Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

ŞAMPİYONLUK TRABZON'DAN GEÇER
Alt 24.04.2008, 20:41   #1
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK
Pfeil ŞAMPİYONLUK TRABZON'DAN GEÇER

Uygun ''Trabzon memleketim''
24 Nisan 2008 / 17:56

Bülent Uygun, Trabzonspor'dan teklif aldımı? İşte bu sorunun cevabını Bülent Uygun haber61.net'e verdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İnternetspor köşe yazarı Ali Bektan, "Bülent Uygun'a Trabzonspor'dan teklif var" başlıklı yazısı üzerine haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR'DAN TEKLİF ALMADIM

Uygun, Trabzonspor'dan böyle bir teklif almadığını belirterek,”Belki benim için Ali Bektan yorum yapmıştır. Trabzonspor'da böyle bir teklif almadım” dedi.

Trabzonspor'dan böyle bir teklif almış olsaydınız sorusu üzerine Uygun, “Birinci olarak takımın başında bir hoca varken, hangi takım olursa olsun, hiç kimseyle, bir bir takımla görüşme yapmam. İkincisi, O takıma gideceksem yönetim kurulu ile aynı frekansları, aynı başarı istek ve arzusu biz de oluşması gerekir. Son olarak da hedeflere yürüyebileceğimiz yolda bütün herkesi ortak fikir birliği içinde olması gerekir” dedi.

TRABZON MEMLEKETİM, TRABZONSPOR'DA ÇALIŞMAKTAN ŞEREF DUYARIM

Trabzonspor'un memleketi olduğunu ifade eden Uygun, “Dolaysıyla Trabzon benim memleketim, Trabzonspor'da zamanı geldiğinde çalışmak isterim, bundan şeref duyarım. Trabzonsporun başında bir hocası var ve de gayet iyi gidiyorlar. Yeni bir yönetim ve yapılanma var. Trabzon Şehrinde, medyanında herkesin de Trabzonspora ve hocaya destek olmassı gerekir. Çünkü Trabzonspor ancak başarıyı böyle yakalar.

Ben de o memleketin bir adamı olarak bundan gurur duyarım” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK TRABZON'DAN GEÇER

Bugün ki Sivasspor'un başarısında Trabzonspor'un büyük emeği olduğunun da altını çizen Uygun, “Sezon başında maalesef bir kötü olay yaşadık, ama Trabzonspor bu olaya rağmen bizi suçlamadı, olayı sadece bize maletmedi. Fenerbahçe-Galatasaray maçını berabere biter. Şampiyonluk için Fener Trabzon'a gelir.Trabzon'da Fener şampiyonluk maçına çıkar. Bir nevi Sivasporun şampiyon olması Trabzonluların elinde” dedi.

TRABZONSPOR'A MİNNETTARIM

Sivassporun şampiyonlukta şansının çok yüksek olduğunu kaydeden Uygun, “Kalan 3 maçımız kazanmak istiyoruz. 3 maçımızı da kazanırsak şampiyon oluruz. Anadolu'nun abisi Trabzonspor şimdiye kadar duruşuyla, yaptıklarıyla özellikle lig başında yaşanan olaydan sonra da bize gösterdikleri sevgi ve dualarını esirgemediler. Bu sevgi ve dualar bizi buralara kadar getirdi, Eğer tam tersi olsaydı, bu olayları bize yüklemiş olsalardı, belki de biz burada olmazdık”

Selahattin AYDINLI
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı astaravisa'a Teşekkür Ediyor...
--->: ŞAMPİYONLUK TRABZON'DAN GEÇER
Alt 24.04.2008, 20:42   #2
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: ŞAMPİYONLUK TRABZON'DAN GEÇER

Bülent hoca bazen zamansız konuşuyor...

birde Lig Tv deki röportajı varki o daha beter.

BÜLENT UYGUN: "GÖNLÜM FENERDEN YANA"
"Derbi maçların favorisi olmaz. Birçok derbi maç oynamış eski bir futbolcu olarak taşıdığınız düşüncenin çoğu kez tersinin gerçekleştiğini iyi bilirim. Stratejik olarak iyi hazırlanan takım galibiyete yakındır. Son zamanların en zor derbisi oynanacak. Herkesin, özellikle taraftarların sağduyulu olması gereken bir maç. Sahadan galip ayrılan şampiyonluğun en büyük favorisi olur. Çok zor bir maç olacak. Gönlümden geçen Fenerbahçe’nin kazanması. Ben Fenerbahçe forması giydim, orada futbol oynadım. Gönlümden tabii ki Fenerbahçe geçiyor. Fenerbahçe daha iyi bir kadroya sahip. Dolayısıyla ağırlık Fenerbahçe’den yana ama neticede bir derbi maç ve ihmale gelmez. Takım halinde mücadele etmek ve stresinizi yenmek zorundasınız. Biz Sivasspor olarak herkesten taktir gören bir takımız. Kendi takımı şampiyon olamıyorsa bizim şampiyon olmamızı isteyen bir kitleye sahibiz artık. Denizlispor, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarından toplam 9 puan alarak şampiyon olan veya Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takım olmayı hedefliyoruz."

orada oynamış olabilirsin. ama şuan en önemli rakibimiz fenerbahçe. onun kazanması demek puan farkının artması demek.
gönlümden geçen beraberlik deseydin bari....
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=37478
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı astaravisa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.04.2008, 21:04   #3
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent hoca bazen zamansız konuşuyor...

birde Lig Tv deki röportajı varki o daha beter.

BÜLENT UYGUN: "GÖNLÜM FENERDEN YANA"
"Derbi maçların favorisi olmaz. Birçok derbi maç oynamış eski bir futbolcu olarak taşıdığınız düşüncenin çoğu kez tersinin gerçekleştiğini iyi bilirim. Stratejik olarak iyi hazırlanan takım galibiyete yakındır. Son zamanların en zor derbisi oynanacak. Herkesin, özellikle taraftarların sağduyulu olması gereken bir maç. Sahadan galip ayrılan şampiyonluğun en büyük favorisi olur. Çok zor bir maç olacak. Gönlümden geçen Fenerbahçe’nin kazanması. Ben Fenerbahçe forması giydim, orada futbol oynadım. Gönlümden tabii ki Fenerbahçe geçiyor. Fenerbahçe daha iyi bir kadroya sahip. Dolayısıyla ağırlık Fenerbahçe’den yana ama neticede bir derbi maç ve ihmale gelmez. Takım halinde mücadele etmek ve stresinizi yenmek zorundasınız. Biz Sivasspor olarak herkesten taktir gören bir takımız. Kendi takımı şampiyon olamıyorsa bizim şampiyon olmamızı isteyen bir kitleye sahibiz artık. Denizlispor, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarından toplam 9 puan alarak şampiyon olan veya Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takım olmayı hedefliyoruz."

orada oynamış olabilirsin. ama şuan en önemli rakibimiz fenerbahçe. onun kazanması demek puan farkının artması demek.
gönlümden geçen beraberlik deseydin bari....
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=37478
Haklısın arkadaşım, Sevgili Bülent Hocamızın gönlünden Fenerin galibiyeti değil, Sivasspor'un menfaati neyi gerektiriyorsa onun geçmesi gerekirdi. Bu açıklamayı üzülerek okudum, talihsiz bir açıklama olmuş. İnşallah üç hafta sonra şampiyonluğumuzu ilan ederek bu kısma bir sünger çekeriz de kimsenin gönlünden başka takım geçmez.

Bu arada yönetimimiz ve teknik ekipten gelen bu fenervari açıklamalar bizi sağdan soldan gelen Sivas Fener'e yattı tarzında abuk subuk laflara daha çok maruz bırakıyor. Lütfen hocam biz Sivas dışında yaşayanları da düşünün ve bizi elalemin karşısında mahcup duruma düşürmeyin!

Umarım gerekli mesaj ulaşmıştır.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.04.2008, 21:21   #4
BOUN
Usta Yiğido

Anasayfanın sağ tarafında gençtürkhaber'de bir haber başlığı var. Diyor ki Yiğidonun gönlünde Fenerbahçe var. Bu linkten haberin tamamını okuyabilirsiniz: http://www.gencturkhaber.com/bulent-...vas.html,0281f

Şimdi arkadaşlar soruyorum bu utanç verici bir durum değil mi? Ya bu Fener gelip bize evimizde dört tane atmadı mı? Bizim gönlümüzden bu takım nasıl geçer? Biz Sivassporluysak gönlümüzden sadece ve sadece Sivasspor'un şampiyonluğu geçmelidir, öyle değil mi? Fener ve Gs'nin herikisinin birden şampiyonluk yolunda en ciddi rakibi olan ve GS'nin galibiyetinde daha avantajlı bir konuma geçecek bir takımın hocası nasıl böyle bir açıklama yapar?

Vay be!

Yorumsuz...

Yorumsuz...

Yorumsuz...

.

.

.
Alt 24.04.2008, 21:36   #5
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1273 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

BÖYLE BİR YORUMUN BÜLENT HOCANIN VERDİĞİNWE İNANMIYORUM....

EVET ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜNÜ TRABZONDAN GEÇECEK BU SENE...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2008, 21:51   #6
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hocam bırak bu trabzonluların dua ettiğini söyleme.biz herşeyi görüyoruz.sen şimdi bunları söylüyorsun ya hocam buraya yazıyorum bütün trabzonlular trabzona yağ çekiyo diyecekler...
Alt 24.04.2008, 22:10   #7
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Anasayfanın sağ tarafında gençtürkhaber'de bir haber başlığı var. Diyor ki Yiğidonun gönlünde Fenerbahçe var. Bu linkten haberin tamamını okuyabilirsiniz: http://www.gencturkhaber.com/bulent-...vas.html,0281f

Şimdi arkadaşlar soruyorum bu utanç verici bir durum değil mi? Ya bu Fener gelip bize evimizde dört tane atmadı mı? Bizim gönlümüzden bu takım nasıl geçer? Biz Sivassporluysak gönlümüzden sadece ve sadece Sivasspor'un şampiyonluğu geçmelidir, öyle değil mi? Fener ve Gs'nin herikisinin birden şampiyonluk yolunda en ciddi rakibi olan ve GS'nin galibiyetinde daha avantajlı bir konuma geçecek bir takımın hocası nasıl böyle bir açıklama yapar?

Vay be!

Yorumsuz...

Yorumsuz...

Yorumsuz...

.

.

.
arkadaşlar gönlümden fenerbahçenin şampiyon olması geçiyor demiyorki saptırmayalım, bence hoca işimize geleni söylüyor, fener gs yensin gs a karşı avantajımız olsun diyor ayrıca trabzonada diyorki ben sizi severim şu feneri yenin diyor bunlar taktik meselesi sen bülent hocanın yerinde olsan sivasın şampiyon olmasını istemezmisin?? adam tarih yazacak.. sen yazmak istemezmisin..?? lütfen düz düşünmeyelim benimde canımı sıkıyor ama hocanın bir bildiği var sanırım.. Sivassporu O buralara getirdi..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda superglam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.04.2008, 22:15   #8
BOUN
Usta Yiğido

Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar gönlümden fenerbahçenin şampiyon olması geçiyor demiyorki saptırmayalım, bence hoca işimize geleni söylüyor, fener gs yensin gs a karşı avantajımız olsun diyor ayrıca trabzonada diyorki ben sizi severim şu feneri yenin diyor bunlar taktik meselesi sen bülent hocanın yerinde olsan sivasın şampiyon olmasını istemezmisin?? adam tarih yazacak.. sen yazmak istemezmisin..?? lütfen düz düşünmeyelim benimde canımı sıkıyor ama hocanın bir bildiği var sanırım.. Sivassporu O buralara getirdi..

Sevgili kardeşim düz matematik hesabı yaptığımızda ve fikstürü de bu fonksiyona dahil ettiğimizde Fener'in galibiyeti hiç de işimize gelmiyor! Daha doğrusu şampiyonluk için işimize gelmiyor, yok ama ben ikinciliğe razıyım dersek o zaman durum başka tabii ki! Ancak her ne olursa olsun bu sözleri duymak, bu başlıkları görmek hiç ama hiç hoş değil! Bu arada dikkat ettiysen Trabzon'la ilgili olan açıklamalarına tek kelime eleştiride bulunmadım.
Alt 24.04.2008, 22:16   #9
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

inş berabere biter ama önce bizim maçlarımızı kazanmaya bakmalıyız...
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ŞAMPİYONLUK TRABZON'DAN GEÇER
Alt 25.04.2008, 08:55   #10
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1184 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: ŞAMPİYONLUK TRABZON'DAN GEÇER

bülent hocayı seviyoruz ama açıkcası gönlüm febeyi istiyor demesi bizi derinden yaralıyor..