Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

inş. küme düşeriz
Alt 08.04.2008, 16:37   #1
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart inş. küme düşeriz

Beşiktan maçından önce şampiyonluk hesapları yapılıyor, futbolcular ve bülent hoca yere göğe sığdırılamıyordu.Stada girdik, futbolcuları çağıracağız, sesimiz duyulmuyor, biz yinede çağırmaya çalıştık.Maç başlıyana kadar.Malesef sesimizi duyuramadık, maç başladı yiğido gençlik-üni. ve çılgınlar, destek veriyor.Bütün stad şampiyonluğun en önemli maçlarından birini çekirdek çıtlatarak izliyor.Karşımızda bjk taraftarının şovları, holosko golü attı.Stad 2.dakikada sivas diye bağırdı,sonra onlar çekirdeğe biz desteğe devam ettik.Ardından holosko 2. golu attı statta bjk lilerin sesleri vardı, bizim desteğimiz 2. yarının ortalarına kadar devam edebildik.Maalesef,sonra bizde oturmak zorunda kaldık.Statta sadece bjk taraftarının şovu, birde bizim çekirdekçilerin futbolculara sövmeleri vardı. Kızıyorlarki, takım niye maçı kaybetti, takıma destek olundumu ki maçı kazansın. Şu ana kadar buraya gelmesi bile mucize takımın.liderlik koltuğuna oturduğumuzda otobus alınacaktı, 500.bin ytl 3-4 ayda toplandı ama bir bursa bizim topladığımız paranın 4-5 katını 7-8 saatte topladı, stattan 500-600 m uzaklaştım (halil rıfat ilköğretim okulunu 150-200m geçtim) ama bjk taraftarının sesi hala geliyordu, adamlar takıma tam destek veriyor gerçi onların çoğuda sivaslı k....ler, maçtan önce pankart açtılar,''SİVASLI KARTALLAR'' ortasındada 58 yazıyordu, bu çok büyük bir ayıp bana göre. Maçtan sonra siteye giremedim, ertesi gün girdim,herkes futbolculara takıma kızıyor, bazı futbolcular oynatılmasın deniliyor, bu takım şu anda 7. veya 8. olsaydı kim kızabilirdi 3. değilsin diye ama onlar ellerinden geleni kat kat fazlasını yaptılar ve şu anda ŞAMPİYONLUĞA oynuyorlar vede sonuna kadar kovalıyacaklar.Şampiyonluğu bu taraftar, bu başarıyı gerçekten haketmiyor bizim yerimizde 2. ligde oynuyan antalya-eskişehir-sakarya-altay gibi takımlar olsun şu an takımları lider olurdu suç bizim futbolculardamı hayır kesinlikle değil suç her maç çekirdek yiyen taraftarda suç sivaslıyım diyerek övünen,maddi desteğe gelince kaçan taraftarda.Suç futbolcusuna söven taraftarda, suç rakip takım taraftarının stadı inletmesine izin veren taraftarda, suç ne hocada nede futbolcularda, suç taraftarda biz buraları haketmiyoruz.Seneye inşallah küme düşeriz,o zaman gerçek taraftarımızı görürüz.