İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
İzmir ve çevre illerde yaşayan tüm Yiğidoları önümüzde ki hafta oynanacak DENİZLİSPOR-SİVASSPOR maçına bekliyoruz. İzmir'den konvoy halinde gitmeyi planlıyoruz. SİDAYDER (İzmir Sivaslılar Dayanışma Derneği) olarak böyle organizasyon gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ayarlayabilirsek otobüs, ayarlayamazsak kendi arabalarımızla gitmeyi düşünüyoruz.
Dernek sağolsun yardımcı olamadı ama derneğe üye bir abimizin aracılığıyla araç işini hallettim. Yalnız halen gelecek olanların listesini göremiyorum. Lütfen isim yazınız. Yazdığım bu listeyi devam ettirin...
1- izmirliyigido (Y.KINIK)
2- 35fulya58
3- myway
4- yigido_sampiyon
5- bahadır erdem
6- coosivaslicoo
7- ertugrulss
8- bekirarda
9- sivsivfatih
10- Etem-Murat
11- basayev58
12- serinos
13- anilolcay
14- yasargul
15- chechenmesut
16- ahmet doğan
17- bayram abi
18- ....
Lütfen isimleri yazınız. Şu anda benim ayarladığım araç 28 kişilik. Sahibide Sivas'lı bir hemşehrimiz.. Fiyat konusunda da yardımcı olacak. Sayı 28'e tamamlanmazsa masrafımız artacak. Bunu da baştan belirteyim. Gelecek olanlar lütfen isimlerini yazsınlar, beni de dernekten (Sidayder'den aramayın) cebimden ulaşabilirsiniz. Telefonum 0532-360 71 00 (Yalçın KINIK).. Haydi haberlerinizi bekliyorum.
Sonrada hareket programını belirleyelim, hep beraber. Araçta ben ve SİDAYDER 2. Başkanımız Doğan DEMİRALAN'ında olma ihtimali var. (Tabii ben olumsuz gelişmeyi bertaraf edebilirsem geleceğim). Gelemezsekte araçta bazı kurallara uyulması için, araçta taşkınlık olmaması için ve yolda gruba liderlik yapması için, şoför arkadaşımız bir başkan istiyor, ben Etem-Murat kardeşimi öneriyorum.
Arkadaşlar hemen yazın.
Tribün fiyatı : 10,00 YTL olarak açıklanmış.
"ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ"NDE SİVASSPOR'umuzu yalnız bırakmayalım...
|