dakika olduğunu aklından çıkarmayan taraf bu maçı kazanır.
Mustafa Ateş / SPOR58

GEÇEN SEZONA BAKIN BURSASPOR -1- SİVASSPOR - 3 - BİR HAFTA SONRA KADIKÖYDE FENERBAHÇE -0 - BURSASPOR - 1 - TARİH TEKERÜRDEN İBARETTİR BEN SİVASSPORUN KESİN ALACAĞINA İNANIYORUM
Alt 27.02.2008, 01:15   #5
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: ANADOLU İHMALE GELMEZ!

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GEÇEN SEZONA BAKIN BURSASPOR -1- SİVASSPOR - 3 - BİR HAFTA SONRA KADIKÖYDE FENERBAHÇE -0 - BURSASPOR - 1 - TARİH TEKERÜRDEN İBARETTİR BEN SİVASSPORUN KESİN LACAĞINA İNANIYORUM
insallah dedigin gibi olur kardes
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2008, 05:05   #6
Ertugrul
Gast

Futbolda çok renkliliği yaşatmak ve İstanbul oligarjisini kırmak için
Anadolu takımlarına devletin pozitif ayrımcılık yapmasını bekliyoruz.
Hasan Doğan'ın TFF Başkanı olarak ilk maçını Sivas'ta Anadolunun yükselen
Yıldızı Sivasspor'u izlemesi önemli,umarım sayın Doğan bu ilk adım devamınıde getirebilir.
Bursaspor deplasmanı her takım için zordur,Fenerbahçeyi
yenmelerinin ardından Mustafa beyinde bahsettiği gibi rehavete
düşmelerini fırsat bilmeli ve iyi bir oyun çıkararak bu maçtan üç
puan ile dönmeliyiz.
Alt 27.02.2008, 09:03   #7
SivasLady
Gast

artik Anadolu takimlarina sahip cikilmali
baskalarindan beklemeden önce biz kendimiz cikmaliyiz
taraftar olarak desteklerimizi göstermeliyiz
insallah bu hafta bursa deplasmanindan üc puanla döneriz
-->: --->: ANADOLU İHMALE GELMEZ!
Alt 27.02.2008, 14:44   #8
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1514 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: ANADOLU İHMALE GELMEZ!

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GEÇEN SEZONA BAKIN BURSASPOR -1- SİVASSPOR - 3 - BİR HAFTA SONRA KADIKÖYDE FENERBAHÇE -0 - BURSASPOR - 1 - TARİH TEKERÜRDEN İBARETTİR BEN SİVASSPORUN KESİN ALACAĞINA İNANIYORUM
BENDE SANA KATILIYORUM ....................

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2008, 15:08   #9
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1289 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Bundan Sonra Tüm Anadolu Takımları Kardeşimiz, Can Yoldaşımızdır.

Anadolu Takımları Birbirlerine Sahip Çıkarsa İstanbul Takımları

Büyük Takımlar Hiç Bişey Yapamazlar.

Ama Sorunda Zaten Anadolu Takımlarının Yakınlaşması,Birbirlerine

Sahip Çıkması.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2008, 17:11   #10
biyolog4
Yiğido

biyolog4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 biyolog4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, saat 15.00'de başlayacak maçın biletlerinin, VIP 100, kapalı B 75, kapalı A-C 50, maraton 30, kapalı kale arkası 15, açık kale arkası ve misafir tribünü için ise 10 YTL'den satılacağı bildirildi.
sivasda bilet fiyatları bu şekilde olsa sivasspor kaç seyirciye oynarda acaba?
bu maçtan galibiyetle döneceğiz inşallah. (bursaspor 1 sivasspor 2)
biyolog4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla